Hverdag MIG tanker

Sidste arbejdsdag…

26. februar 2019

Kan I huske, at jeg for ca. en måned siden udgav indlægget, hvor jeg beskrev at jeg havde indfriet mit største og eneste nytårsforsæt.

Det føltes den gang vildt, stort, skræmmende og fantastisk på ‘en og samme tid. Men samtidig stadig en anelse uvirkeligt, da jeg jo stadig skulle på arbejde og være sammen med mine kollegaer. Men pludselig gik der en måned, og idag var så dagen, hvor jeg lukkede og slukkede for sidste gang.

Det var simpelthen sådan en mærkelig dag, jeg har kunnet mærke det et stykke tid, at det sådan fyldte inden i, at nu var det nu, nu skulle jeg til at sige farvel, farvel til kollegaer jeg har været sammen med i 4 1/2 år, farvel til kontoret hvor jeg har haft min gang i selvsamme år.

Jeg har været helt alene de sidste 2 dage, fordi de andre var på et kursus, hvor det naturligvis ikke gav mening, at jeg skulle deltage, når jeg nu ikke længere er ansat. Men det betød også, at jeg gik helt alene rundt på kontoret idag, passede mine sidste arbejdesopgaver, satte alarmen og lukkede døren for aller sidste gang.

Det var sgu mærkeligt, jeg følte mig lidt som i ‘en film, hvor man sådan tager afsked med lokalerne, og lige ser sig omkring for sidste gang. Jeg manglede bare en eller anden for form baggrundsmusik da nøglen drejede rundt.

Jeg havde heldigvis aftalt med mine kollegaer, at jeg ville køre ud til Hotel Vejle Fjord, hvor de allesammen var, for her at slutte af med en frokost og sige pænt farvel.

Jeg var der ude i go tid, så jeg lige kunne trække vejret langs vandet, nyde solens stråler på mine kinder, snuse den friske luft der sneg sig ind, og endda smide jakken for en stund, fordi der var så lunt og forårsagtigt i luften.

Der gik jeg nede og sparkede til tang og skaller, mens jeg tog den der følelse helt ind i maven, følelsen af at skulle tage afsked, men samtidig GODDAG til min “nye” tilværelse.

Det fantastiske ved det er jo, at jeg ikke sådan skal starte op et nyt sted, med nye kollegaer, nye arbejdsrutiner, nye systemer og alt det man sådan altid har frygtelig ondt i maven over. Nej, jeg skal jo sådan set bare bruge endnu mere tid, på det jeg allerede laver og elsker.

Imorgen går turen til København, hvor jeg skal deltage i et event hos Alton&heim.  De går nu all in med stor butik og showroom i Kronprinsensgade i et gammelt teater. Og allerede her var jeg solgt da jeg blev inviteret, rammerne i sig selv lyder helt fantastiske, og jeg glæder mig helt vildt til at se deres nye butik og de smukke møbler.

Jeg glæder mig også over, at jeg nu får meget bedre tid og mulighed til at tage afsted til den slags.

Men idag har jeg følelser ud i hver eneste nerve i min krop, og det er helt okay, for sådan er det nok, når noget slutter og der tages afsked. Men jeg er også helt klar, klar til være kvinde i eget hus, styre mine egne arbejdsdage, i det hele taget bare til at føle mig som 100% selvstændig, som jeg ganske enkelt er.

16 grader sagde min bil da jeg kørte hjem, og imorgen tegner lige så smuk…. Jeg ser det som gode tegn, tegn på at et nyt liv begynder, nye eventyr, nye prioriteringer og helt andre tanker og bekymringer…..

Jeg glæder mig 🙂
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar