familie ferie MIG Mine piger mortilmernee.dk Rejser

Impulsiv tur til Paris :-)

27. juli 2016

IMG_7696

Som jeg nævnte kort i mit sidste indlæg, så endte vi på en impulsiv tur til smukke Paris. Det var overhovedet ikke planen, at vi skulle have rejst her i sommerferien, for vi har allerede rejst en del det sidste halve år, og til efteråret venter en fantastisk tur til Florida…. MEN….. Jeg startede ferien med influenza, så tog vi til Skagen, som viste sig fra sin mindre pæne side vejrmæssigt, det regnede og blæste lidt for meget, og feberen ville ikke rigtig forlade min krop. Vi sad og blev en anelse depressive over, at det var sådan vores sommerferie skulle være…. Så vi begyndte at undersøge lidt på hvordan vejret så ud syd på…. Hvor langt vi skulle køre for at være sikker på godt vejr, og hvor langt vi kunne komme for det budget vi ville bruge for det.

Efter lidt netsurfing fandt vi frem til, at Paris måtte blive vores smukke sommerdestination. Og to dage senere vendte vi snuden mod den fantastiske by. Vi kørte torsdag aften ved 7 tiden, og ramte Paris ca. 6.30 fredag morgen. Fik vores værelse og sov et par timer…. Da vi vågnede var der allerede 25 grader og sol udenfor….. Det føltes helt helt fantastisk. På Instagram kunne man følge vores tur fra dag til dag, vi lod bilen stå på hotellet og købte metrobilletter til 3 dage, på den måde suste vi rundt i Paris, vi gik og gik og gik, ikke under 12 km pr dag, og pigerne var bare SÅ SEJE….. Det der med at rejse med børn i storbyer, det er bare IKKE noget problem overhovedet. De elsker at opleve, og man er sammen på en helt anden måde.

Fra man forlader sit værelse om formiddagen, til man rammer det igen hen på aftenen, der er man bare sammen 100%. Man er oplever sammen, man snakker sammen hele tiden, vi kører i metro, vi spiser lækre kager og baguettes og vi oplever og oplever. Det er simpelthen noget af det fedeste. Hvis budgettet havde været til det, så havde vi fortsat vores rejse efter de 4 dage i Paris, men da vi også liiiige skal spare sammen til næste rejse, så var vi nødt til at vende snuden hjem af igen.

Heldigvis ramte vi Danmark da 5 dages sommer besluttede sig for at arrivere, hvilket gjorde at vi kunne sætte badebassin op i haven og virkelig mærke, at det faktisk er rigtig sommer….. også i Danmark…..

Hjemmefra havde vi sådan basic besluttet hvad vi skulle se, og undervejs var der søde følgere på min instagram, der anbefalede spændende steder rundt i Paris…. Vi havde derfor ikke som sådan noget program, men vi fik alligevel set og gået en hel masse. Fik byen helt ind under huden og kørte der fra med en stor forelskelse i både by og hinanden……. Paris var bare det helt rigtige for os.

Jesper og jeg var der også sammen for 7 år siden da vi blev gift, men at opleve byen som familie. Det slår bare alt……

 

IMG_7626

IMG_7636

IMG_7690

IMG_7700

IMG_7701

IMG_7705

IMG_7706

Processed with VSCO with a9 preset

IMG_7728

IMG_7730

IMG_7732

IMG_7738

IMG_7808

IMG_7877

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar