Uncategorized

Lækkert stof, DIY og Liebe

7. juli 2011

Idag startede rigtig godt, jeg vågnede med en kreativ følelse i kroppen… Jeg ville lave både det ene og det andet… Men fik dog kun lavet en lille ting indtil videre. Jeg blev kraftigt inspireret af Rakel som lavede en super flot opslagstavle forleden… Og jeg tænkte, at nu var det vidst på tide at min egen fik nyt liv. Den var såmend flot før, min søde mor havde lavet den til min fødselsdag den gang hvor alt skulle være hvidt. Men nu hvor farver er flyttet ind, ja så måtte det hvide altså ud. Så jeg fik malet rammen og sat tapet på selve tavlen, synes faktisk selv det blev super super flot.

Og mens malingen tørrede, der kom posten. Og hvilken skøn postdag. Jeg havde for et par dage siden bestilt noget stof, havde fået overtalt min søde mor til at sy sengetøj til tøserne. Jeg er som bekendt, IKKE ven med hverken nål eller tråd, så er nødt til at få andre til det. Nå men søde mor lovede at sy sengetøj og jeg lovede at finde stoffet…. Så på opfordring af kære Mama Lola vil jeg nu vise det smukke stof. Jeg er SÅ FORELSKET… Kan næsten ikke nænne at tage det i brug.

Og sidst men ikke mindst havde posten den smukkeste gule Liebe ring med til mig, og min skønne veninde havde den anden med. Hun var ikke så begejsret for den, så jeg fik lov at købe den. ELSKER Liebe, og det er vi jo mange der gør, imorgen kommer lidt mere om hende 🙂

Desværre sluttede dagen lidt træls… Vi opdagede at der dryppede vand fra loftet nede i vores kælder… og ved nærmere eftersyn, kommer det fra afløbet i bruseren oven på… Så i værste tilfælde skal vi nu til at brække hele badeværelsesgulvet op. Det kommer der en og kigger på imorgen…. Lidt ærgeligt at sådan en dejlig inspirerende solskinsdag skulle ende med bekymringer… Men sådan er midt liv desværre ofte!!!

 • Reply
  Ævlebævle
  8. juli 2011 at 0:11

  Øv hvis i skal til at brække gulv op, jeg krydse fingere for at det ikke bliver nødvendig. Fine sager ellers, lækkert stof og de smykker der mums tavlen e også blevet rigtig fin

 • Reply
  Louise Hartmann
  8. juli 2011 at 7:38

  Hvor er det noget fint stof! – og ringe! 😀

 • Reply
  Sara * motherblogger
  8. juli 2011 at 10:20

  Sikke nogle fantastiske ting 🙂
  – Håber ikke I skal have brækket gulvet op! :/

 • Reply
  Louise
  8. juli 2011 at 10:57

  Ja puha jeg er temlig spændt idag… Ham der skal kigge på skaden kommer om et par timer…

  Men tak for de søde ord om de andre ting, jeg er også selv helt vild glad for det stof… Tror jeg kommer til at bruge det kommende sengetøj HELT TIDEN… Har lige "lavet" opslagstavlen færdig, så tjek mit ny krea hjørne om lidt 🙂

 • Reply
  Mama Lola
  8. juli 2011 at 11:25

  Ihhhh Louise så lækre stoffer….. man kan jo blive ved ik:) JEG ELSKER DE STOFFER:)

  Glæder mig til at se det færdige resultat:)og de ringe altså, hvor er de fine:)

  God dag:)

  Hilsner Vicki

 • Reply
  Louise
  8. juli 2011 at 11:45

  Hej søde vicky

  ja de er fantastiske… Det er da en ny last jeg får kan jeg mærke 🙂

  Og ja, ringene, de behøver faktisk ikke ord. De er bare smukke i sig selv 🙂

  K. Louise

 • Reply
  Annette
  8. juli 2011 at 16:22

  Hej Louise og merleneelerne

  Håber vandskaden ikke blev for alvorlig…bare træls med sådan nogle problemer.
  Det er nogle fine farver og mønstre på stofferne, jeg tror jeg har en gammel S&E; plastikpose fra 70´erne med de samme Pink og orange blomster som på billede no 1, 2 og 3…sjovt nok.
  Ønsker jer hermed en fantastisk sommer.
  Jeg damper til Frankrig på mandag og så siger jeg bare:
  See you later alligator…

  Knus
  Annette

 • Reply
  Louise
  8. juli 2011 at 21:12

  Hejsa Annette

  Ej hvor sjovt med sådan en pose… Måske man lige skulle købe den af dig :-9 Den må være noget så smuk… ha mig lige i tankerne hvis du støder på skønne stoffer rundt omkring. Er især vild med det gamle med elefanter på, kan dog se her i blogland at det er temlig svært at opspore… meeen du er jo altid et skridt foran 🙂

  Håber også du får en super dejlig sommer og skønne ferie.

  Kram fra mig

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar