Uncategorized

Aftenild og nettotur…

13. juli 2011

Er der andre end mig, der rent faktisk har gang i brændeovnen idag??? Vi pivfrøs her hjemme til aften, og så kom der gang i brændeovnen.

Fik en lille snert af det kommende efterårshygge, regnen gør at det blir noget mørkere indendøre, så jeg fik tændt stearinlys rundt omkring også. Faktisk en ganske hyggelig aften. Et enkelt detalje foto har også sneget sig ind 🙂 Det er min yndlingskurv i reolen. Jeg blir så glad når jeg kigger på alle de farver og dimser der befinder sig i den kurv 🙂

Har også været en tur forbi netto idag, og jeg skal da love for jeg fik gjort mig et kup, tjek lige mine fine indkøb på nederste billede, der er for lige omkring 150 kr der på bordet, det var da bare enormt billigt, totalt lagt op til en fantastisk aften i haven…. Når solen altså kommer igen.

Go aften til jer alle der ude.

 • Reply
  Christina Ravn
  13. juli 2011 at 21:52

  Hvor ser det hyggeligt ud! Havde vi haft en brændeovn, havde den også været tændt idag, uha der er koldt.

 • Reply
  Ævlebævle
  13. juli 2011 at 22:04

  Louise du laver bare det ene hyggelige indlæg efter det andet, og det er ikke kun dig der bliver glad af at se på den fine kurv. Fine køb jeg har desvære for langt til en netto, ellers skulle jeg da også lige forbi. Brændeovn elsker brandeovn, men vores er kold i aften 🙁 Men vi har grillet med nye kartofler salat og hjemmelavet pesto 🙂

 • Reply
  Louise
  13. juli 2011 at 22:14

  Christina – ja det var ret så hyggeligt, men blev faktisk også ret hurtigt varmt… 🙂 Det blir bedre når det rent faktisk er minus grader udenfor.

  Ævlebævle – Tak for det, hvor sødt sagt…. Man skal lige finde sin hylde her i blogland, så jeg forsøger at lave nogle gode indlæg her i starten. Men tror ikke man sådan kan blive ved med at finde på hver eneste dag… Når efteråret kommer kan man jo ikke plukke buketter hver dag, så kan man selvfølgelig samle smukke blade og kastanjer osv…. Men vi to er jo lidt ny i det her blogland…. Så man skal lige lande her inde…. Man blir meget inspireret når man se andres, den jeg faldt over idag, jeg gik helt i gulvet så flot det var…. har siddet flere timer på den her til aften :-9

  Lyder fantastisk med jeres aftensmad, har det ikke pisregnet hos jer???

 • Reply
  Elizabeth
  13. juli 2011 at 23:25

  i like the fotos and will read your blog… I just drop by, but its late now. I am your new follower.
  groeten vanuit Nederland. elizabeth.

 • Reply
  Ævlebævle
  13. juli 2011 at 23:53

  Helt enig med at man lige skal lande, og finde sin sti. Du skal bare tænke efter efterår kommer jul 🙂 Har lige et spørgsmål, hvordan får du link med billed på give away i din sidebar ? kan ikke finde ud af det 🙁

 • Reply
  Louise
  14. juli 2011 at 11:18

  Elizabeth, thanks very muck, welcome to my blog 🙂

  Ævlebævle… Ja jul, der kommer jeg da til at gå amok… ELSKER jul.. men i år blir det lidt ambivalent, for der ved jeg også det er min sidste tid inden barslen er forbi :-9

  Det med giveaway er lidt svært sådan at skrive her inde, men det gør man på samme måde som man opretter de andre ting man har kørende ude i siden, istedet for at uploade billede, kan man sætte et link ind, og evt. også tilføje billedet. Billedet kopierer du bare fra den side som har give awayen… Håber det gav mening 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar