Inspiration mortilmernee.dk sponsorerede indlæg Uncategorized

Det meste af julehandlen kan klares i Kolding Storcenter

5. december 2016

Sponsoreret

Processed with VSCO with 4 preset

Normalt er jeg faktisk ikke den store tilhænger af Stor Centre, jeg holder meget af at bevæge mig rundt i små gader og ude i den friske luft…. MEN…. Der findes altså undtagelser som gør, at jeg bare lige må runde de her steder alligevel. Og så må vi også bare erkende, at her i Danmark har december en tendens til at være temlig våd, og så er det altså ret cool, at man kan klare det hele UDEN at blive hverken kold eller våd.

Kolding Storcenter er et af de steder jeg gerne vil fremhæve. Først og fremmest må jeg nævne, at de har en sindssyg stor HM butik, den er så stor, at hvis man skal købe både børnetøj og home decor, så skal man betale i hver sin afdeling, da de ligger i hvert sit lejemål… Det er da vildt ik…. Og fik I lige læst, at de har HM Home der inde…. Ikke nok med det, så har de også den populære Trend linje i HM i Kolding Storcenter. Jeg er FAN…. Det er kun et års tid siden jeg faktisk opdagede at de havde begge dele der nede, og det har bare betydet, at jeg altså har måttet “svigte” dem i min lokale nærhed…. Ikke at der er så langt til Kolding, de andre ligger bare tættere. Jeg er ligeglad, bilen kan kun finde Kolding nu…..

Når det er sagt, så har jeg til tider svært ved lige at lokke familien med der ned, for det der med at rende i tøjbutikker, det er ikke lige hverken mand eller børns yndlingsbeskæftigelse….

Her i julen er det heldigvis anderledes, de har nemlig stablet et super fint juleprogram op for december måned, i weekenden var julemanden forbi for at åbne julen, og Emma Pi har også været forbi til en lille koncert.

Hele julens program ser efterfølgende således ud

Julens program

Mandag-fredag

Kl. 10.30 Julemandens dukketeater Kl. 12.00 Drillenissen laver løjer
Kl. 13.30 Julemandens dukketeater Kl. 15.00 Drillenissen laver løjer

Kl. 16.00 Julemanden i julelandet Kl. 17.00 Julemandens dukketeater

Lørdage & søndage

Kl. 10.30 Julemandens dukketeater
Kl. 12.00 Julemanden i julelandet
Kl. 14.00 Drillenissen laver løjer
Kl. 15.00 Julemandens dukketeater (lørdage)

Julemandens Adventsgave (søndage)

 

Der findes også biograf i centret, så nogle gange kombinerer vi mit HM besøg med et tur i biografen, så er det som om det hele glider meeeget lettere, mor er glad og børnene er glade 🙂

Jeg ved vi også skal have en tur der ned lige om lidt igen, jeg har nemlig lidt svært ved at greje hvad pigerne præcist ønsker sig i julegave i år, og så tænkte jeg vi lige kunne tage en lille inspirationstur til centeret. Nogle gange fornemmer man lettere på den måde, hvad det er de små børnehjerter banker højest for.

Processed with VSCO with 4 preset

 

Processed with VSCO with a9 preset

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar