boligindretning forandringer Hjem Inspiration kunst mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Lidt ekstra på billedvæggen….

19. november 2017

e1bbf057-03c0-40b0-86d3-04511efcd4cb

Jeg har udvidet væggen med lidt flere billeder…. Det er så sjovt at gå og lege med den væg nu, mit problem er selvfølgelig, at jeg konstant finder inspiration, ønsker og ideer til hvad man også kan hænge op, og jeg har lyst til at lave det hele…. Det kan man selvfølgelig ikke, så jeg må lege med det væg jeg her.

Jeg har også overvejet, om væggen skulle fortsætte over døren, og ligeledes fylde væggen ud på den højre side, men det tror jeg altså jeg bliver træt af i længden, da jeg virkelig holder meget af helt rene vægge også.

Og sådan som det er lige nu, der fungerer det bare SÅ fint. Jeg kan lave forholdsvis rolige billeder på den ene side af spisebordet, og så kan jeg lave nogle hvor der sker en masse andet, på den anden side af spisebordet, det er jo win win….

Anyway, jeg har som sagt udvidet den lidt, faktisk med 3 billeder mere. De er alle 3 af Stine Aalykke, som jeg efterhånden har været ret glad for i mange år. Stine formår at ændre sin kunst, sit udtryk og sine farver, så de bare passer ind i alle stilarter. Jeg elsker det simpelthen…. I virkeligheden, så kunne jeg sagtens lave en væg, KUN med hendes værker…. Men det er alligevel også sjovt at blande med lidt andre.

Lige nu, der dominerer de dog 100% min billedvæg, der hænger intet mindre end 5 af Stines værker på væggen nu, og jeg tror altså der lander en mere i løbet af nogle uger….. Jeg tror jeg må eje en hånd igen, men denne gang nok i lyserød…. Det fortrød jeg sådan jeg ikke købte da jeg havde en sidst, så den har jeg faktisk solgt igen…. Men, jeg tror jeg må eje en igen…..

Vi var i København igår, det kommer der et helt særskilt indlæg om på tirsdag, men jeg havde bare lige en stund, hvor jeg også var forbi Can Store…. I ved, det er også her jeg henter blomster fra Thilde. Jeg kan IKKE være i København uden at være forbi her, sådan er det bare…. Jeg elsker det sted, området i det hele taget…. Igår havde jeg kunst med hjem, men heldigvis skal jeg der over igen om ganske kort tid, og der må jeg nok have både blomster og kunst med hjem….. ha ha

Anyway, idag ville jeg bare vise jer det nyeste på væggen…. Ha den dejligste søndag aften

Hvis I vil se hvordan den så ud før, så hop forbi indlægget lige HER.

OG PS : plus plus brikken er IKKE kommet ud endnu, så jeg må nok hellere lige tjekke med lægen imorgen.

6739f978-8dd4-4dac-9fac-dd45358db478

8d4930c9-b0b0-4c1e-9103-0f6f184a8bbe

7e10f0ce-5a3f-4aa3-a272-7d0e4f89068e

 • Reply
  Den gule sofa og en ny plan - TRINESBLEND
  30. april 2019 at 21:33

  […] Det er sjældent jeg synes de er rigtig pæne, det bliver hurtigt noget rod i mine øjne. Denne her er dog virkelig pæn. Jeg kan bare godt lide de rene vægge her hos os, men jeg vil nok alligevel […]

 • Reply
  Cecilia Chytræus
  26. maj 2019 at 19:13

  Hej. Det var da den mest vidunderlige farve til en væg. Ved du tilfældigvis hvad den hedder eller hvilke nummer den har?
  Mange hilsner Cecilia 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   27. maj 2019 at 12:03

   Åh nej det kan jeg desværre ikke huske, det er længe siden vi havde den. Men måske, hvis du går tilbage i de indlæg der ligger under malede vægge, kan du finde den 🙂

 • Reply
  Ivett
  12. oktober 2020 at 15:12

  Hello, beautiful gallery. I have a question about a painting with a green armchair and a cat / dog. Who is its author? Where can I get one? I will be grateful for your answer as I searched the entire internet.

  • Reply
   Mernee
   14. oktober 2020 at 12:38

   Hello, thank you, that painting is by the artist Albert Berthelsen from Vejle 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar