boligindretning Inspiration mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Jeg elsker bøger…..

27. oktober 2017

b4145b0e-0a03-4b4f-b55a-4164d4a05721

Jeg elsker elsker elsker bøger, jeg elsker at blade i dem, jeg elsker at røre ved dem (ikke en fettich) Jeg synes bare det der med at køre hænderne henover en lækker ny bog, det kan noget helt særligt. Jeg elsker indretningsbøger, livsstilsbøger biografier af gamle skuespillere, kunstbøger og så ELSKER jeg bøger med flotte forsider eller bøger fra steder jeg har været eller gerne vil besøge.

Jeg bruger mange penge på bøger, alt for mange hvis du spørg min mand, men jeg føler mig hjemme blandt mine bøger, de må gerne ligger over det hele. For nyligt har jeg også udvidet bogkasserne i vores stue, fordi jeg simpelthen bare gerne vil have plads til bøgerne, så skifter jeg lidt rundt på hvilke jeg sådan har liggende fremme, fordi de i sig selv, er med til at skabe indretning. Jeg siger det igen, forsider, de kan altså bare noget….

Men bøger er pokkers dyre, og jeg går ofte og tænker lidt over, om jeg nu mangler endnu en bog. Jeg kommer næsten altid frem til, at det gør jeg….

For nogle år siden meldte jeg mig ind hos Saxo, det gjorde jeg fordi, at stort set hver gang jeg googlede en lækker bog jeg havde set, så landede jeg inde hos dem. Og hvis man er plus medlem, så er der altså ofte meget store besparelser på de nyeste bøger. Fx så jeg er par lækre bøger på Guggenheim i New York, jeg satte mig ned, og googlede om de mon fandtes på Saxo, og det gjorde de altså, og prisen var ca. det halve. Og den oplevelse har jeg faktisk ret ofte. Så fra mit hotelværelse i NY, bestilte jeg altså bøger om gamle facader i NY, de var leveret da vi kom hjem igen.

I den her uge har jeg også modtaget et par lækre bøger, jeg har ikke rigtig nået at blade så meget i dem, men deres udseende er nok til, at jeg allerede ELSKER dem. Og jeg glædes over at det er weekend, og jeg har tid til at kaste mig over dem.

Kinfolk køber jeg næsten også altid her, og magasinet Elephant Magazine køber jeg også her…. Uh dem må jeg snart bestille et par stykker mere af, dem blev jeg da lige mindet om nu. De er simpelthen så lækre.

Men altså, udvalget er kæmpe stort, og jeg elsker bare at bogshoppe, så hvis du har det lidt ligesom mig, og ikke allerede er medlem – det koster 49 kr. i måneden – så ville jeg altså overveje det. Også nu hvor det snart er jul, måske ønsker dine kære sig bøger, og der er altså mange penge at spare. Desuden har man altid fri fragt som medlem 🙂 hvilket er et stort plus, da nogle bøger vejer pænt meget…..

fa8d7478-037c-4b93-a190-5e1c33887912

34752f78-9bc2-4568-b35a-5e6d41884f90

6eb0c97c-5c84-401a-a0c2-4a41574358f1

 

_9781614282631

 

Jeg ønsker mig ret meget den her bog, den har jeg haft lagt i kurv virkelig mange gange, men selvom prisen er billigere hos Saxo, så er den stadig ret pebret… Så den må jeg ønske mig til jul måske.

Nu er det her tip i hvert fald givet videre, jeg håber I kunne bruge det 🙂

Dejligste weekend til jer der ude 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar