Mine piger steder jeg anbefaler

Forårsfusserne er klar…..

21. marts 2016

IMG_3736

Da jeg for nyligt modtog en mail fra Bisgaard i min indbakke blev jeg meget glad. Det var ren nostalgi for mig faktisk. Da pigerne var små brugte vi altid Bisgaard. Merles første futter var der fra, begge pigernes Pre walker var derfra, og Merles første vinterstøvler var også fra Bisgaard. Lad mig sige det kort, jeg var/er bare ret stor fan af deres fodtøj.

De seneste to vintre har været lune i Danmark, og derfor har vores piger faktisk kunnet nøjes med Bisgaard termostøvler igennem vinteren.

Som dedikeret Bisgaard forbruger, så blev jeg bare rigtig glad, da jeg pludselig blev kontaktet. Og forespørgslen lød på, om vi ville teste nogle af deres lækre forårsprodukter for 2016.

Det kan du lige tro vi ville. Jeg elsker deres gummistøvler, de findes i alle regnbuens farver, de er produceret i 100% naturgummi med 100% bomulds linning. Fødderne har det ganske enkelt rart i dem. Neel har fået et par røde og Merle et par gule.

Neel var også så heldig, at hun får lov at teste et par lækre sandaler…. Jeg har før nævnt det, men hun er slet ikke sådan typisk pigeagtig. Det er ikke vigtigt for hende at tingene er lilla eller lyserøde bare fordi hun er pige. Faktisk udbrød hun da hun så disse “EJJJJJJJ MOR, HVOR ER DE BARE MEGA SMUKKE”. Det er da en begejstring der er til at føle på.

Bisgaard blev etableret i 2005, hvor jeg blev mor i 2008, så jeg synes “næsten” at jeg har været med fra starten. De er et af de mærker, hvor man bare ved hvad man får for sine penge, kvalitet og komfort går 100% hånd i hånd. Mine tøser har aldrig haft skyggen af en vabel i de sko de har haft. De samme klassikere går også igen år efter år, hvilket jeg synes er dejligt, når man har fundet en style som bare fungerer på ens barn, så er det virkelig lækkert, at man bare ved den kommer igen år efter år. Der vil naturligvis også altid være nyheder, og nye farver. Men udtryk og komfort er altså ikke på kompromis.

Skoene er alle designet i naturmaterialer og håndlavet i EU. Desuden findes deres produkter også i både Tyskland, Frankrig, Belgien og Norge.

Som mor føler jeg i hvert fald en god samvittighed, når jeg sender tøserne ud af døren i deres fodtøj fra Bisgaard 🙂

 

IMG_3735

IMG_3758

IMG_3759

Pigernes fodtøj er sponsoreret af Bisgaard til test, men tekst og erfaring er 100% min egen.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar