Uncategorized

En lille indianer og årets første jorbær

14. juni 2011

Forleden kom min “store” solstråle hjem med den skønneste indianersag på hovedet, og netop den dag havde jeg også fået købt årets først jorbær…. Hvor er man pludselig glad for at man skriver en blog. For netop sådan en dag er bare værd at huske og mindes….

Ens børn gir bare de største glæder og skønneskte indslag på en helt almindelig hverdag!!!

Og ja, så fik hun lov at slutte af med en chokoladesag….. Ser ud til den vakte stor succes 🙂

 • Reply
  hyggetroldeogbulderbasser
  15. juni 2011 at 0:27

  Hvor fantastisk med indianer og jordbær – og det du skriver med at du er glad for at blogge, fordi du nu kan mindes lige netop dén stund, det er præcis sådan jeg har det med at blogge!!!

  Alle de dér dejlige stunder som ellers bare ville gå i glemmebogen, bliver nu foreviget med både billeder og ord – det er SÅ fantastisk og jeg er SÅ glad for at jeg opdagede blogland og ikke mindst tog skridtet og åbnede min blog 🙂

  Kh Tina

 • Reply
  ltjo79
  15. juni 2011 at 9:18

  Hej Tina :-9

  Ja sys du ik det er blevet ok fint her inde, jeg er næsten helt stolt. det er jo ens lille mesterværk…. Det skal plejes og passes og opdateres…. hvor tit blogger du sådan i gennemsnit?? For det er da lidt hårdt hvis man sådan skal opdatere hver dag her inde 🙂 Og meget tidskrævende.

  Men som du siger, det er præcis de her stunder der fede at kunne gå tilbage og se… Det kommer jeg til at elske fremover.

  Og tak for kompliement på dukkehuset, min mand var temlig stolt igår at de positive tilbagemeldinger jeg gav til ham 🙂

  Ha en rigtig dejlig dag.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar