boligindretning forandringer fotoshoot Hjem Ikke-kategoriseret Inspiration Malede vægge Merle Mine piger mortilmernee.dk Neel steder jeg anbefaler

Ægte Københavnerstemning og ny farve på væggen.

22. februar 2018

Okay, beslutningen er taget, malingen er købt og i weekenden dør den rå væg…. Jeg har kunnet mærke det længe, at det nok var sådan det endte ud, og med sådan en fornemmelse i maven, så kan jeg nok efterhånden lige så godt komme igang.

Billedvæggen fungerer for mig, altså bedst på en “ren” overflade, hvor der ikke er larm der konkurrerer bag ved billederne, og da jeg har besluttet, at billederne bliver her i stuen, så er det altså væggen der må “lide” for det.

Jeg orker ikke at pudse den op, sætte filt på osv. Så det vi gør er, at give den noget spærrer, så den ikke drysser, og så maler vi bare oven på det. Overfladen bliver derfor stadig med struktur, men ikke som en rå væg. Håber jeg… Jeg kender jo ikke resultatet endnu.

Farven gemmer jeg liiige for mig selv et par dage, for jeg har ikke fået den endnu, men jeg glæder mig virkelig til at få den, se den og få den op på væggen….

Igår var pigerne og jeg en tur i København, det er derfor der lige er gået et par dage siden i har hørt fra mig sidst. Der har været virkelig meget arbejde at se til, både det ene og det andet sted, jeg ønsker mig flere timer i døgnet i øjeblikket…. Men igår tog vi afsted, min mor var også med, så en rigtig tøsetur.

Pigerne skulle fotograferes af altid vidunderlige Celine Hallas. Jeg har anbefalet hendes profil flere gange på instagram, og hun er nok også den, som i den grad har inspireret mig til at få farverne tilbage i hjemmet. Celine kan noget helt særligt med farver, forskellige farver og i alle rum. Igår hvor pigerne skulle fotografes, der var jeg så heldig, at selve shootet skulle foregå hjemme hos Celine. Det var lidt som at komme i himlen for mig også…. Åh hvor jeg elskede at gå rundt der, bare summe lidt i de fine rum i den gamle lejlighed i Nyhavn…. Sådan en lejlighed, den stemninge, den kan man bare KUN skabe i sådan en lejlighed, det ved jeg godt…. Men alligevel, så tager jeg farvepaletten med mig hjem, og fornemmer, at jeg tror den nye væg bliver helt rigtig.

Jeg har fået lov at dele er par billeder fra Celines lejlighed, men pigernes billeder, dem kan jeg desværre ikke vise endnu (bortset fra det sneak peak I finder lige her under), men det er allerede i marts at billederne må vises, så det glæder vi os ret meget til. Jeg ved allerede nu, at nogle af dem skal op i pænt store forstørrelser, og blandes med billedvæggen i stuen. Præcis ligesom Celine 🙂 🙂

 

 • Reply
  Céline
  22. februar 2018 at 19:34

  Nååå hvor fint <3
  Det var så hyggeligt at have jer her!
  Som sagt så må vi snart ses igen – og glæder mig både til din nye farve og at pigernes bilelder skal op på vægen!

  <3 C

  • Reply
   Mortilmernee
   22. februar 2018 at 19:50

   Det var bare så hyggeligt, og endelig kunne det lykkedes, efter så mange år…. Jeg lover som sagt, at jeg kommer igen her i foråret hvor vi KUN skal sludre :-9 🙂

   Dejligste aften til dig

   KH

 • Reply
  zattlander
  23. februar 2018 at 9:24

  du har rigtig mange billeder på væggen er de sat op med ravplugs, eller har du en anden måde:)

  • Reply
   Mortilmernee
   23. februar 2018 at 11:52

   de er sat op med søm 🙂

 • Reply
  ROSA PILAR TOVAR PICAZO
  24. februar 2018 at 19:02

  Felicidades por el nuevo aspecto de tu tu blog!!, Mucho mejor así

 • Reply
  An Amazing Gallery Wall in Denmark and How to Create it Yourself
  31. august 2018 at 18:51

  […] mortilmernee.dk […]

 • Reply
  Rikke
  16. oktober 2018 at 15:00

  Hvor er billede af hånden med guld fra ??

  • Reply
   Mortilmernee
   17. oktober 2018 at 9:26

   Den er af Stine Aalykke fra can store

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar