Uncategorized

Nå, så kom tiden vidst til mig

12. juni 2011

Ja så kom turen vidst til at jeg måtte oprette mig en blog. Jeg følger fast med i mange af jer andre, så jeg må vidst hellere også fortælle lidt om mig selv.
Jeg er gift med den skønneste mand i verden, og er lige blevet mor til tøsepige nr. 2. Merle, min første datter blev født i Oktober 2008 og Neel kom i januar 2011. Af disse to skønne navne lavede jeg en kombi, og vupti et fint blognavn.
Jeg er på vej til at uddanne mig som lægesekretær, men barsler lige i øjeblikket og nyder HVERT SEKUND.
Næst efter børnene er min aller største interesse boligindretning, og det er grundet en hel masse googlesøgninger at jeg har fundet de smukke og fine blogs. Keramik er min nye store lidenskab.
Jeg håber i vil kunne finde lidt inspiration gennem mit hjem, ligesom jeg også har fundet en masse gennem andre 🙂
Jeg har desværre også været en af dem der har været ramt at depression, det er heldigvis en del år siden efterhånden, men jeg kan stadig mærke en snert at det til tider. Især når man er presset, skal igang med noget nyt eller når det hele bare lige vælte inde i hovedet…. Samtidig er begge vores børn lavet ved IVF behandling, og denne proces har også været utrolig hård. BÅde fysisk og psykisk. Men når jeg kigger på vores to små guldklumper, så har de selvfølgelig været det hele værd.

Nå, nu må jeg vidst heller igang med at finpolere siden lidt 🙂

 • Reply
  bare WUNDERBAR
  12. juni 2011 at 21:55

  Et stort tillykke med din nye blog.. se det gik tjept.. 😉 Jeg vil glæde mig til at følge med, er sikker på at du vil elske bloglivet.. 🙂
  KH og go´aften…

 • Reply
  ltjo79
  12. juni 2011 at 23:17

  Nu hvor jeg måske har fundet ud af at svare, så prøver jeg lige igen.

  Men tusind tak for dine søde ord, og du har ret, det er en farlig verden det her… Meget inspirerende, og meget dyr!!! Jeg er ikke så skarp med nål og tråd… Hvilket faktisk er temlig sært da min mormor er syerske og min mor også er super god. Jeg er skrap til ideerne, men er ikke så god til selv at udføre dem…. Så jeg sætter gerne mor eller mormor igang… Eller min skønneste veninde som er fantastisk med sysager.

  Men glæder mig du også har nethandel, for hold nu op hvor er der mange af dine skønne ting jeg gerne ville ha…. Fx dine penalhuse er jeg stor fan af… hvad koster sådan en skøn sag at få kreeret??

  Ha en go aften, glæder mig også til at følge dig fremover.

  KH Louise

 • Reply
  Finurligheden
  4. juli 2011 at 21:31

  Du bor smukt og lækkert! Jeg er glad for, at jeg fandt din lille blog! Her vil jeg vist vende tilbage til flere gange.

 • Reply
  Josephine Alba's mutti
  29. august 2011 at 14:22

  Hejsa

  Sikke en dejlig blog :o) Jeg har endnu ikke selv fået lavet mig en blog, men jeg elsker simpelthen denne verden, så det er kun et spørgsmål om tid ;o)
  Jeg ELSKER jeres dejlige børneværelse, hvor er det fantastisk!! Super skøn blog i øvrigt!!!
  Mange hilsner

  Josephine Alba's mutti

 • Reply
  Louise
  29. august 2011 at 14:36

  Hej Josephine

  Tusind tak, og velkommen til:-)

  Ja det er en meget meget skøn verden…. Du må bare se at komme igang:-9

  Sig til når du får lavet en, så kan jeg følge med der os:-)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar