Uncategorized

Min smukke pude

27. juli 2011

Så i lige den smukke smukke pude jeg faktisk fik i fødselsdagsgave?? Jeg er bare helt forelsket i den, den er købt på siden her.

Jeg faldt over den da jeg læste en blog for noget tid siden, og så sendte jeg link til min mor, jeg sagde, hvis hun nu sku finde en lille ting til mig en gang, så måtte hun endelig huske de her designs… Og tænk sig, så pakker man sådan en op på sin fødselsdag, jeg var bare så glad.

Og nu har den endelig fået plads her i vores lille stue, og iiiihhhh hvor de pynter.

Igår formiddags lavede? vi noget rigtig hyggeligt, det er jeg altså også nødt til at nævne her. Vi var nemlig på krabbefangst med Merle pigen. Og det var virkelig en succes. Det er ret sjovt, for igennem børn, der oplever man bare livet en gang til…. Hun var helt høj efter oplevelsen, tænk, det var jo første gang hun prøvede det…. Og der skal altså ikke altid så meget til for at børn har det skønt…. og det behøver ikke koste ret mange penge. I det her tilfælde kostede den en lille krabbefiskestang og nogle muslinger….. Det var til at overkomme, og oplevelsen i sig selv, den lever vi på rigtig længe…. Kan varmt anbefales.

 • Reply
  Ævlebævle
  27. juli 2011 at 22:02

  Sikke en fantastisk mor du har, den er rigtig fin den pude. Det ser rigtig hyggelig ud med krabbe fiske tur, har lige vist billederne til Leif, med ordene "det skal vi også prøve"

 • Reply
  Louise
  28. juli 2011 at 10:08

  Ja jeg har en helt fantastisk mor, det kan jeg kun gi dig ret i 🙂

  Og ja, krabbefangst, det var virkelig et hit, det kan kun anbefales. Og i den her danske sommer med så mange ustabile vejrdage, der er det perfekt at lave sådan noget her 🙂

  Kram

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar