boligindretning forandringer Hjem Inspiration mortilmernee.dk tendenser

Nogen gange rammer jeg tilsyneladende rigtigt i min indretning….

9. november 2017

boligreportage-pasteller-ehogzgndxgrhrdzshvvd6a

Billederne herover stammer fra en gammel fotoreportage jeg fik lavet for år tilbage. Den landede i boligmagasinet. Og var vidst endda på forsiden. Jeg var stolt kan jeg huske, og det er jeg somend stadig, det er jeg altid når et blad udviser interesse og trykker en reportage her fra.

Jeg kan se på de her billeder, at den indretning vi har idag, begyndte at tage sin form her. Jeg begyndte at samle på godt håndværk. Rigtig lækre materialer, træ når det er aller bedst. Når det så er sagt, så bor vi på ingen måde som billederne viser længere, og vi har været rundt om flere forskellige nicher siden hen.

Men det der udspringer dagens indlæg, er den her artikel, som Boligmagasinet bragte for et par dage siden. Det var faktisk min veninde der gjorde mig opmærksom på den, men jeg synes altså gerne jeg også vil dele den med jer. Artiklen handler om hemmeligheden bag vellykket indretning. Jeg er nu ikke sikker på jeg sådan lige sidder med den, men et billede fra den ovenstående reportage, er bla blevet brugt som eksempel, og det er jeg sgu da stolt af…. Hvis du har lyst til at læse artiklen, så kan du læse den lige HER.

Selve boligreportagen, med alle billederne fra den gamle sag, den kan du ligeledes finde lige HER.

Overskriften på den gamle artikel lyder, bloggerens kulørte murstensvilla…. Og hvor er det sjovt, at de sætter kulør som overskrift på boligen, når den i mine øjne er MEGET hvid. Jeg kan selvfølgelig godt se, at der er farverige indslag hist og her, og i den meget hvide periode, som der vidst var på det tidspunkt, der er den nok set som meget farverig….

MEN, lad mig lige vise jer et par billeder fra stuen, som den også har set ud over tid, det kan man i hvert fald kalde farverig…. Det er simpelthen så sjovt at se, hvor meget den her stue har forandret sig med tiden…. Og der er endda mange flere varianter end dem her…. ha ha

Imorgen får jeg besøg at nogle som skal lave en boligreportage, den glæder jeg mig til at dele med jer, den bliver nemlig online noget før de plejer….. Så jeg kan snart skrive mere om det…. Imellemtiden kan i grine lidt af de her gamle billeder, og skriv meget gerne om I har været med hele vejen, og hvad I synes om det???

img_2671

img_2404

img_9197

 

oldes-foedselsdag-040

bf3e2d6513bd743a34f47dfed1f56a5d-colorful-rooms-mor

e3bb7d6d7c85c4db758c9fd9aaf97a64

dsc_0146

a7b4ee086df48b049e81c74ee9b57cfa

 • Reply
  Ditte
  9. november 2017 at 18:43

  Jeg synes du har det så fint nu men jeg var svært glad ved det hvide med farveklatter🙈 Jeg drømmer mig ind imellem selv tilbage da alt var shabby chic ala nordic☺️

  • Reply
   Louise
   9. november 2017 at 19:23

   Hej Ditte

   Tusind tak, jeg trives jo bedst i forandring, hvilket nok ikke er nogen hemmelighed, jeg synes også selv det “hvide” var flot…. Men elsker også farver.

 • Reply
  Anette
  9. november 2017 at 18:45

  Jeg synes det ser super flot ud :)👍

 • Reply
  Kathrine
  9. november 2017 at 19:10

  DU er så sej! jeg har ikke været med helt fra start, men efterhånden i en del år. Du er helt vildt inspirerende OG det er så fedt, alt det du kaster dig ud i! Du er min absolut yndlings instagrammer. Min mand mener dog ikke, at jeg må følge dig længere, du giver for mange gode ideer! DU er hammer sej, et kæmpe skulderklap til dix!

  • Reply
   Louise
   9. november 2017 at 19:26

   Ha ha…. Jeg tager det som en kæmpe kompliment…. Nogle af vores venner – synes mændende også jeg kan være lidt irriterende at have besøg af, fordi deres fruer gerne har et par ideer når vi tager hjem…. Men jeg kender det, tror også nogle gange min mand ville ønske jeg ikke blev ved med at støve ideer op på nettet og instagram… ha ha 🙂

 • Reply
  Elisabeth
  9. november 2017 at 19:17

  Jeg er ret sikker på, at der hang en tallerkenrække eller et københavnerskab på stuevæggen, da jeg begyndte at følge dig. Væggen var vist også tapetseret med blomstret tapet, kan det passe? Og du havde et lille skrivebord ude i udestuen, det var før I bankede det gamle gulv op:)

  • Reply
   Louise
   9. november 2017 at 19:25

   Det lyder helt rigtigt, der hang nemlig en stor blå slidt tallkerkenrække midt i stuen en gang, og masser af tapeter, over det hele…. Når jeg ser lige præcis de billeder, så får jeg næsten stress, forstår ikke helt hvordan vi kunne leve i det faktisk. Men det var vel moderne på et tidspunkt… ha ha 🙂

 • Reply
  Pia
  10. november 2017 at 12:02

  Hvor er det sjovt at se de forskellige indretninger du har haft. Jeg følger ikke så mange indretningsblogge længere, da der er alt for meget sponsoreret og alt for lidt personlighed på mange af dem, efter min mening. Jeg kan godt lide at følge dig, da du netop skifter udtryk ofte. Det gør det sjovt, og det gør både, at jeg bliver inspireret til at prøve noget af, og samtidig bekræfter det mig også i, hvilke dele af min egen stil jeg godt kan lide, og som jeg skal fastholde og videreudvikle på. Det er fedt synes jeg.

  • Reply
   Louise
   11. november 2017 at 8:27

   Kære Pia

   Tusind tak for de fine ord, det er faktisk ret dejligt at høre, når man formår at fastholde sine læsere…. tusind tak fordi du stadig synes det er sjovt at være med her hos mig 🙂

   Rigtig go weekend

 • Reply
  Anette
  11. november 2017 at 20:13

  Du er super dygtig! Du er spændende at følge, fordi du viser anderledes ting. De billede af husene. Hvor er det købt? Det er jeg vild med!

  • Reply
   Louise
   12. november 2017 at 12:56

   Kære Anette

   Tak for de søde ord, er glad for du synes her er interessant at være med :-9 Billedet af husene har jeg købt i stilleben, det er en fotograf som har taget billedet her, og mange andre af gamle forladte huse i Detroit. Så spændende, du burde google dem alle. Mener han hedder Mathias.

 • Reply
  Macarena
  25. september 2018 at 20:22

  Hi! I ve been looking at your blog! Its super! Im from Argentina, I lived in Denmark, last year with a working holiday visa, and its glad to remember my life there while seeing your web. Decoration, food, streets… Its amazing! I like the things you load, but i have to admit that sometimes I dont undestand because I use the google traslator haha. Thank you for the things you share with us!
  Greetings from Córdoba, Argentina.
  Macarena

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar