Fødselsdag Hjem Ikke-kategoriseret Neel

Neel 7 år og anderledes skattejagt…..

7. januar 2018

Så sidder man her, søndag aften og reflekterer lidt over, at man nu er mor til en på 9 og en på 7, jeg fatter det ganske enkelt ikke. Facebook afslørede igår et foto, hvor Merle møder Neel for aller første gang, ca 3 timer efter hun er født, jeg husker dagen som var det igår, hver eneste lille detalje omkring det møde, om hvordan hun tog imod hende, og hvordan vi alle tog hjem som en familie på 4. Mine forældre tog med hjem, og vi bestilte en pizza, jeg orkede ikke lige at lave mad oven på at ha leveret et barn…. ha ha….

Det var 7 år siden igår, tiden går noget så stærkt….. Jeg modtog en kommentar på facebook for nyligt, om at jeg holder mig godt…. hmmm, den vidste jeg ærligt ikke helt hvordan jeg skulle håndtere, holder mig godt…. Er jeg simpelthen kommet i en alder, hvor man skal forberede sig på at høre det. Det er selvfølgelig værre hvis folk tænker “shit hun ser gammel ud”…. Det ville da være trist, men at jeg i en alder af 38 holder mig godt, den var jeg ikke helt forberedt på…. Faktisk synes jeg det skranter lidt med mavedeller og rynker under øjnene, jeg ser ærligt talt lidt træt ud for tiden….. Men det handler nok lidt om, at vi nærmest har festet og pyntet op og ned de sidste 14 dage. Først afmonterede vi julen, som jeg i den grad gerne ville videre fra, så gik vi all in på nytårsaften, for 4 dage senere at pynte op til nedenstående fest. But who cares, livet ER en fest, og det skal fejres.

Neel startede som bekendt i skole i sommers, så den her fødselsdag var hendes første for klassen og de nye piger. Neel har jo været med til alle Merles fødselsdage, og hvad man gør for den ene, det gør man naturligvis også for den anden, så vi gik all in på pynt, confetti og balloner, præcis som vi plejer at gøre.

Heldigvis havde jeg tænkte en anelse langsigtet da jeg handlede ind til Merles fødselsdag i oktober, I kan derfor finde link til ret mange af de ting vi har brugt, i indlægget HER. Så der er ikke nogen grund til at gå ind i alt det igen. Popcorn maskinen var vi så heldige, at vi faktisk har lånt helt gratis af nogen vi kender, så det var heller ikke en udgift, men vi har haft lejet en tidligere, og det er nu slet ikke så dyrt 🙂

Der skulle selvfølgelig også arrangeres en skattejagt, det forventer de altså, når de er så små. Merles tøser, de gider det ikke rigtig mere, men den her flok 6-7 årige små damer, de gider det RET godt…. Så min kære mand var gået i tænkeboks. Den her slags overlader jeg altid til ham, han er skide go til den slags, og jeg var helt tryg ved det. Oppyntningen står jeg for, selve legene og skattejagter osv, det står han for. Og den her ide var bare SKIDE go….

Han havde lånt en flaske hellium af nogle venner, og så havde han været rundt og samle 13 små gule bøtter – i ved dem der er inde i et kinderæg med legetøj-. Inden i hver af dem, der havde han foldet en lille seddel, men en tegning af et eller andet, som befandt sig på pigernes værelser, og i den her ting (eller bag ved) der gemte sig en slikpose.

Den gule dims blev puttet ind i en ballon, og så fyldt op med hellium. Alle ballonerne bandt han så fast små steder ude i haven, tændte bål og lavede en “ildpind”….. Så skulle børnene springe en ballon for at modtage en post at gå efter.

De synes det her var mega spændende…. og også jeg. Desuden var det ganske godt for dem, liiiige at komme ud og få lidt luft 🙂

Confetti og flagkanoner var ligeledes en del af dagens indslag, og da 3 timers fest var forbi, ventede der vanen tro, ca 2-3 timers oprydning til os…. Sådan er det, og vi ved det…. Men jeg er ret sikker på, at børnene havde en fest 🙂

Dagen efter var det hendes rigtig fødselsdag, vi havde derfor ladet pynten sidde i loftet, men børnebordet, som min mand havde bygget til lejligheden, var naturligvis væk, og vores normale møbler var retur.

Lørdag var en helt vidunderlig dag, hun blev vækket med sang, flag og gaver, brugte hele dagen på at samle og lege (viser gaver i næste indlæg)…. Og sidst på dagen modtog vi gæster til velkomstdrinks og hygge. Der var vanen tro, naturligvis lige en sidste flagkanon til at pynte spisebordet med, men ellers var det altså en helt stille og rolig fødselsdag…. Næsten, for sidst på aftenen, der fandt min mand da lige den her hellium flaske frem, og så blev der ellers sunget fødselsdagssange med musestemmer… Måske har I allerede set det på instagram, men ellers kan I da lige få en lille bid af det HER….. Om det var fordi vi var trætte eller hvad det var, det vides endnu ikke, men det var i den grad hylende morsomt….. Og dette blev så afslutningen på en absolut vellykket fødselsdagsweekend…. 🙂

Og nu har jeg det faktisk også helt okay med, at der liiiiiige går lidt tid, før jeg skal pynte op igen….. Eller det vil sige, min mor fylder år d. 20 januar, som skal holdes hos os (men det blir altså ikke i den her stil…) og så kommer der jo snart både fastelavn og påske…. Men det her vilde festarrangeren, det skal vi dog ikke arrangere lige foreløbig…..

Og ku vi så liiiiige trække lidt i snoren, så det næste år måske suser knapt så stærkt afsted, for jeg vil altså gerne have “små” børn bare lidt endnu….. Bare lidt….

 • Reply
  Fina barnrum
  15. januar 2018 at 9:20

  […] här bilden är sparad från bloggen Mor til Mernee och den är verkligen fantastisk! Vem vill inte ha det så här när man fyller år?! För mer […]

  • Reply
   Mortilmernee
   15. januar 2018 at 13:29

   tusind tak for de søde ord :-9

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar