Uncategorized

Udsalgspost og århus kup

29. juli 2011

Idag er sidste rigtige feriedag her i hytten, mand og store barn starter igen på mandag. Lille barn og jeg napper et par måneder mere her hjemme.

Men idag havde vi så besluttet, at dagen skulle gå til Århus. Det blev bestemt ikke helt så idyllisk og hyggeligt som forventet. Men come on, hvor let er det lige at forudse dagens forløb med en 2½ årig og en 7 måneders baby?? Altså ikke særlig nemt faktisk. …… Lillepigen har haft noget maveonde idag, har virkellige tømt mange bleer idag… læs MANGE…. Men vi tænkte, altså hun skal jo “bare” være i barnevognen… Men hun var dybt ulykkelig hele vejen der op, og ville så kun sidde i bæresele på maven af sin far hele dagen, og store pigen ville absolut IKKE sidde i sin klapvogn, næ hun ville ud og LØBE…. Så alle de hyggelige og skønne butikker jeg gerne ville se, de blev kortet ned til sølle 4 stk, og dem fik jeg kun knap blæst igennem, og med øjnene konstant fokuseret på om Merle nu ragede noget ned….. Men en lille smule hygge kom jeg dog hjem med alligevel.

Jeg skulle også bytte en gave, så billedet her er de nye ting, og lidt udsalgskup fra yndlingsbutikken Krutter 🙂 Bemærk lige at jeg har fundet en orange Kähler kop, og så er jeg da bare dybt forelsket i den lille sky ophængsdims fra Krutter butikken…. Den skal da hænge i vores spisestue 🙂

Men dagen startede faktisk temlig skønt, der kom nemlig post til mig, en lækker udsalgs pakke fra Purestyleliving – som er en af mine absolut favorit steder, de har bare et rigtig fint udvalg, og kører også et ret så fint udsalg. I hvert fald fik jeg her nogle skønne Liebe ting, til ret så billig penge, og det er altså sjældent at finde….

Men nu skal det lille dankort også ha fred i et stykke tid, så må vi håbe trendsales kan bringe lidt ind igen:-)

Imorgen må jeg lave et lille indlæg når alle de nye ting har fundet en plads !!!!

Ha’ en dejlig weekend

 • Reply
  Fru Thornholm
  29. juli 2011 at 21:57

  Eij hvor heldigt at finde Liebe på udsalg – det gad jeg godt 🙂

 • Reply
  Ævlebævle
  29. juli 2011 at 22:25

  Fine fine ting du har købt dig, jeg har også været på sådan en Århus tur engang, det er altså lidt øv når man nu er kørt efter det, men børn er jo dejlig uforudsigelige 🙂

 • Reply
  Louise
  29. juli 2011 at 22:42

  Ja det var bare så fedt at finde liebe på udsalg. Jeg sprang fluks på:-)

  Ævle ævle – jeg bor heldigvis ikke så langt fra Århus, så kommer nok snart forbi igen. Men det var lidt ærgeligt at dagen gik sådan, havde sådan set frem til det. Vi sku ha spist der oppe, men det blev til bones mad med hjem istedet. Børnene ku simpelthen ikke mere.

 • Reply
  Ida
  30. juli 2011 at 1:20

  Tak for tip! Så fik jeg lige købt det fad, jeg så længe har ønsket mig.

 • Reply
  Louise
  30. juli 2011 at 9:28

  Ida, godt jeg ku hjælpe 🙂

  og velkommen hjem:-)

 • Reply
  Mama Lola
  30. juli 2011 at 22:30

  Lækre lækre lækre fund Louise:) ja Liebe krukken må jeg også eje den dag… men syntes bare 500,- er lige for meget til mig. Måske et juleønske:)
  Så må I nyde resten af månederne sammen inden job:)
  Nyder ihvertfald roen indtil hun kommer – og syntes det er skræmmende… puha:)

  Godt du fandt ud af de med stoflapperne:)
  Jeg er igang med et projekt til lille pigen så nu flyder det med stof over det hele:)

  Hilsner Vicki

 • Reply
  Leizys Barslerier
  31. juli 2011 at 6:18

  Hold da op hvor har du shoppet mange lækre ting, er helt vild med de bukser fra Krutter, var de også på udsalg?

 • Reply
  Louise
  31. juli 2011 at 6:48

  Vicki – du har helt ret, jeg har bestemt heller ikke 500 til de her krukker, men når de er til go rabat en gang imellem, så har jeg købt en… altså jeg har kun to 🙂 🙂 Og vi mailer jo lige videre med stofferne.

  Krutter bukserne var også på bud ja, de var sat ned til det halve… så måtte jeg simpelthen ha dem med 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar