boligindretning forandringer Hjem Inspiration mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

De marokkanske tæpper er tilbage i mit hjem…

14. september 2017

3c28e836-96e4-4b84-9c3c-64e8b3118818

Yes…. Det er sandt, både malede vægge og marokkanske tæpper er tilbage i mit hjem… Væggen, ja nu ser vi med den, har også en anden ide til samme væg, men det kræver lidt penge og en mand der har lyst til at kaste sig over projektet, så pt forbliver den bare malet… Nu ser vi…. Men tæpperne, de er her sgu igen… Eller det vil sige, pigerne har dem jo på deres værelser, og det har de haft siden vi lavede dem om sidste år. Sidst de var i stuen, var i sommerferien sidste år, der havde jeg 3 forskellige hjemme og prøve, det var bare ikke de rigtige, så de røg alle retur igen.

Men da jeg i starten af året fik øje på Eden Outcast, der blev min kærlighed altså vakt igen, jeg sværmede lidt rundt i udvalget på daværende tidspunkt, men synes ikk det helt rigtig var der. Men så var det at Nina – den kreative sjæl bag Eden outcast – foreslog, at jeg var med via instagram næste gang hun skulle til Marrakech og købe ind…. Så da Nina var afsted i foråret, sendte hun oceaner af billeder hjem til mig, alle kom også ud på deres Instagram, så andre også havde mulighed for at kigge med. Men jeg fik her muligheden for at sig go eller no go til et giga udvalg…. De to, som jeg simpelthen ikke kunne beslutte mig imellem, er idag landet i mit hjem… Fragten hjem fra Marakech har været lidt lang, og så skulle de famøse tæpper også lige med en tur på Formland, da de var klar til afsendelse drog jeg til New York, så derfor, er de altså først landet her nu…..

Men hold nu op hvor var de ventetiden værd…. Jeg er bare helt tosset med dem begge, og hvor er jeg glad for, at jeg ikke lod mig nøjes med den ene. Farverne er nemlig meget forskellige, og skaber derfor stor mulighed for mange forskellige stemninger i flere forskellige rum…. Wauw altså.

Eden Outcast er et ret nyt firma, kun et år gammelt ca, men sikke et år… Det er altså en biks med fart over feltet, masser af kreative tanker og virkelig mange fede ideer der føres ud i livet. Følgende tekst et tyvstjålet direkte fra Eden Outcasts hjemmeside, men de beskriver sig selv skide godt, så der er ikke nogen grund til, at jeg skal skrive det om….

“Med en baggrund som henholdsvis designer og brand ansvarlig i tøjbranchen, har vi været vandt til at spotte trends og udvikle kommercielle kollektioner. Men den store passion er og har altid været indretning. Her er der mere ro til fordybelse. Selvfølgelig går det også stærkt inden for møbel og indretnings branchen, men der er alligevel en tilbagelænethed som vi tiltrækkes mod. Flere af de mest populære produkter lige nu, er slet ikke tegnet i dette årti. Og andre produkter har en klar linje tilbage til eksisterende design. Og DET elsker vi ved boligindretning.

Grundtanken bag eden-outcast er, at gammelt ikke nødvendigvis er dårligt og at nyt ikke altid er godt. Vi søger efter kvalitet, lækre materialer, håndlavet design og unika produktion. Og vi sætter det i en moderne kontekst.

eden-outcast, handler om at mikse. At få nyt og gammelt, slidt og blankt, hårdt og blødt, til at gå op i en højere enhed, så hjemmet bliver hjemligt og afspejler hvem der bor der. eden-outcast er en webbutik, hvor du finder en masse lækkert til hjemmet, som din veninde, ikke allerede har købt, i den nærmeste butik.”

Lige i disse dage, der ligger Nina også de vildeste puder og puffer op i samme marokkanske stof, og der kommer en virkelig fantastisk væg kreation i messing blomster til jul…. Så jeg siger det bare, den her side, den er altså værd at holde øje med.

Lad mig høre, sys I ikke de er super fine ????

dc0f258a-5904-4dc1-8f3e-2870e00e8716

cdcb7ed0-219f-4134-a5b9-81ea244bc260

3120f561-7ee8-4884-8648-2c2a1ee429c6

316eb9a3-523d-468a-ac12-eb34cfd9645d

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar