ferie Merle min uforbeholdne mening Mine piger mortilmernee.dk tanker

Når børn overrasker….

27. marts 2018

Jeg så en reklame på tv forleden, det er første gang jeg så den, og jeg har desværre ikke set den siden. Jeg har googlet og søgt på youtube efter den, men det kan ikke lykkedes mig at søge den frem nogen steder.

Det var en ny (tror jeg) reklame for kinderæg, og den ramte mig bare lige der, hvor hjertet sidder….. Den viste nemlig en hel masse søde små historier, hvor børn overrasker os forældre, både i det sjove, i det knap så sjove og i situationer hvor de imponerer… Og så handler det selvfølgelig om, at man som forældre, skal huske og overraske tilbage….

Men der hvor jeg vil hen med det her indlæg, er lige præcis i det her med at overraske…. Merle har gået til sit elskede spring gymnastik, i lidt over halvandet år, de har kørt deres opvisninger i foråret, og vi har selvfølgelig fulgt med på bedste vis, Jesper har endda taget en hjælpe-træner tjans på styrketræningen om søndagen, fordi vi bare gerne vil hjælpe lidt til, i det her, som gør så meget godt for vores datter.

Hun har udviklet sig meget, især i år…. Men torsdag i sidste uge, der tog hun bare fuldstændig r…. på mig… Jeg får helt en klump i halsen nu, bare af at skrive det.

Jeg var kommet for at hente hende efter træning, og heldigvis står døren lige lidt på klem, vi må nemlig slet ikke være til stede under træningen… Men jeg tillader mig at kigge stille ind, der er kun små 5 min. tilbage af træningen, og lige i det jeg kigger, der gør Merle sig klar, til at lave et eller andet ned af airtracken. Hvad jeg ikke ved er, at hun simpelthen lige laver tempo flik – hele 5 stk. …. Jeg anede ikke hun kunne mere end ‘en – måske to. Som jeg i forvejen var meget imponeret over.

Så skete der simpelthen det, at jeg stod der og blev mega rørt…. Merle opdager mig først da hun har lavet dem, og løber mega stolt over til mig… Hun så jeg blev rørt, hvilket bare gjorde hende endnu mere glad….

Jesper var også helt vildt begejstret da vi kom hjem og fortalte det…. Og heldigvis, fik hun også lov, til at gennemføre 5 til den sidste opvisning i lørdags.

Vi havde ikke sagt noget til mine forældre, som også var der, og de sad så præcis lige så storslåede og måbende som mig, da Merle lige napper tempo flik endnu en gang i opvisningen…. Min seje lille datter, hun er i den vildeste udvikling på gymnastikken lige nu, og hun vil bare ha mer og mer…. Hun står på hænder døgnet rundt, og trampolinen er også fundet frem at sit vinter hi, da hun simpelthen ikke kunne vente mere….

WAUW…. Hvor er vi bare stolte…. Jeg er så spændt på at følge hende, se hvor det bærer hende hen af, hvor meget mere hun kan formå at sætte på….. Jeg havde ærligt slet ikke troet, at det lå til hende at lave det her spring gymnastik, men hun er simpelthen bare så glad og stærk i det, så det skal bare have fuld skrue med det fremover…..

Men kender I det, at man pludselig overraskes over sit eget barn og dets evner… Som Mor synes man jo altid, at ens barn er det smukkeste og dygtigste i hele verden, det gør jeg selvfølgelig også… Men alligevel, så kan man jo også godt se, at nogen er dygtigere, en af Merles bedste veninder er helt ekstrem i gymnastikken, og det er selvfølgelig også her, at Merle har lært at udvikle sig, fordi de leger gymnastik når de er sammen, og på den måde udvikles de bare mere og mere gennem leg… For dem er det ikke nogen sur pligt at lave araber flik hele dagen lang…. Kun de lidt hårde styrketræningsøvelser, de er ikke så sjove, men hun gør det, for hun ved det er det der skal til….

Lillesøster er også faldet pladask for gymnastikken, nu går vi bare og venter på, at hun får den rigtige alder, til at forsøge at komme på samme hold, det ønsker hun sig virkelig meget, hun er med på masser af øvelser og træning, så jeg er sikker på hun er godt på vej….

Idag har vi fået dem begge hjem efter en lille mini ferie hos mine forældre, så nu kan vores familie ferie rigtig starte….. Håber også I alle nyder ferien 🙂

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar