familie Inspiration min uforbeholdne mening Mine piger mortilmernee.dk naturen Oplevelser sponsorerede indlæg

Vores fine Danmark, husker I at bruge det ?

30. oktober 2018

Annonce for FDM

Som I nok har fornemmet, så har vi et større samarbejde kørende i øjeblikket, samarbejdet er med FDM, som rigtig gerne vil sætte fokus på at bruge Danmark som destination for oplevelser.

Det i sig selv synes jeg er en rigtig god ide, da vi selv over de seneste år, har fundet mange nye smukke og spændende steder i Danmark, som simpelthen får for lidt opmærksomhed. Vi danskere har ofte en tendens til at pakke bilen og suse syd på så snart vejret melder regn. Jeg indrømmer blankt, at vi selv ofte ramler ind i den kategori. Men alligevel, så har vi altså også fundet flere og flere tidspunkter, hvor vi gerne vil afsætte dage eller weekender, på at se noget mere til vores eget smukke land, som faktisk har utrolig meget at byde på.

Til jer der ikke kender FDM, så lad mig kort ridse op, hvor mange fordele et medlemsskab hos dem faktisk har. Som medlem af FDM har du adgang til bileksperter, der brænder for at hjælpe dig og din bil. Der er også fine rabatter i både ind- og udland. Rabat på benzin hos shell, værksteder, rustbeskyttelse, hoteller i ind- og udland og meget, meget mere.

Da vi indgik samarbejdet, var jeg derfor forbi FDM’s hjemmeside, først og fremmeste for at læse noget mere om det, men også for at finde inspiration til, hvor vi mon skulle vælge vores fokus i Danmark. Vi var ret indstillet på at køre en masse, men vi ville også gerne se noget nyt, noget anderledes og noget natur.

Vi valgte derfor i efterårsferien, en tidlig morgen at pakke bilen med madkurv, FDM tegnehæfter og små rygsække til pigerne, for derefter at suse ud i det blå. Naturligvis ikke på må og få, vi havde lagt en rute hjemmefra. Pigerne havde tegnet vores rute et par dage forinden, da de synes det var så spændende at vi skulle på tur. Både at vi skulle have madkurv med, men også at vi skulle ud og se noget nyt.

Vores første destination var Kattegatcentret i Grenå, her viste vi vores FDM kort og fik rabat ved indgangen. Merle har godt nok været her på overnatning med sin klasse, men hun var så begejstret for det, og ville rigtig gerne vise det til os andre, så derfor faldt valget på det. Vi er en familie der har stor kærlighed for dyr og natur, og for at vi ikke altid sætter kursen mod rutsjebaner, så synes vi at denne tur lagde godt op til noget anderledes.

Efter Kattegat satte vi snuden mod toppen af Danmark, nemlig mod Ørnereservatet Eagleworld ved Skagen, hvor der også er rabat igennem FDM. En helt fantastisk oplevelse. Og når vi nu var så langt oppe, så valgte vi at køre til Skagen, gå en dejlig tur langs vandet, bevæge os mod havnen, for til sidst at bevæge os syd på igen. Vi spiste aftensmad hos Monarch på hjemvejen, da der også her er rabat at hente gennem FDM.

Vi havde planlagt turen således vi kunne nå det på en hel dag, mange kilometer, men alligevel ikke uoverkommeligt. Med 3 dejlige destinationer og rigtig fine oplevelser og minder at tage med retur.

Jeg har filmet hele dagen, og om et par uger vil jeg gerne vise jer en lille film fra vores skønne dag.

Idag ville jeg bare rigtig gerne gøre jer opmærksomme på, at FDM faktisk har mange gode fordele samlet ‘et sted. Således man har et bagland i ryggen, i forhold til sikkerheden omkring sin bil, sin service på denne, hvilket er rigtig godt, når man som os, elsker at køre afsted og opleve. Men at man samtidig kan kombinere sit medlemsskab med besparelser på benzinen hvis man tanker hos shell, på spændende oplevelser, på spisesteder og overnatninger.

Brug FDM som inspiration, som sparringspartner som stedet hvor man lige kigger ind, for at holde sit ajour med sin egen tryghed på bilen. Og som hjælp til at udforske nye spændende steder i Danmark. For vi har virkelig et dejligt land, som vi også skal huske at opleve 🙂

 

 

 

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar