Uncategorized

Uha jeg er drænet for energi for tiden

1. juli 2011

Og det er der virkelig god grund til. Først blir vi væltet helt og aldelse økonomisk…. Heldigvis kan man som regel gøre noget ved det hen af vejen, der må spares og spinkes og så må man nøjes med lidt i perioder.

Men et nyt problem er nu opstået. Og det problem hedder pladsanvisningen. Aldig i hele mit liv har jeg mødt så uempatiske mennesker. Og aldrig er jeg blevet talt så nedladende til, og tænk sig så er det den slags folk som skal tage sig af ens aller vigtigste små personer i ens liv.

Det er nok det mest drænende og uhyggelige jeg nogensinde har været med til, og hvor føler man sig i den grad bare på herrens mark i sådanne situtationer.

Hvis nogen har egen erfaring eller gode råd at gi, så modtages de gerne. Min psyke holder snart ikke til mere af den her slags modgang.

 • Reply
  Ævlebævle
  1. juli 2011 at 14:21

  Du løber da også mod en mur af problemer for tiden, Jeg kender sjovt nok også til problemerne med pladsanvisningen. F dagplejer blev langtidsygemeldt efter et halvt år med en del sygedage. så vi skulle ud og finde en ny plads, det kunne vi ikke få, men vi kunne få gæstepladser, som de sagde måske var hun kun syg et halvt år. F var i forvejen påvirket af en ustruktureret dag med mange sygedage, så det ville jeg ikke med til. Jeg sagde at så måtte jeg jo tage en privat dagplejer, derefter fik jeg underlig nok hurtig en plads.

 • Reply
  Louise
  1. juli 2011 at 16:42

  Ja det er temlig skræmmende at man er nødt til at true sig tingene nogen gange. Jeg har dog idag endelig talt med et mennesker som havde forståelse for min situation. Så nu håber jeg tingene begynder at falde til ro.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar