Uncategorized

INSPIRATION INSPIRATION INSPIRATION

15. juli 2011

Jeg holder meget af at blogge, og jeg har bestemt nogle favoritter, er næsten i tvivl om, om jeg bor i det forkerte land, for jeg er helt vild med de svenske og norske blogs. De bor simpelthen så flot der oppe…. Og så kan de bare noget med indretning.

Igår lavede den gode feen et super fint indlæg med dette billede, jeg var bare solgt. Hvor er den skøn den bambi figur, hvis nogen en dag skulle vælte i overskud, og har lyst til at lave sådan en til mig, så må de endelig sige til. Hvor er den fin, og tjek lige alle farverne i hendes hjem.

Og så må jeg bare igen nævne Fjeldborg . Igår lavede jeg mig en go kop the, lænede mig tilbage, og så tog jeg ellers på rundtur hos hende, og sikke smukke billeder jeg fandt…. her er bare et lille bitte udpluk af dem.

Lad jer inspirere både her, og på hendes side. Det er SÅ fint.

Prøv og se den fine skål der står på billedet herover, den ligner unægteligt den jeg fandt i netto forleden. Jeg er ret sikker på det ikke er den samme, men hvis man bare gerne vil fange lidt af stilen, så smut en tur forbi jeres lokale netto. De har dem i disse dage.

Og herover er der igen tryllet med tapet og træ…. Eller hvad det nu er lavet af, det er bare genialt… Har netop vist det til min mand, han er jo tømrer, så han må kunne snedkerere mig sådan et par bogstaver. Er det ik fedt…. Vi har også brændeovn, så der må bare hænge sådan et arrangement her ovenover vores vinterild.

 • Reply
  Pimp me up! ... on detour
  15. juli 2011 at 20:57

  Jeg følger også dem begge,… altid dejlige farver at finde hos dem 🙂

 • Reply
  Dankebaar
  15. juli 2011 at 21:36

  Hvor ser det bare smukt ud – de kan noget, deroppe nordpå. 😉

 • Reply
  Malene
  15. juli 2011 at 21:49

  De to blogs er også blandt mine favoritter! Virkelig smukke og inspirerende hjem de har:)

 • Reply
  Louise
  15. juli 2011 at 22:23

  Jeg er helt enig:-)

 • Reply
  Christina Ravn
  15. juli 2011 at 22:35

  Hvor har du bare ret – det ser så lækkert ud!

  I panduro kan du iøvrigt købe nogle papbogstaver som ligner dem der 🙂 Jeg har et, som jeg har malet neonpink, på Emilies værelse. De koster vidst 40 kr.

 • Reply
  Louise
  15. juli 2011 at 22:43

  Ej er det rigtigt, det må jeg da ned og kigge på…. Tak for tippet.

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  16. juli 2011 at 13:54

  Ja, det er godt nok nogle flotte billeder.. suk…

 • Reply
  Louise
  16. juli 2011 at 15:35

  ja det må man sige…. man ku bruge det hele

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar