Uncategorized

Patchwork er bare FANTASTISK

5. juli 2011

Ejjj altså, sad lige og googlede efter nogle smukke patchworktæpper… Ender helt sikkert med at købe et, mine syevner rækker knap til at sy en knap fast, så derfor jeg er nødt til at købe mig til det….. Faktisk lidt sært, for min kære mormor er udlært syerske samt fantastisk til at strikke og min mor er selvlært og super go til at sy… Men mig, mine hænder er simpelthen ikke dannet til at sy og strikke… jeg har ganske enkelt heller ikke tålmodigheden til det…. Da jeg var mindre var jeg vild med at brodere, måske jeg skulle ta det op igen, det må være dejligt afstressende at sidde med om aftenen…..

Nå, men det jeg egentlig ville vise, det var disse fantastiske stole, jeg var bare DYBT forelsket da jeg så dem, det er F….. flot arbejde. Sys i ik??

Desværre forsvandt det for mig hvor jeg fandt dem, men jeg nåede da at gemme billedet. Så undskyld der hvor jeg har lånt dem, håber det er ok!!!?
 • Reply
  Ævlebævle
  5. juli 2011 at 20:43

  Fine stole, men nok lidt for spraglet til mig 🙂 du skal da igang med at brodere igen, jeg er blevet helt bidt af det og er faktisk igang lige nu

 • Reply
  Louise
  5. juli 2011 at 20:55

  Ja jeg tror måske også den ville virke lidt for dominerende her i vores lille stue… Men nok mest fordi jeg simpelthen bare har SÅ MANGE ting på SÅ LIDT plads… Boede vi stort, så ville den være noget så VELKOMMEN…. Men det er jo bare drømme, får aldrig råd til sådan en stol.

  Det med at brodere…. jaa måske, en dag springer jeg nok ud i det…. Glæder mig til at se dit værk.

 • Reply
  sonja
  5. juli 2011 at 21:11

  jeg har ombetrukket en ikea stol i forskellige stoffer, selvfølgelig ikke nær så flot som disse, men jeg er tilfreds, som den er blevet, kan ses på min blog:)

 • Reply
  Louise
  5. juli 2011 at 21:23

  Ja jeg har godt set din stol, den er super flot…. Men igen, jeg kan bare ikke sammen med en symaskine…. Desværre….

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar