Ikke-kategoriseret

Når den ene vask overtager den anden…. Og heldigvis for det.

14. februar 2019

Sponsoreret af BOSCH


Kan I huske, at jeg for et par uger siden skrev om, at vi vaskede gymnastik tøj virkelig virkelig tit? Det er korrekt, det gør vi stadig. Men det er ikke det eneste vasketøj der kører i maskinen konstant.

Merle er 10 år og Neel er lige blevet 8, det vil selvfølgelig sige, at den aller værste flyverdragt periode er ovre. Den der tid, hvor vaskemaskinen simpelthen kørte flere gange dagligt, med flyverdragter, termotøj og deslige. Der var på et tidspunkt, hvor vi faktisk overvejede at købe en ekstra flyverdragt til hver, fordi vi ganske enkelt ikke kunne følge med, og vi vidste faktisk heller ikke helt, om vores kære vaskemaskine kunne.

Nu ved jeg heller ikke, om det er en dagligt problem for alle. Men vores piger har gået i noget nær verdens bedste børnehave. En rigtig udendørs børnehave, med får, høns og kaniner. Hvor de havde egen køkkenhave og store marker omkring sig, hvor de var ude mindst 2 gange om dagen, og hvor de røde sunde kinder, var en fast del af deres søde bløde look. Men det er klart, når stort set al leg og aktivitet foregår udendørs, så kræver det også, at man er forberedt på hjemmefronten….. Og her blev vi altså lidt udfordret.

Idag, hvor Merle går i 4. klasse og Neel er i 1. klasse, hvor frikvarterene føles forpustende korte, så lykkedes det heldigvis alligevel pigerne, at komme hjem med beskidte og våde vinterjakker flere gange om ugen. Jeg siger heldigvis, fordi jeg faktisk er glad for det, set på den måde, at det glæder mig de er ude, det glæder mig de leget, og det glæder mig stort, at de stadig bruger kroppen. At man i skolen – på trods af skolereform og alt for korte pause – heldigvis får børnene ud, holder aktivitetsdage og udedage og at mine piger, stadig elsker at ruller sig ned af mudderbakkerne, selvom mange af veninderne drives af Ipad og veninde fnidder…..

Så når jeg skriver, at den ene vask overtager den anden, så stemmer det stadig overens med mange af vores hverdage, om det være sig gymnastiktøj – som jeg skrev om her – eller om det overtøj eller om det bare er helt almindelig hverdagstøj eller sengetøj, så kører vores elskede vaskemaskine virkelig virkelig meget, og her er det så, at jeg er ret vild med, at den kan indstilles på præcis det behov som den angivne vask indeholder. Den har også en rigtig smart funktion, nemlig et automatisk doseringssytem, hvor maskinen selv vurderer præcis den mængde vaskemiddel, der er behov for. Det kan den faktisk også gøre med vand, ja den kan faktisk selv vurderer den præcise mængde vand, hver vask har behov for. Det hjælper på vandforbruget herhjemme, som altså også kan gå hen og blive lidt højt, med alle de vaske.

Men en super smart detalje er, at Bosch vaskemaskinen har automatisk dosering, det vil sige, at pigerne faktisk sagtens selv kan starte maskinen, det er super nemt, og så finder vaskemaskinen selv ud af hvor meget dosering den skal bruge….

Men alt det tekniske, det lover jeg at komme meget mere ind på næste gang. For nu, der ville jeg bare gerne slå et slag for børn der leger og en vaskemaskine der kan holde til det.

I mellem tiden kan du læse mere om vores nye, fine vaskemaskine fra BOSCH HER.


    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar