Uncategorized

Hvad er det med mænd og de der Sonny Angels??

26. juni 2011

Jeg ELSKER alle mine små skønne Sonny Angels figurer, og håber de alle bringer mig lykke, hver og ‘en. Dog har jeg ikke sådan bare købt dem ubeset som man jo egentlig skal, men håber alligevel ikke jeg har jinxet det hele.

Men hvad er det med mænd og så dem, min mand så simpelthen uhørt underlig ud i hovedet da den første var flyttet ind. Han gik rundt om den flere gange og bare kiggede, og han spørger mig flere gange hvad hulen det nu er for noget sært noget. Men igår kom den sjoveste alligevel. Vi havde besøg af vores bedste venner til middag, og siden de var her sidst er yderligere et par stykker flyttet ind. Men bedst som vi skal til at spise, så kommer min mand i tanke om dem, han hiver vores kære gæst med ind i stuen, og så siger han ” Kan du forklare mig hvorfor der nu står små fede nøgne babyer på vores billedrammer??” Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at grine….. Men nogen ting forstår mænd simpelthen bare ikke.

Hvordan håndtere jeres mænd de små skønne figurer??

 • Reply
  Chhan
  26. juni 2011 at 11:35

  Ååååårh hvor er de dejlige 😀 den med gevir er bare for kær!!! Hvor har du købt dem? det kan være jeg sku se hvordan min kæreste reagere, så bliver jeg jo nød til at købe en 😉 he he

  Men tror faktisk bare min kæreste ville ryste på hovedet, rulle lidt med øjnene og grine og så ville det være ude af verden….

 • Reply
  Louise
  26. juni 2011 at 12:11

  Ja de er simpelthen vidunderlige de små fiduser. Det tog mig dog lang tid at investere i den første. Jeg så dem mange gange i nogle butikker i Århus hvor jeg også spekulerede over hvad det var for nogen. men når først en er flyttet ind, så er det svært at begrænse sig 🙂

  Billederne er dog ikke er mine egne, det er bare nogle jeg har googlet mig til. Den med geviret er fantastisk, er dog desværre ikke lykkedes mig at finde den selv.

  Billedet af mine kan du finde her http://mortilmernee.blogspot.com/search/label/Opskrifter

  Men jeg lægger lidt et billede på indlægget også 🙂

 • Reply
  Fru Schou
  26. juni 2011 at 13:34

  De er vildt søde, men de er ikke rykket ind hos mig (endnu!) Men det er nok fordi jeg er lidt langsom og ikke rigtig ved hvad "det går ud på"….? Men altså jeg er sikker på jeg nok skal hoppe med på vognen på et tidspunkt:-)
  Min mand ville nok bare sætte dem i samme bås som min neon køkkenrulleholder (som han hader), og alt mit andet dims og dut som han ikke forstår:-)

 • Reply
  Lisbet / *LLL og Co.*
  26. juni 2011 at 14:15

  Jamen… de ER da nuttede! – og alligevel er de heller ikke flyttet ind her i huset! (Måske fordi jeg ikke er faldet over dem i én eneste butik i "mit område"…)

  Og ligesom Fru Schou, så har jeg heller ikke fundet ud af, hvad "det går ud på"… endnu! Men det tog mig også lang tid at fatte, at UGLER var in (og jeg har stadigvæk ikke fundet svar på hvorfor(!) altså ud over, at ALLE dyr er dejlige… men hvorfor lige ugler(?))

  Go' søndag ☼

  *SMIL* fra Lisbet

 • Reply
  Louise
  26. juni 2011 at 14:33

  Jeg kan heller ikke helt forklare hvad det er med dem, men de er bare så uimodståelige.

  De skal bringe lykke, og det meningen man skal købe dem uden at vide hvilken man køber. Konceptet hedder "lad din sonny angel finde DIG". Ret hyggeligt synes jeg faktisk, alligevel havde jeg bare nogle favoritter som jeg måtte købe…. Men tror næste gang jeg prøver at købe en sådan helt ud i det blå!!!

 • Reply
  Ævlebævle
  26. juni 2011 at 21:55

  Hi hi ja der er bare nogle ting mænd ikke helt forstår. Jeg syntes også de er skønne, drømmer om at der en gang er en Sonny Angel der finder mig, for de er heller ikke flyttet ind herhjemme endnu.

 • Reply
  betine
  27. juni 2011 at 6:53

  Sikke en skøn blog, du har her. Melder mig sraks som fast læser og glæder mig til at følge med 🙂
  Min mand ignorerer dem simpelthen bare. Og jeg har ellers givet dem en rimelig fremtrædende plads – på en hylde over fjernsynet… hi hi!
  (Jeg har i øvrigt heller ikke ladet dem finde mig… )

  Kh – Betine.

 • Reply
  Louise
  27. juni 2011 at 10:05

  tak for de søde ord 🙂 🙂

  Vores står også på en fotoramme næsten over fjernsynet, så de ses temlig tydeligt…. Men pyt, de er bare så søde at kigge på.

  go dag til jer

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar