Hverdag MIG min uforbeholdne mening mortilmernee.dk sponsorerede indlæg

En vegansk vingummibamse har forandret mit liv…..

14. august 2019

Reklame for Beauty Bear

Når man fra naturens side aldrig har været udstyret med det mest heldige hår, så har man som jeg, nok være utallige forsøg igennem, for at putte både fylde, længde og liv i sit hår.

Jeg er født med utrolig mange krøller og forholdsvis tyndt hår. Jeg har mange hår, men de er meget tynde, så dermed ikke ret meget fylde. Da jeg som meget ung fandt ud af, at den meget populære tendens til permanent, også kunne bruges modsat, så folk som var udstyret med mange krøller, kunne få det trukket ud, lod jeg mig rive med.

De første par gange var mit hår happy, langt og lækkert….. Men som altid, når man fortsætter med at pine håret, så begynder det sidst at blive trist, livløst og hvis muligt, endnu tyndere.

Det resulterede i, at jeg røg i endnu en fælde, nemlig extensions. Aldrig i hele mit liv har jeg elsket noget mere….. Fornemmelsen af langt tykt hår ned af ryggen, den vil jeg aldrig glemme….. Men for hver gang jeg tabte en tot, der kunne jeg se, hvor mange af mine egne hår der også røg med, og jeg lyver ikke, til sidst havde jeg praktisk talt INGEN hår på hovedet…..

Når jeg ser billeder fra den gang hvor jeg ikke kunne få dem i mere, – der findes heldigvis ikke særlig mange – men folk troede faktisk jeg var syg…..

Det tog mange mange år for mit hår at regenerere sig selv. Først under graviditet blev det nogenlunde fint og tykt. Her holder kroppen åbenbart på mere end babyen, for alt mit hår blev også siddende på hovedet……

MEN…. efter min sidste graviditet gik det ned af bakke som aldrig før, jeg tabte hår og tabte hår og jeg blev mere end trist, over den underlige form og struktur det pludselig fik….. Det havde ændret sig for good….

Jeg har sørget for at blive klippet og kun farvet ‘en max 2 gange om året, aldrig mere udtræk af håret, og alligevel, er det ikke lykkedes mig, at gøre noget som håret blev bedre af….. FØR NU…..

NYT HÅR

For siden februar i år, har jeg spist Veganske vingummibamser fra Beauty Bear, og endelig endelig føler jeg, at der er sket noget for mit hår.

I løbet af 2 måneder mærkede jeg, at jeg både fik længde og mere fylde på, noget som jeg simpelthen ikke troede var muligt.

Nu skal det ikke lyde som om, at træerne gror ind i himlen. Men når man som jeg, simpelthen ikke har kunnet gro hår længere end til skuldrene, til nu, hvor jeg efter utallige år, kan samle en lille knold i nakken, det er altså et lille mirakel i min verden, og jeg er simpelthen så glad for det.

Beauty Bear er Hår Vitaminer med smag af solbær, de er specielt designet med essentielle næringsstoffer, som vedligeholder håret. HAIR Vitamins indeholder bl.a. biotin, acerola (vitamin C) og folsyre, som tilsammen vedligeholder håret, samt giver fylde og glans.

Beauty Bear er 100% Vegansk, og består af de rigtige kilder til vitaminer og næringsstoffer sammensat i den mængde kroppen kan bruge og optage.

Og hvor mange har jeg så spist…. Jeg har spist 2 om dagen i ca 6 måneder, og det er ca. efter 2 måneder, man begynder at opnå en mærkbar effekt. Og så har jeg bare fortsat med dem, fordi jeg simpelthen er så glad for den effekt, som den bidrager til mit hår.

Vi har tidligere også haft vingummi vitaminer til pigerne, så de troede først, at de var til dem, men denne lille Røde veganske bamse med smagen af solbær, han er altså min, og han er kommet for at blive…..

De nedenstående billeder er taget hen over sommeren, og for mig, giver de simpelthen så meget glæde, da de fortæller mig, at der virkelig var håb forude, at jeg har fået bare en smule af det hår jeg engang havde tilbage igen. Det var noget jeg ikke troede var muligt…..

Billedet her fra Paris denne sommer, hvor man ser længden på mit hår
Til min fest midt i juni, hvor kunne have løst hår
Og knolden i nakken, som jeg ikke har haft hår til i virkelig mange år, billedet her er taget slut maj
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar