Uncategorized

Farveforvirring og et fantastisk køkken

1. juli 2011

Ejjj kender i det med, at man nogen gange ikke helt kan finde ud af hvilken stil man egentlig er til. Den ene dag vil jeg ha flere farver ind, og den næste dag vil jeg ha det lidt mere dæmpet. Næste dag vil jeg ha masser af designerting og den næste vil jeg hellere ha loppefund. Når det er sagt, så er det nok bare en go mix af det hele jeg forsøger at leve i. Og det er selvfølgelig også det der gør, at ens hjem er så meget mere personligt. Men jeg lader mig også inspirere rigtig meget af alle mulige andres hjem, og det er derfor man bliver så enormt draget af denne skønne blog verden.

Her mit i alt det triste her hjemme, så nyder jeg lige en rolig stund med en kop the og computeren, og så faldt jeg over denne skønne blog og mens jeg læser hendes, så ryger jeg straks videre på en ny, og det er jo sådan det hele går.

Men under min rundtur i blogland faldt jeg over et helt fantastisk køkken, billederne er fra denne blog. Det måtte jeg simpelthen lige dele med jer… og igen, så skabte det lige lidt farveforvirring i mit hoved… Men en ting er sikkert, de der spisebordslamper, dem må jeg eje. Og jeg ved jo at en af mine yndlingsnetshops, nemlig BUTIK NØ forhandler dem… Eller i hvert fald nogen der ligner 🙂

På den tidligere nævnte blog faldt jeg også over en fotoserie af hendes stue, og et specifikt billede fra den stue var jeg bare helt vild med. Sådan en lang reolvæg er da simpelthen fantastisk. Hvis jeg havde plads gik jeg igang med at skabe sådan en væg med det samme, må bare sig, hold op hvor er det flot.
?
 • Reply
  Ævlebævle
  1. juli 2011 at 14:31

  Sjovt du skriver det om stilforviering, det kender jeg godt. Jeg er lige nu i kæmpe stilforviering omkring min blog. Her bliver jeg også helt vild påvirket af andres blog. Jeg prøver lige nu at finde ud af, hvem er jeg, hvad vil jeg skrive om og hvordan skal min blog se ud. Syntes her i starten det er svært ikke at lade sig rive med på hvordan andre gør det, fordi der er så mange indtryk alle steder fra.

 • Reply
  Louise
  1. juli 2011 at 16:38

  Ja jeg er jo som dig også ret ny i den her blogverden. Men er samtidig meget draget af den. Følte mig næsten stresset i den uge hvor vi havde ferie fordi jeg ikke kunne holde mig opdateret. Selvfølgelig også lidt ærgeligt at det netop var den uge hvor mit hjem kunne findes hos Wooz.dk. Men ja, man har lidt svært ved at finde sin helt egen niche herinde, også fordi mange er så ens så ens, men jeg tænker at selv dem man selv er mest draget af. De blir jo også inspireret rundt omkring. Og det er netop det der er det fede ved det. Man kan plukke og kigge alt det man lyster, der er ikke copyright på at bo på en bestemt måde eller sætte bestemte billeder ind osv osv. Og dem som man blir inspireret af, de tager det forhåbentlig kun som et stort cadeau når de kan se inspirationen kommer derfra, det er jo kun fordi de er dygtige :-)+

 • Reply
  Kreativista i Boligrum
  1. juli 2011 at 20:07

  Fantastisk 🙂

 • Reply
  Louise
  1. juli 2011 at 20:26

  Enig 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar