Uncategorized

Lille stakkel

14. juli 2011

Som udgangspunkt holder jeg mest af, at lave positive indlæg her på bloggen, men af og til har man bare nogle ting som man også gerne vil skrive om, af knap så positiv karakter.

Idag var min lille Neel til børneundersøgelese, og skulle vaccineres. Ikke just en oplevelse jeg finder særlig positiv. Man sidder med vold og magt og holder de små tykke ben, og så blir de ellers stukket i hvert lår, og tårene sprøjter bare ud af den lille stakkel.
Gud hvor er det modbydeligt, det blir jeg aldrig aldrig go til det her. Sidste gang blev hun bare så feber ramt og ulykkelig i 2 døgn efter, så vi har helgarderet os med panodiljunior denne gang, hun skal bare ikke helt der ud en gang mere.

Men lige nu er hun drøn træt oven på dagens strabadser, og ligger lige så sødt og putter oppe i vores seng, det er nu alligevel et dejligt fredfyldt lille øjeblik, og det måtte jeg dele med jer 🙂

 • Reply
  Julie
  14. juli 2011 at 11:42

  Ja det er bare ikke sjovt, når de skal stikkes. Hader det:-(
  Håber hun kommer let over det denne gang!
  Elsker sove-baby-billeder:-)

 • Reply
  Louise
  14. juli 2011 at 12:23

  ja det håber jeg godt nok også….

  Elsker også selv de billeder, de ligner små engle 🙂

 • Reply
  Mette/DigogMig
  14. juli 2011 at 12:56

  Nårh…den bette ven. Det er bestemt heller ikke sjovt. Det værste er, når de skal have to stik. Jeg kunne hurtigt aflede Vilmas opmærksomhed, så hun ikke blev så ked af det ved det første stik, men da "doktor-læge" så stikkede endnu en gang, var der ligesom ikke så meget at gøre. Der blev hun meget ked af det 🙁
  Håber ikke din lille trold får det så dårligt denne gang.
  Kh Mette

 • Reply
  Anne Dorte
  14. juli 2011 at 22:20

  Åhh hvor er hun vidunderlig…håber hun er på toppen igen 🙂

 • Reply
  Louise
  14. juli 2011 at 22:36

  Hej med jer

  Lille Neel blev temlig ked og utilpas hen på eftermiddagen, så hun fik sin panodil… Det hjalp ikke helt vildt, men hun kunne dog afledes og grine lidt. Hun sov kun 10 min fra kl. 13.00 til kl. 19.45 hvor hun gik til nat, så hun var også temlig udkørt…. er dog spændt på om natten gir bøvl eller om hun bare sover sig igennem det.

  jeg frygter også lidt dagen imorgen, sidste gang tog det ca. 2 døgn før vi havde vores lille glade pige tilbage igen… Så lige nu ser vi rigtig meget frem til lørdag… Men også lidt imorgen. For når klokken er 14.30 imorgen, så kommer min dejlige mand og store pige hjem, og så er der dømt FERIE de næste 14 dage.

  nat nat

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar