MIG mortilmernee.dk tanker Uncategorized

Halvanden uge i helvede….

7. marts 2016

B6TCGM_1861955b

Den seneste periode har jeg levet i et sandt helvede…. Bloggen har stået stille og jeg har praktisk talt heller ikke være på Instagram…. Jeg har, og gør stadig, befundet mig i et sandt smertehelvede.

Fredag i forrig uge begyndte jeg få ondt i en dum lille hudflap, som sidder ind over en visdomstand. Jeg dulmede det med smertestillende over weekenden, og tog til tandlægen mandag for at få det skyllet. Tandlægen her er ny siden jeg var der sidst, og insisterer pludselig på at tage billeder osv. Her opdager han, at jeg nærmest akut trænger til to rodbehandlinger, og det til trods for, at jeg for et halvt år siden ikke havde et eneste hul… Jeg blev rasende over man ikke havde opdaget dette noget før, og skiftede tandlæge samme dag. Dagen efter gør det endnu mere ondt, i hudflappen, og jeg ville gerne have endnu et syn på de rodbehandlinger.

Min nye tandlæge bekræfter desværre rodbehandlingernes akutte trang, men forstår min frustration over, at man ikke har opdaget det før, de kan have været undervejs i 4-8 år. Hun skyller igen den meget betændte hudflap og giver mig nu penicillin og en tid to dage senere til opstarte af rodbehandlinger.

Da jeg kommer to dage senere gør det så ondt, at jeg nærmest græder konstant. jeg har nu hverken spist eller sovet i 4-5 dage pga smerter. Tandlægen fjerne hudlappen og opstarter rodbehandling i en af tænderne. Hun mener at smerten nu vil blive bedre dagen efter. MEN NEJ…. da bedøvelsen langsomt fortager sig vender den ekstreme smerte tilbage. Det stråler ud i mit venstre øre, og ned i min hals. Jeg ringer til tandlægen, som nu udskriver en endnu skarpere penicillin. Lørdag er jeg nødt til at kontakt lægevagten,  da jeg føler det som om, jeg nærmest har fået mellemørebetændelse. Lægevagten finder ingenting i mine ører, men ser at betændelsen ser ekstrem ud, og udskriver endnu en penicillin som skal tages sammen med den anden.

Jeg er nu på dag 3 på 2 gange penicillin, og med et indtag af smertestillende cocktails hver 3 time. Og imorgen skal jeg have lavet endnu en rodbehandling….. Smerten i mit øre er en anelse bedre, men jeg kan stadig slet ikke eksistere, hvis ikke jeg er på medicin…..

Og det “bedste” af det hele er, at jeg ender op med en regning på små 10.000 til sidst….. SHIT EN LORTE UGE….. Jeg håber godt nok den her uge har noget bedre at byde på…..

Fødsler og tatoveringer…. GO HOME….. Tandpine er hermed den værste smerte jeg nogensinde har været med til…..

 

 

billedet er hapset på google

 • Reply
  Jannie
  7. marts 2016 at 18:08

  Jeg havde en flækket kindtand da jeg var højgravid med mindsteguldet, den skulle rodbehandles. Op til rodbehandlingen var et maridt, jeg ville hellere føde 10 børn end tandpine fra helvede. Som højgravid må man også kun ta panodil så jeg var desperat til sidst. Halleluja for gode tandlæger siger jeg bare 👍🏻😬

 • Reply
  Mie / pralerier
  7. marts 2016 at 22:19

  årh øv Louise! Det lyder godt nok ekstremt ubehagligt. Rigtig god bedring – tandpine er det værste (skarpt forfulgt af tandlægeregninger ha ha)

 • Reply
  Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal
  11. marts 2016 at 8:59

  Føj for dælen, det lyder rædselsfuldt. Rigtig, rigtig god bedring.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar