boligindretning forandringer Hjem Ikke-kategoriseret Inspiration Malede vægge mortilmernee.dk

Og hvorfor har jeg nu malet igen…. Ret spændende faktisk….

17. maj 2018

Og hvorfor maler den skøre k…. nu sin væg igen… Jo det gør jeg af den simple årsag, at jeg hånden på hjertet, faktisk ikke var så vild med den anden…. Men mest af alt fordi, at jeg I næste uge skal arbejde på en helt ny billedvæg.

Billedvæggen bliver lavet i samarbejde med Vintage_cph som jeg har fundet på Instagram, og som er helt eminente til at finde smuk kunst, også til overkommelige priser.

De to piger der står bag er vanvittig dygtige til at skabe billedvægge efter ønske. Ønsker man sommerligt udtryk, vinterligt udtryk, kunst plakater, grafiske plakater, litografier eller noget helt andet. De hjælper både med at finde det enkelte billede man leder efter, eller med at sammensætte en hel væg.

Jeg har set flere helt fantastiske billedvægge skabt til kunder over tiden, og jeg tror bare aldrig, at jeg selv ville kunne ramme sådan et ægte kunstnerisk udtryk.

Så nu har pigerne lovet at hjælpe mig, og jeg bliver præsenteret for forskellige muligheder i næste uge.

Jeg har haft et par ønsker om hvad retning det skal være, og også om et enkelt kunstmaleri af mit eget, der helst skal indgå, ellers har pigerne frie rammer….

Men for nu, der kan I så se væggens smukke nye farve…. Surprice, den er lys peach, ligesom mine vægge ofte ender med at blive, og fordi jeg sammen med pigerne fra Vintage_cph blev enig om, at den baggrund ville fungere rigtig godt, til den billedvæg vi skal bygge op….

I spørger meget tit, om jeg har en farvekode, og det har jeg næsten idag…. Den hedder S0515-y8OR, jeg købte 3/4 liter, og her har jeg så blandet ca. en halv liter hvid i selv…. Det er det tætteste jeg kan komme på en farvekode… Jeg håber I kan bruge det til noget, for den er vanvittig fin 🙂

 

 • Reply
  Sukhi
  24. maj 2018 at 8:08

  Jeg er ret så vild med den nye lyse peach-farve! Det lader til at være et super godt valg til din stue og resten af møbleringen. De lyse træfarver kombineret med de hvide gulve og farverige detaljer, giver en dejlig varm og opløftet stemning. Glæder mig til at se billedvæggen!

  • Reply
   Mortilmernee
   25. maj 2018 at 11:30

   tusind tak, jeg glæder mig også ret meget…. Håber at have den klar til præsentation næste uge :-9

 • Reply
  Maiken
  20. juni 2018 at 11:53

  Hvor er malingen købt?

  • Reply
   Mortilmernee
   20. juni 2018 at 12:12

   I min lokale maler butik Minet.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar