Inspiration mit outfit sponsorerede indlæg

Pas på din garderobe…

28. februar 2019

Sponsoreret af BOSCH


Min garderobe er næsten min identitet, i hvert fald den ydre af slagsen. Jeg svinger meget imellem hvor jeg bruger min penge, i perioder er det garderoben der får et løft, og i andre er det boligen. Jeg har aldrig råd til at gøre begge sådan på ‘en gang.

Min garderobe har mange udtryk, og befinder sig i alverdens kvaliteter, men jeg synes meget af moden fabrikeres i lidt sarte stoffer efterhånden, hvilket gør, at kunsten at vaske, kan blive en smule udfordrende.

Jeg ved godt jeg har skrevet en del om vores vaskemaskine efterhånden, vi er bare så glade for den, at jeg bliver nødt til at fortælle lidt mere om den.

Jeg er nemlig fuldstændig tryg når jeg putter den ene fine robe efter den anden, ind i vores nye “familiemedlem” fra BOSCH.

Nu er den efterhånden ikke så ny mere, jeg er ganske fortrolig med den, faktisk har den jo så mange fine programmer, som gør det nærmest fornøjeligt at vaske tøj…. Og det er ellers en ret uhørt sætning fra mig. Jeg er ikke fan, det er jeg virkelig ikke. Men nu er det på en eller anden måde bare blevet lidt “sjovere”.


Lad mig skitsere lidt facts op omkring maskinen:

BOSCH vaskemaskinen har nemlig et intelligent automatisk doseringssystem. Den gør, at vi både sparer på vand og på vaskemiddel.

I kender godt det med at få pletter på tøjet, og nogle pletter er bare mere genstridige end andre. Og det kan være super svært at finde lige præcis det program der er det rette for pletterne, det kan ofte ende i mindre heldige resultater.

BOSCH vaskemaskiner har funktionen AntiStain der fjerner enhver plet ret effektivt. Systemet kan fjerne 16 af de mest genstridige pletter – fra chokolade til græs eller rødvin. Den tilpasser automatisk temperatur, tromlebevægelse og iblødsætningstiden til den valgte plettype. Så uanset hvad du har fået på tøjet, så hjælper vaskemaskinen til at give den korrekte vask.

Designet i sig selv er også meget mere end flot at se på. Strukturen på maskinen er nemlig også med til at skabe mindre vibration. Det er iøvrigt alle BOSCH vaskemaskiner og tørretumblere således de er optimalt lyddæmpende, hvilket vi er ret glade for. Før i tiden kunne hele vores køkkengulv vibrere under vask. Nu hører vi intet – selv ikke under centrifugering.

Det automatiske doseringsprogram er også virkelig fantastisk. Det intelligente i-DOS system finder selv den præcises dosering af flydende vaskemiddel – vask efter vask. Maskinen doserer efter tøjmængde, tekstiltype og pletterne. På den måde undgår man overdosering, som kan give synlige sæberester og medføre hudirritationer eller underdosering der heller ikke gør tøjet rent. Vandet doseres naturligvis også efter den præcise mængde hver vask skal bruge, så i-DOS tager ikke kun hensyn til dit tøj, men i særdeleshed også til miljøet.

Alle vil gerne spare på energien, det vil BOSCH gerne i forbindelse med tøjvask, og vi andre vil også gerne når vi har travlt. Her findes programmet VarioPerfect, hvor begge er i fokus. Der findes forskellige speed programmer der kan reducere vasketiden med helt op til 65% og energiforbruget med op til 50%. Og det er helt uden at gå på kompromis med resultatet af det rene tøj der kommer ud af maskinen.


Jeg kunne gå meget mere i detaljer omkring den her famøse BOSCH vaskemaskine, for jeg er ærligt talt ret betaget af den. Det er jo sådan en slags nyt familiemedlem vi har fået ind i huset….. Men hvis I har lyst, så kan i læse om den lige HER.

Vi kan i hvert fald stå inde for, at pengene er virkelig godt investeret i den her maskine.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar