Uncategorized

Lynvisit i Søstrene Grene og endnu en tur til Vesterhavet!

3. juli 2011

Ja, der er IKKE nogen der skal sige til os, at vejret er for dårligt til noget som helst. Vi var igår på besøg hos venner ved Vesterhavet, og vejret var ganske enkelt hæsligt. Men vi havde lovet Merle, at hun skulle se bølger, så bølger skulle hun se 🙂 Vi drog afsted i stiv kuling og gummistøvler, og så var vi en tur ved vandet. Utroligt som strand og vand bare er flot, ligegyldig hvordan vejret tér sig. Det er bare dragende og smukt på sin helt egen måde.

Og min lille pige fortsatte sin ivrige jagt på blomster. Hun måtte plukke her og der og alle vegne, så huset strutter igen af skønne små buketter:-)

Men inden vi drog mod Vesterhavet, måtte jeg lige runde Søstrene Grene. Jeg var blevet ret inspireret af Rakels skønne indlæg med Masing Tape, og ville gerne eje lidt flere ruller. Desværre var disse udsolgt, eller havde simpelthen ikke været i min Søstrene Grene…. MEN, man kan jo ikke komme ind i den butik, uden at komme ud med lidt…. og når jeg siger lidt, mener jeg i forhold til pengepungen. Jeg brugte næsten ingen penge der inde, men alligevel synes jeg at ha gjort mig lidt af et kup, jeg fik masser af små og store skønne ting med hjem. Se selv!!!

 • Reply
  Lill Therese
  4. juli 2011 at 10:25

  Så hyggelig at du likte bildene du fant på bloggen min! Velkommen tilbake! 🙂 Jeg må jo oppklare at det slett ikke er fra min stue det bildet med de fantastiske hyllene. Akkurat det bildet fant jeg via http://mintmustardandmelange.blogspot.com/ som gir meg mye inspirasjon. Nå skal jeg kose meg med din blogg litt! 🙂 Sammen med en kopp te…

  Ønsker deg en god uke! Lill Therese

 • Reply
  Louise
  4. juli 2011 at 11:16

  Hejsa

  Tak for de søde ord, det er altid dejligt at høre når folk kan li det man laver.

  jeg følger bestemt også din fine blog.

  Men jeg havde da lige fanget det sådan at den stue var din, jeg er nok ikke helt så skrap i dit sprog :-9

  Ha også selv en dejlig uge, vi skrives nok ved en anden gang.

  K. Louise

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar