Uncategorized

Eames knagerække…. eller næsten

13. juni 2011

Ja vi kender vidst alle den smukke smukke Eames knagerække, den er bare så flot, fyldt med farver og så dejligt inspirerende bare at kigge på. MEN den har også en temlig uoverkommelig pris, i hvert fald for mig…. Så jeg ga mig til at google og google, og frem kom en tro kopi.

Det øverste billede her er den ægte….. Jeg elsker forresten også billedet der hænger ved siden af, det er bare umuligt at opspore nogen steder, så hvis nogen af jer skulle vide et sted hvor den kan købes, så sig endelig til….

Det nederste billede er så hvad der kom ind af min dør forleden. En smuk kopi fra stedet her og jeg siger jer, man kan virkelig ikke se forskel… Kan i???

Så hvis nogen ikke lige synes de har råd til den rigtig, så kan denne varmt anbefales.

 • Reply
  Ida
  14. juni 2011 at 23:03

  Jeg har den "ægte" og synes godt jeg kan se forskel, når jeg har set kopier. Det er mest noget med farvernes klarhed. Men det er detaljer! Godt du er glad for knagerækken, jeg har intet ondt at sige om kopier, det er bare ikke for mig. For mig giver det mening at give lidt ekstra for at støtte "den gode ide" og innovationen.
  Jeg er netop faldet over din blog, den er rigtig flot! Jeg vil glæde mig til at følge dig fremover.

 • Reply
  ltjo79
  14. juni 2011 at 23:24

  Hej Ida

  Tro mig, hvis jeg havde råd havde jeg bestemt også købt den rigtige… Men sådan er muligheden desværre ikke for mig lige nu… Den ægte findes i to varianter, en med matte kugler og en med blanke kugler, jeg vil sige denne ligger sådan lige imellem. Så der er nok der forskellen ligger :-)… Men måske en gang i fremtiden blir der råd 🙂

  tak for kompliment på min blog. Den har jo ikke eksisteret så længe, men jeg synes også den er blevet rigtig flot, og er super glad for alle indlæg og kommetarer der kommer på vejen, det er præcis det der gør at man gider holde den kørende.

  Fedt du gider følge med fremover.

  Go aften

 • Reply
  ltjo79
  14. juni 2011 at 23:28

  Hej igen

  Tjekkede lige din blog. Den kan jeg se jeg har været inde på flere gange, både da jeg har ledt efter Liebe ting og da jeg har ledt efter Eames i sin tid. Og jeg må sige du også bor helt helt fantastisk, vi har hang til de samme ting og bor enddog meget forskelligt…. Hvor er det sjovt det her blogland, man "møder" mange lidelesesfælder….. Men super fed stil du har. Er rigtig vild med det.

 • Reply
  Ida
  15. juni 2011 at 15:30

  Tusind tak for de søde ord :o) Ja, jeg kunne også hurtigt se, at vi syntes om en hel del af de samme ting!

 • Reply
  sonja
  19. juni 2011 at 18:17

  når man nu ikke kan få den ægte vare og denne hjemmeside med kopier er helt lovlig, er det rart at vi med små penge også kan få fine ting, tak for tippet:)

 • Reply
  sonja
  19. juni 2011 at 18:18

  hvor har du købt den " gyselige højtaler" 🙂 er vild med den:)

 • Reply
  Louise
  19. juni 2011 at 21:37

  Åh det billede er desværre ikke hjemme fra mig:-) jeg søger selv efter plakaten.

 • Reply
  Pernille
  20. juni 2011 at 22:57

  Højtaleren hedder Minipod og kan købes hos bl.a. HiFi klubben. Er selv hel vild med dem! 🙂

 • Reply
  Michael O
  11. april 2013 at 21:47

  Hej Louise,

  Dejlig blog du har.

  Vi overvejer også at købe en Eames-kopi-knagerække. Dit indlæg er nogle år gammelt, men vi vil gerne spørge om du stadig har den og bruger den? Kan du stadig anbefale den, er den solid og kan den holde til at man hænger tykke frakker og lign. på den?

  Hilsen
  Trine og Michael

 • Reply
  Louise
  11. april 2013 at 22:17

  Hej Trine og Michael

  Jeg har den stadig, og har endda købt en mere. Her i huset holder den dog ikke store tykke og tunge jakker, så holdbarheden ved jeg desværre ikke så meget om.

  Mvh Louise

 • Reply
  Michael O
  13. april 2013 at 9:47

  Hej Louise. Tusind tak for dit svar :o)

 • Reply
  Morten Bregendahl
  15. november 2014 at 1:44

  Hvor har du købt dem henne

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar