Hjem Ikke-kategoriseret Inspiration Julen mortilmernee.dk sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

48 fine pakker er nu klar til d. 1 dec.

6. november 2018

Annonce for Flying Tiger Copenhagen

Den sidste uge har jeg haft travlt med at lave fine små pakker til pigerne. Egentlig har vi ikke brugt pakkekalender de sidste 2 år, vi var startet på adventspakker. Men da Flying Tiger Copenhagen spurgte, om jeg havde lyst til at lave pakkekalender i år, var jeg faktisk ikke et sekund i tvivl om, at det ville jeg gerne.

Jeg havde nemlig for ganske nyligt allerede være forbi hos Flying Tiger Copenhagen, hvor jeg kunne se, hvor mange fine sager, pigerne ville få glæde af. Der er både skoleting, tegneting, glimmerting, slim, palietter, slik og alverdens andre vidunderlige ting, som man kan bruge til 24 små pakker.

Nu hvor vi har 2 skolepiger, er der rigtig mange af tingene, som jeg har købt dobbelt af, for de kan begge sagtens bruger farver, blyanter, viskelæder, de vil også gerne begge skrive dagbøger. De går begge ret meget op i at lave små film på deres ipad, så derfor synes jeg et klaptræ var helt fantastisk. Merle er også blevet lidt optaget af at fotografere sig selv og sine veninder, så til hende fandt jeg fx en selfiestang, hvor Neel stadig er totalt in love with palietter, hun får derfor en pude med en enhjørning fuldt besat af palietter.

Nogle dage vil der også være lidt chokolade, hubba bubba eller æblechips, hvor der så andre dage vil være nogle af ovenstående sager. Til en af søndagene har jeg også fundet de to fine figuerer man skal tegne, til dem købte jeg to skitseblokke og nogle kulblyanter, så kan de sidde der og være helt kunstneriske.

Men det er ikke kun udvalget af gaver som er virkelig godt i Flying Tiger Copenhagen, det er også deres indpakningsmuligheder, det har jeg brugt år efter år, og jeg ELSKER at gøre noget særligt ud af gaver. Det være sig både i gavepapir, båndet, små fine sager man kan binde på gaverne og deres helt ekstreme udvalg i julekugler, som vi i år har brugt på vores kalender, men som pigerne også må tage af, og bruge på deres eget lille træ hvis de ønsker det. Nogen gange har jeg også brugt dem på gaverne, men i år har jeg bare fundet så meget andet fint dims og dut til at pynte med, at jeg ikke behøvede de smukke kugler lige på pakkerne.

Noget af det jeg holder aller mest af i julen, det er det her med at pynte og gøre noget særligt for mine kære, at gøre noget fint ud af de små pakker, som deres små spændte hænder og øjne skal åbne hver morgen.

Jesper har lavet det her helt fantastiske træ, skåret det ud af en stor plade, og så har han monteret ståltråd på, som vi så har hængt alle 48 pakker op på. Jeg har fundet en lille lyskæde, som jeg har sat rundt om stjernen. Og så har vi ellers brugt alle de fine pyntesager fra Flying Tiger Copenhagen, til at skrive tal på pakkerne, og gøre dem allesammen fine og unikke.

Nu sidder den her på væggen, lige en måned for tidligt, men jeg synes faktisk, at det er helt vildt hyggeligt, og pigerne elsker at beundre, kigge, finde alle numrene og gætte på hvad de mon indeholder. De har fået at vide, at de ikke må pille, og det gør de heller ikke, men vi snakker meget om, hvor spændende det bliver, når de står op d. 1 dec. Hvor julen rigtig kan få lov at begynde.

 • Reply
  Trine
  6. november 2018 at 19:57

  Elsker det Louise??

  • Reply
   Mortilmernee
   6. november 2018 at 21:05

   Tusind tak Trine, det er gør jeg faktisk også selv 🙂 🙂

 • Reply
  Rebekka
  6. november 2018 at 20:03

  Det er en super fin pakkekalender. Hvor meget kostede det med alle pakkerne til begge dine piger? Jeg er bare nysgerrig.
  På forhånd tak for svaret.

  • Reply
   Mortilmernee
   6. november 2018 at 21:07

   Tusind tak, jeg tror der er for ca. 1200 i pakker, og så nok for ca. 3-400 i papir, i ca. tal 🙂 Men det er jo helt individuelt hvilket prisleje man ligger sine pakker i, der er muligheder for at gøre det for meget mindre, jeg blev bare pænt begejstret, også for pynten 🙂 🙂 Hvor jeg også har mere tilbage til når de ægte julegaver skal pakkes ind 🙂

 • Reply
  Vicki
  7. november 2018 at 13:04

  Er det et tæppe der ligger under de 2 store sløjfer. Og i så fald hvor er det fra??
  Det ser hyggeligt.elsker også at gøre det rigtig hyggeligt og fint for mine 2 piger.

  • Reply
   Mortilmernee
   7. november 2018 at 13:23

   Hejsa

   Nej det er en pude fra ellies & ivy 🙂 og tak for de søde ord 🙂

 • Reply
  Gerardine
  13. november 2018 at 20:45

  Hi, love the idea of a home made advent so original as this, but actually adore even more the custom made tree construction! Can you please provide some info on type of wood used, cost & maybe if the one that carved it is a professional or not? Thank you in advance great work!

  • Reply
   Mortilmernee
   14. november 2018 at 14:53

   Hi

   thank you so so much. Its my husband who made it, he draw it by hand, and then cut it out after. So sadly dont have any more instructions than that 🙂

 • Reply
  Gerardine
  15. november 2018 at 9:40

  really beautiful hope you’ll enjoy your Christmas holidays!

  • Reply
   Mortilmernee
   15. november 2018 at 10:21

   thank you so much, and the same to you

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar