Uncategorized

Nyt arbejdshjørne…. eller bare ny opslagstavle :-)

8. juli 2011

Og kreativiteten fortsatte her til morgen…. Jeg var rundt i gemmerne og finde gamle hyggelige billeder og andet guf der kunne komme op at hænge…. Det skal jo se noget så tilfældigt ud, og så alligevel er det MEGET planlagt 🙂 ha, ja sådan er det!!! Men det ved i!

Og jeg må lige sige, lampen i ser i forgrunden på første billede, det er somend bare en ikea lampe til 99,- som jeg har sprayet i den farve… Super fedt look, og så skifter den farve sådan lidt en gang imellem. En ganske fin løsning hvis man ikke har råd til at skifte lamper hele tiden. Spray dåserne koster 89,- for 3 stk. her i min lokale malerbiks.

Sådan her ser det så ud i min lille krog lige nu, synes selv det er ganske ganske hyggeligt !

 • Reply
  Lisbet / *LLL og Co.*
  8. juli 2011 at 11:12

  SÅ fint og hyggeligt… og ikke mindst KREATIVT! Dér ville jeg mægtig gerne sidde og nørkle!
  Får helt lyst til at gå i gang med at indrette et hjørne… 😉

  *SMIL* fra Lisbet

 • Reply
  Louise
  8. juli 2011 at 11:29

  Ja jeg synes også det er blevet ganske godt. Eneste problem er, at der faktsik ikke er installeret varme i vores vinterhave, så når efteråret banker på, så rykker hjørnet med ind… og så blir det bare på spisebordet når ungerne er puttet at jeg kan kreere :-9 🙂 Men lidt blir nok stående for syns skyld.

  Men tak for de søde ord

 • Reply
  Lena
  8. juli 2011 at 12:52

  Hvor ser det hyggeligt ud. Jeg er faktisk også lige flyttet ud i vores udestue, med min kreativiter, men her er heller ingen varme, så til efterår/vinter må jeg rykke indenfor i stuen :o)
  God weekend.

 • Reply
  Ævlebævle
  8. juli 2011 at 13:33

  Det er blevet rigtig fint Louise, du kan bare det der med at nusse lidt rundt og så få det til at se fantastisk ud

 • Reply
  Julie
  8. juli 2011 at 14:42

  DET ER VIRKELIG HYGGELIGT! Du kan bare dét dér!

 • Reply
  Louise
  8. juli 2011 at 21:09

  Tusind tak, søde ord fra jer søde piger 🙂

  Og Ævlebævle…. gad da bare godt jeg boede lidt tættere på så jeg ku mødes med dig og Rakel i næste uge. 🙂

  Go aften til jer alle

 • Reply
  sannepkunst
  9. juli 2011 at 15:17

  Så fiiiint du bor:) Har skyndt mig at melde mig som fast læser her hos dig, for du har godt nok en dejlig blog og en skøøøn stil:)

 • Reply
  Louise
  9. juli 2011 at 15:41

  Hej Sannepkunst.

  Tusind tak for de søde ord, og velkommen til 🙂

  Ha en dejlig weekend

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar