boligindretning Inspiration mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

FORNY DIN BOLIG MED 25% RABAT…..

1. maj 2017

69f09881-3399-4fcd-a340-d5ccf1cee7a1

Et af mine mest stillede spørgsmål på Instagram lyder “hvor er dit spisebord fra”, og lige nu kan jeg så glæde jer med, at i hvert fald bordbenene, lige nu kan købes med 25%.

Moodings.dk kører nemlig fra idag til om med onsdag d. 3 maj, 25 % på hele deres side

(med undtagelse af GUBI og Oliver furniture). 

Det er altså et tilbud der er til at tage og føle på. Moodings har mange lækre mærker på deres site, her kan jeg fx nævne HAY, By Klip Klap, Ferm Living, L:A Bruket, Moebe, Louise Roe, Design Letters og mange mange flere. For at få glæde af de 25% skal du bruge rabatkoden BD25 når du shopper, så trækkes rabatten automatisk fra…..

Mine føromtalte bordben er nemlig fra HAY, de hedder Loop Stand Frame, og der er link til dem lige HER. 25 % kan altså mærkes når man kommer op i de lidt højere beløb.

Og jeg er slet ikke færdig med at fortælle jer om lækre tilbud endnu, for der er nemlig endnu et brand hamrende godt tilbud, jeg gerne vil dele med jer.

JUSTSPOTTED.dk , som har alt hvad dit hjerte kunne ønske til væggene, de kører samme rabat. 25% på hele shoppen.

Så hvis du som jeg, er ret vild med fx fotokunst, så er her altså en oplagt mulighed for at spare gode penge både på Rammer og plakater.

Jeg bruger selv ret meget tid på, at lege både med lys og filtre når jeg tager billeder, men jeg er særligt begejstret for fx de to nedenstående fotokunst plakater, så dem tænker jeg altså, at jeg selv må ha klikket hjem også….

Anyway, nu er tilbuddet delt med jer. Hop over på justspotted og Moodings.dk , brug rabatkoden BD25 og shop løs….

HAPPY MONDAY

0003_layer-24_2

0002_layer-25_2

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar