Uncategorized

Sådan bor jeg

12. juni 2011

Og jeg er dybt inspireret af mange andre bloggere, blade og så elsker jeg Rie Elise Larsen, Butik NØ, Boxdeluxe, Liebe, Helbak, Casalinga og mange andre lækre sager.

Der kommer lidt detaljer på billederne jeg må kommentere efterfølgende 🙂

Håber i også vil nyde mine billeder og kan blive lidt inspireret af mig!!!

 • Reply
  bare WUNDERBAR
  12. juni 2011 at 21:59

  Armen for pokker.. I bor jo så fint.. Kan sagtens inspireres her.. 🙂 Nu skal du bare lige finde ud af at lave større billeder.. Når du laver indlægget så kan du klikke på billedet og vælge den der hedder ekstra stor (?) så sku de gerne blive større, og så kan vi meget bedre se alle de fine ting.. 🙂
  Vi har også tolix stolene hjemme hos os, vi har bare været lidt mindre modige og har dem i hvid alle sammen, men da vi sku købe var de fine farver heller ik rigtigt kommet frem endnu.. er vild med den lilla du har på billedet.. 🙂

 • Reply
  Malene
  12. juni 2011 at 22:57

  Wauw nogen skønne billeder fra et virkelig smukt hjem. Glæder mig rigtig meget til at følge med og inspireres her fremover.

 • Reply
  hyggetroldeogbulderbasser
  12. juni 2011 at 22:58

  Hej Louise
  Skøn blog du lige fik oprettet dér 🙂 Du har vist gået med det i tankerne længe?? 🙂
  Jeg melder mig straks som fast læser og glæder mig til at følge med!!
  Ang. det med at du ikke kan kommentere (jeg så det i din kommentar hos Rakel) så skal du – når du logger ind – fjerne "flyebenet" i "forbliv logget på", så skulle det meget gerne virke 🙂
  Kh Tina

 • Reply
  ltjo79
  12. juni 2011 at 23:09

  ååååhhh det prøver jeg fluks lige at gøre…. Så ser vi om det virker 🙂

 • Reply
  ltjo79
  12. juni 2011 at 23:12

  Neeejjjj da, tænk sig det lykkedes, men det krævede noget loggen ind et par gange… Skal det være så bøvlet???? Så blir jeg da temlig træt af det…

  Anyway, tusind tak for jeres søde kommentarer, det luner rigtig meget når man lige har støvsuget, vasket gulvet og gjort klar til fotoreportagen 🙂 🙂 Jeg har haft lyst i lidt tid, men ku ik helt blive enig med mig selv om jeg havde lyst til at være så offentlig…. Men samtidig synes jeg ikke det var fair at skrive på en masse andres og ikke rigtig dele ud lidt selv.

  ANg. det med at forstørre billederne, måske der så også en en der en sveske og forklare mig det??

  Go aften eller efterhånden nat til jer alle.

  KH louise

 • Reply
  hyggetroldeogbulderbasser
  12. juni 2011 at 23:21

  Dejligt at det virker for dig nu – og ja, det skal åbenbart være bøvlet lige nu, men forhåbentlig får de rettet op på fejlen snarest 🙂

  Ang. billed forstørrelser, så prøv at gøre som Rakel skriver… Du kan evt. gå ind i dette indlæg og redigere. Prøv at trykke på venstre museknap på én af dine billeder. Så skulle billedet gerne blive "blåt" og hen over kommer der en "ramme" hvor du kan vælge billed-størrelsen. Så skal du trykke på "ekstra stor". Virker det ikke, så skriv lige igen, for så er det noget med dine indstillinger…

  Kh Tina

 • Reply
  ltjo79
  12. juni 2011 at 23:37

  ahhhh så det hele åbner sig for mig nu…. Det var jo meget bedre…. Dog skal jeg da lige har rette lidt på opstillingen, for nu rager billederne jo ind i de ting som kører ude i højre side…. tsk tsk sikke en forunderlig og drilsk verden… godt i gider hjælpe mig….

  En sidste ting… hvordan får man flere billeder ind i sit hovedbillede foroven… Eller evt. bare redigerer det så det passer med at fylde side over??

  Og kære Rakel… Stolen har jeg somend selv malet… Da jeg fik var de sådan en GYselig blå metallic farve, så malede jeg dem hvide… jeg har boet hvidt i hvidt svensk fransk i mange år… men for ikke så længe siden brød farvegenet ud, og jeg håber aldrig det slipper mig igen… For gud hvor er det bare meget mere hyggeligt….

  Nå men en dag for nylig kom jeg forbi en lokal maler biks her i byen, og de have 3 spray dåser for 100 kr. Så tænkte jeg, nu skal det være, og to timer senere så stolene sådan her ud…. og jeg ELSKER det… Selv min kære mand sys faktisk det var ok….

 • Reply
  hyggetroldeogbulderbasser
  12. juni 2011 at 23:43

  Ja, det var da meget bedre!!! Nu kan jeg ihvertfald rigtigt se jeres hyggelige hjem 🙂

  Dét med billeder i headeren kan jeg desværre ikke hjælpe med, for det har jeg ikke forstand på, men måske en anden kan 🙂

  Selvfølgelig vil vi alle hjælpe – du spørger bare hvis der er noget du er i tvivl om!!

  Kh Tina

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  18. juni 2011 at 12:45

  Sikke et skønt, fint, flot og hyggeligt hjem – dét kan jeg li' 🙂

 • Reply
  Louise
  18. juni 2011 at 16:08

  Tusind tak, jeg er også rigtig glad for det, men har lyst til at lave om hver eneste dag, hvis bare pengene dog slog til:-)

  Ha en dejlig weekend

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  19. juni 2011 at 12:26

  Den følelse tror jeg bestemt ikke, du står alene med 😉 Glæder mig til at følge din blog!
  Dejlig weekend tilbage 🙂

 • Reply
  Lo
  20. juni 2011 at 20:28

  Hejsa Hejsa, sikke et fantastisk herligt hjem du har 🙂 Har med det vuns tilmeldt mig som fast læser! Tænkte på om jeg må spørge hvor du har dine spisebords stole fra ? De er nemlig så flotte !!!

  Hilsner Lo

 • Reply
  Louise
  20. juni 2011 at 22:19

  Hejsa. Tak for de søde ord vedr mit hjem:-) 😉

  Stolene er somend bare gamle tolix stole som jeg selv har spraymalet:-) så ku jeg selv bestemme farverne:-)

  Go aften

  K Louise

 • Reply
  Søren
  6. juli 2011 at 15:43

  Hejsa.

  Jeg kom lige forbi din blog….. Hold nu op hvor du har en fed stil…..Super lækre billeder….
  nå det var bare lige det 🙂

  Sommerhilsner Trine

 • Reply
  Louise
  6. juli 2011 at 16:36

  hej Trine

  tak skal du ha, er meget glad for din kommentar 🙂

  Også rigtig go sommer til dig.

  K. Louise

 • Reply
  Julia
  8. juli 2011 at 13:54

  Total lækkert hjem :O)

  Kom og indret mit 😀

  Mvh Julia

 • Reply
  Louise
  8. juli 2011 at 21:07

  tak Julie, det var virkelig sødt sagt 🙂 🙂

 • Reply
  Anonym
  11. juli 2011 at 8:58

  Hej Louise
  Jeg har lige opdaget din blog !
  Hold da op hvor flot du har indrettet med FARVER, det er utrolig inspirerende og det passer superfint med de fine gamle møbler som jeg se du stadig har : )). Du kan noget særligt med indretning !
  Og sikke dejlige unger !!
  Mange hilsner
  Susan/Carlshøj

 • Reply
  Louise
  11. juli 2011 at 10:36

  Hej Susan

  Ej hvor sjovt du lige fandt bloggen 🙂 Ja så er det nemmere for dig lige at vurdere hvordan jeg egentlig bor… Men har, som du kan se, skiftet stilen lidt ud her på det sidste… og jeg er vild med det. I mange år har lyserød sneget sig ind her og der… Og pludselig ku jeg mærke, at NU måtte jeg gi efter for det. Farver er bare lige mig…. I hvert fald i skrivende stund 🙂

  Og tak for kommentar på pigerne, er også en ovenud stolt mor, synes de er noget at det skønneste på denne jord.

  Håber alt er vel ovre hos jer 🙂

  K. Louise

 • Reply
  Maiken
  15. juli 2011 at 12:24

  Ehj, hvor bor I da vildt hyggeligt! Kan virkelig godt lidt at der er masser af glade farver og en god portion humor. Skraldgrinede da jeg så bokstaverne over komfuret. Dét er god humor! 😉

  Vi skal også have en seriøs make-over herhjemme særligt i stuen, men for pokker hvor synes jeg nogle gange det er svært, så det er fedt at andre kan hjælpe med at tænke ud af boksen… 🙂

 • Reply
  Louise
  15. juli 2011 at 12:51

  Hej igen

  Tak for dine søde kommentarer, ja det over komfuret har jeg jo også "lånt" fra Lea i butik nø… Hun bor også super sjovt….

  Spændende med make over hjemme hos jer, det er altid et fedt projekt at gå igang med :-9 Go fornøjelse, glæder mig til billeder, og dejligt du ku finde inspiration her hos mig.

  Go weekend

  KH Louise

 • Reply
  sara
  16. juli 2011 at 14:57

  Hej Louise..
  Rigtig fin blog! 🙂
  Hvor har du "Kog så for fanden" bogstaverne fra? Synes at det er så genialt! hehe 😀

 • Reply
  Louise
  16. juli 2011 at 15:34

  Tak for det:-)

  Bogstaverne hedder design letters, de kan købes mange steder, du kan bare google dem.:-)

  Go weekend

 • Reply
  Elizabeth
  28. juli 2011 at 22:40

  What a nice house.. its lovely to see how one lives in an other country,.
  Like it…

 • Reply
  Louise
  29. juli 2011 at 21:07

  Thank you so much, it is always nice to hear:-)

  Have a nice evening.

 • Reply
  E.R.R.Y
  5. august 2011 at 0:45

  Du har ett helt fantastiskt fint hem! Jag älskar varenda detalj, och alla färgerna. Superläckert!!:)

 • Reply
  Louise
  5. august 2011 at 7:14

  ERRY – tusind tak skal du, det var da en dejlig besked at vågne op til:-)

 • Reply
  Carina
  7. august 2011 at 17:10

  hvor er det skønt at man kan finde så meget inspiration til sin egen indretning på din blog:) jeg har derfor et par spørgsmål til et par af dine lækre ting:) bliver nød til at spørge dig hvor din lyserøde lysestage i vindueskarmen i køkkenet er fra og den fine bakke på køkkenbordet under dåserne?:) og ikke mindst de super flotte hæklede billedrammer??? laver du dem selv? mvh Carina

 • Reply
  Louise
  7. august 2011 at 19:51

  Hej Carina

  Lad mig se om jeg kan huske de forskellige ting:-)

  Lysestagen er fra en butik her i Hedensted der hedder bo&stil;, de findes i mange forskellige farver.. Men pas på, de falmer i lyset… Min pink er slet ikke særlig fin mere.

  Bakken under kusmi dåserne er fra Rice, så den er vidst nem nok at finde, og rammerne ligeså… Jeg er slet ikke så dygtig at jeg kan lave den slags fine rammer selv… og slet ikke til de penge som de kan købes for:-)

  Men er glad for du kan li min blog, og go fornøjelse med indretningen:-)

 • Reply
  Kimmie
  16. august 2011 at 17:55

  Hej.
  Er da total tossi med dit/jeres hjem.
  Virkelig flot.Har luret hver dag nu i en mrd.
  Masser af inspiration og hente her.
  V.H. Kimmie.

 • Reply
  Louise
  16. august 2011 at 18:42

  Hej kimmie

  Jamen jeg siger mange tusind tak:-9 Og velkommen til:-)

 • Reply
  Kirkesjov
  24. august 2011 at 15:10

  Nå men så fik jeg da også lige taget mig tid til at kigge forbi og snuse rundt! Wow! Her er jo himmelsk og sikke et skønt hjem du har. Lige det jeg drømmer om, når vi en gang forhåbentlig flytter i hus 🙂 Indtil da må jeg drømme og mættes af dine skønne billeder.

  Kh. Mette

 • Reply
  Louise
  24. august 2011 at 15:32

  Hej Mette

  Og velkommen til, hyggeligt du havde lyst til at komme forbi:-)

  Og tak for de søde ord. Det varmer bestemt at høre.

  KH Louise

 • Reply
  LINE
  31. august 2011 at 22:40

  Hej Louise

  Hvor er det da bare en super fantastisk blog du har, den er jo fyldt med fede ideer til boligen..:-)og sikke et hjem…WAUH..det er bare super fedt..:) nyder virkelig at følge din blog og se hvad du finder af gode sager..:)
  Go´aften

  Line

 • Reply
  dagens lys
  7. september 2011 at 22:06

  Så fedt et hjem!:)

  Dit køkken er både lækkert, varmt og finurligt:-) Lige min smag

  Wauh altså- bliver straks nødt til at følge med

  Tak for du delte med os:-)

 • Reply
  Maja Jordal
  19. september 2011 at 12:06

  Du bor altså så fint!
  Bliver lige nødt til at spørge, hvor du har købt din køkkenvægt? Det er bare så smart 🙂

 • Reply
  Louise
  19. september 2011 at 12:25

  Hej Maja

  Tak skal du ha:-) 🙂

  Den fine køkkenvægt er somend bare fra Rice, det kan købes mange steder, tror bare du skal google efter den.

  Ha en go dag.

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  19. september 2011 at 17:15

  Hold da op hvor bor i bare hyggeligt.
  Elsker alle jeres farver og forskellige sager i alle hjørner.

  Knus Susi

 • Reply
  Louise
  19. september 2011 at 18:18

  Hej Susi

  Tak for de søde ord, hyggeligt du også kiggede forbi indlægget her…. Synes dog allerede det er lidt forældet.

  Håber du får en dejlig aften

  KH Louise

 • Reply
  betine
  7. oktober 2011 at 19:00

  hi hi hi… hvor er det sjovt at kigge hjem til dig… Du bor simpelthen SÅ skønt altså.. Overvejer at skifte mine eames stole til tolix´er i lækkerhedsfarver ligesom dine – de er så flotte… Og så er det altså bare SÅ sjovt at se hvor mange ting vi har som er de samme… Det er jo helt vildt. Jeg håber ikke, din bankmand er lige så sur som min 🙂

  knus

 • Reply
  Louise
  7. oktober 2011 at 20:40

  jamen tak tak for de søde ord…. Men sjovt, når jeg ser de her billeder, så har meget alligevel forandret sig rundt omkring siden… Men sådan fungerer jeg bedst, men omrokeringer hele tiden..

  Mine tolix har jeg jo selv sprayet, de var først gamle metalblå, så malede jeg dem hvide, og nu har de altså fået farve… sys de er blevet rigtig gode 🙂 🙂 Men eames er nu også flot synes jeg… Især gyngestolen… vi drømmer Så meget om en chaiselong sofa, nyt sofabord og så en gyngestol…. ved bare ik om det nogensinde blir realiseret….

  Men ja, jeg fornemmer godt vi har meget samme stil, det er hyggeligt med de lidelsesfælder man finder sig her i blogland…. Og jo jo, min bankdame har også været MEGET efter mig, jeg har sågar fået mig et mastar card debit af selvsamme årsag.

 • Reply
  Dorte
  14. oktober 2011 at 8:55

  Altså altså – det da fuldstændig vildt fedt det jeg ser;) Total inspireret…. gid det var mig, der hver dag vågnede op i det hjem. Man kan da kun blive glad fra morgenstunden af;) farver, masser af farver, glade farver…. min bolig må laves om i weekenden hehe – jeg vil ha farver;)

 • Reply
  Henriette
  9. november 2011 at 9:14

  Super lækkert hjem du har! 😀 Elsker alle farverne og især dit køkken! Desværre er min mand ikke så glad for farver, så jeg må begrænse det en hel del..
  Kunne dog rigtig godt bruge noget inspiration fra alle jer blogger's børneværelser, da jeg selv prøver at fuldende min kommende søn's værelse, og tiden er ved at løbe ud 😉

 • Reply
  Louise Sloth
  14. januar 2012 at 21:25

  Du bor bare så fantastisk dejligt! Er helt vild med det, og din mand må være meget romantisk, sådan som han har givet pink lov til at komme ind i dit hjem. Jeg ved, at jeg ikke får pink ind ad døren herhjemme. Han ville enten spraye det en anden farve eller smide det ud. 🙁 Sig til hvis I en gang mangler en hus-sitter.. det ville være ren ferie at bo i dit hjem nogle dage 😀

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar