Uncategorized

Velkommen hos mine tøser

4. juli 2011

Jeg kom pludselig i tanke om, at jeg havde lovet at lægge billeder ind fra mine tøsers værelse. Så det har jeg da netop lige være oppe blitze mig igennem.
Mine tøser deler værelse, der er desværre ikke to børneværelse her i vores skønne hus, så vi håber de blir rigtig glade for at dele. Vi overvejede også et split sekund om det var nu vi skulle sælge huset, men vi elsker den her hytte, så pt. blev det ikke en mulighed.

Så da jeg var på den “sikre” side i min sidste graviditet, så gik min mand igang. Vi havde før soveværelse i børnens nuværende værelse, men da de skulle være to, og vores var det største, så måtte vi bytte rundt. Det tog ca. 3 uger, og så havde han simpelthen rykket loftet ned, lavet synlige bjælker og stor hems ind over Merles gamle værelse. Så nu har pigerne et kæmpe værelse med meget højt til loft, og med super fed hems over. Det tror jeg de blir rigtig glade for når de blir lidt ældre.

Velkommen hos tøserne!

 • Reply
  Lena
  4. juli 2011 at 20:54

  Super lækker værelse pigerne har. Et rigtigt pigeværelse :o)

 • Reply
  Louise
  4. juli 2011 at 21:02

  tak skal du ha, jeg håber også de blir glade for det. Lige nu blir det ikke brugt så meget da det ligger oven på. Og Merle er stadig for lille til selv at gå op. Men hun er vældig begejstret når hun er der.

 • Reply
  Kreativista i Boligrum
  4. juli 2011 at 21:05

  Det er da alt for cool. Jeg overvejer selv at male gulvet – er det nemt at holde?

 • Reply
  Ævlebævle
  4. juli 2011 at 21:12

  Det er et rigtig fin værelse i har lavet, jeg tror de blive glad for at dele, når det er så fin og så stort. Smuk seng smuk dukkehus og smukke farver. Jeg er også lige blevet færdig med Filippas værelse og viser det på bloggen på torsdag.

 • Reply
  Mama Lola
  4. juli 2011 at 21:23

  Super hyggeligt værelse:)

 • Reply
  Fargebarn/Husbygger i Klepp
  4. juli 2011 at 22:02

  Wow! Dette var virkelig et superfint jenterom!
  LIker det kjempegodt!
  Kjempefin blogg du har. Her kommer jeg igjen!

 • Reply
  Lisbet / *LLL og Co.*
  4. juli 2011 at 22:08

  Drøn lækkert børneværelse!

  Er extra vild med den lille shabby-lyseblå hylde. Så-ååå fin!

  *SMIL* fra Lisbet

 • Reply
  Louise
  4. juli 2011 at 22:17

  Kreativista – ja det er det faktisk, vi har givet det en ekstra stærk gulvmaling ligesom stue og køkken har. Dog skulle det ha haft en omgang mere så det var blevet mere blankt. Men der slap min tålmodighed op…. JEG VILLE ha møbler på plads 🙂

  Ævlebævle – tak skal du ha, vi er også ret glade for det, glæder mig til til at kigge ind på dit børneværelse 🙂

  Mama Lola – tak skal du ha, dejligt at ha din online igen 🙂

  Fargebarn – Tusind tak, og velkommen til. Glæder mig til at høre fra dig en anden gang.

  Lisbeth – Tusind tak, ja det er fedt med de gamle ting blandet med det nye…. Gir meget mere personlighed synes jeg 🙂

  Go aften til jer alle

 • Reply
  Malene
  4. juli 2011 at 23:20

  Hvor er det bare fint og funktionelt på én og samme tid. Det blir de helt sikkert glade for!

 • Reply
  Louise
  5. juli 2011 at 9:32

  tusind tak 🙂 vi er også rigtig glade for det. Det var det rum hvor farverne startede med at flytte ind… og så tog fanden ved mig…. Nu er hele hytten fyldt med farver 🙂

 • Reply
  Josephine Alba's mutti
  31. august 2011 at 13:05

  Hejsa
  Hvor er det bare et fantastisk værelse, bare vi havde så store værelser som dine pigers. De vil da elske at bo sammen i så lækkert er værelse, det er jeg sikker.
  Faldt tilfældigt over din blog, og hold da op tænke jeg er gået glip af den. Den er tilføjet favoritter nu. Og så snart jeg får oprettet min egen blog, så skal du helt klart på min "Jeg følger" listen :o)
  Jeg er selv fuldstændig bidt af indretning, og skal snart lave nyt værelse til vores lille pige, som vi fik i februar. Hun har godt nok et værelse nu, men vi vil male alle værelser, og er blevet enige om at flytte om på værelser, så hun får et større værelse. Og det giver jo mig mulighed for at indrette på ny. Om det siger jeg bestemt ikke nej tak til ;o) Lige nu er vi/jeg i gang med stuen, og vores soveværelse skal også have en make over på et tidspunkt ;o)

  Glæder mig til at følge dig her i blogland.
  Mange hilsner

  Josephine Alba's mutti

 • Reply
  Louise
  31. august 2011 at 14:40

  Hej Josephine

  Og tusind tak skal du ha, søde ord varmer altid:-)

  Du må da se og komme igang med en blog så jeg også kan blive inspireret hos dig.

  Lad mig høre når det sker:-9 Og go fornøjelse med indretningen.

  mvh Louise

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar