Ikke-kategoriseret

Hverdag i kælderen….

29. januar 2019

Sponsoreret af BOSCHVelkommen indenfor i vores kælder.

Et af de mere sjældne billeder fra vores hjem…. Men alligevel et af de rum, som vi finder som et af vores hjerterum. Det er især et rum vi er blevet endnu gladere for, siden vi har fået vores nye BOSCH vaskemaskine.

Rent fysisk befinder rummet sig lige nedenunder vores køkken, som nok et husets aller vigtigste rum, men næstefter det, så kommer altså rummet her.

Da vi købte vores hus for snart 14 år siden, der var kælderen et stort og fuldstændig urørt område. Der var aldrig rigtig gjort noget hernede, så gulvene stod rå, væggene var rå, og der var IKKE særlig rart. Men vores hus har fuld kælder, ergo rigtig mange fine brugbare kvm, som vi var nødt til at få udnyttet.

Så for 13 år siden gik vi allerede igang med at gøre noget ved det, vi malede væggene, Jesper lagde klinker, og lofterne fik også en gang maling. Det gjorde underværker, og har siden kommet os meget til gode. I kælderen har vi også indgang, som vi bruger en del om vinteren, når der kommer våde og beskidte vinterstøvler, tømrersko og flyverdragter hjem. Vores vaskemaskine er også her, og da den er lige under køkkenet, som er det vigtigste rum for os, er vi så glade for, at vores BOSCH vaskemaskine har en lyddæmpende funktion. Nu kan vi heldigvis ikke høre larmen fra tøjvasken længere, når vi er i køkkenet, mens at en vask kører.

Men i forhold til vores hverdag nu, så har vi som før omtalt, 2 meget aktive gymnastik piger, de går til deres elskede træning 5 dage om ugen, fordelt på dem begge to, hvilket vil sige, at der vaskes utrolig meget gymnastiktøj her på adressen.

Der var en gang, hvor vi ikke vaskede så ofte, det er som om, to voksne bare slet ikke skal have vasket tøj lige så ofte som børn. Men da vi fik først et barn, siden et mere, så fik vores vaskemaskine altså travlt…. Det er også nogle gange som om, at pletterne bare opstår på magisk vis på pigernes tøj, og her er det altså bare smart, at den nye vaskemaskine har pletfjerningsautomatik, som fjerner hele 16 af de mest almindelige type pletter.

Den hverdag som vi har nu, hvor der både er idræt i skolen, den ene halvdel af året ude, den anden halvdel inde, samt træning, med tilhørende både træningsdragter, opvisningsdragter osv kræver bare utrolig mange vaske.

Jeg har før syntes, at det var svært at vide præcist hvordan man mest skånsomt skulle vaske pigernes dragter, især fordi disse ofte skal vaskes og fordi de normalt er lavet af mere sart stof. Det skal jeg faktisk slet ikke tænke på mere, fordi vores nye vaskemaskine har en unik overfladestruktur, udviklet af BOSCH, som ved hver vask vasker tøjet helt skånsomt og effektivt på samme tid. Så er det vigtigt, at vi her formår at vaske så skånsomt så muligt, men samtidig også så hurtigt som muligt.

Vores gamle vaskemaskine kunne køre programmer på enten en time el. 2, og det kan vores nye ikke kun, den kan meget mere, og det var præcis noget af det vi vægtede højt, ved valget af vores nye vaskemaskine.

Du kan læse mere om vores nye vaskemaskine fra BOSCH HER.

 • Reply
  Lena
  29. januar 2019 at 20:19

  Hej Louise
  Jeg ved godt det er en del af gamet og der også skal lidt penge i kassen, men jeg synes de sponsorerede indlæg har fyldt en del på din blog den seneste tid. Personligt oplever jeg det som meget uinspirerende, hvilket er super ærgerligt, når jeg faktisk i sin tid fandt vej til din blog netop på grund af den store inspiration, som din blog ellers indeholder.
  Det er bare som om at den fine balance mellem dit eget og det sponsoredede lige nu opleves skæv. I hvert fald for mig. Ellers gør hvidevarer og skiferier det bare ikke for mig ??
  Hermed mine refleksioner som du får med på vejen…
  Hilsen Lena

  • Reply
   Mortilmernee
   31. januar 2019 at 9:37

   Kære Lene

   jeg tror du har helt ret, og med det indlæg jeg kommer til at udgive i aften, tror jeg du bliver glad, og forhåbentlig bliver hængende 🙂

   Tak for din mening og rigtig god dag

   kh Louise

 • Reply
  Lena
  3. februar 2019 at 19:48

  Hej Louise
  Stort tillykke med din beslutning om at satse 100% på bloggen og som selvstændig. Sikke en spændende tid du går i møde og jeg er spændt på at følge dig og bloggens udvikling. Og tak for din tilbagemelding på min kommentar. Det var lidt med “rystende hænder” jeg sendte den afsted for det kan nogle gange være svært med det skrevne og hvordan det opfattes. Jeg er glad for at du opfattede den præcis som den var ment – ærlig og kærlig feedback til dig på en ellers rigtig fin og hyggelig blog ?
  Hilsen Lena

  • Reply
   Mortilmernee
   6. februar 2019 at 14:08

   Hej Lene

   Det er vigtigt at læse mellem linjerne også, og særligt her, er det vigtigt med konstruktiv kritik, det kan vi alle lære af. Men jeg bliver ked af det når der nogen gange er kommentarer der er direkte skrevet uden omtanke, det følte jeg bestemt ikke her, og jeg glædes over, at du forhåebtnlig bliver hængende og læser med fremover.

   Rigtig god dag

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar