Uncategorized

En go ide!!!

3. august 2011

Igår fik jeg en ret spændende nyhedsmail, mailen kom fra minimega, kan faktisk ikke helt huske hvordan jeg har fundet den side, men de har virkelig mange lækre ting…

Deres billeder fra nyhedsbrevet er super flotte, og var som sendt fra himlen.

Grunden til jeg siger det er, at jeg forleden læste inde hos supersnella, hun bor så fint, og jeg havde go tid, så jeg var mange sider igennem. Og hun havde lavet sådan en hyggelig DIY. Jeg blev forelsket på stedet. Det var denne her ide

Men jeg ku ik helt finde ud af hvilket papir ville passe bedst her ind hos mig. Men så kom den famøse nyhedsmail, og der tror jeg brikken faldt på plads. Tjek lige de her billeder, ville det ikke være flot??

Jeg synes bare det ser helt vildt hyggeligt ud….. Og jeg er nok lige pt ret forelsket i skyer, på vores tur til Århus i fredags, der så jeg to smukke keramik skyer i en fin butik, de var pænt dyre, så ikke bare noget jeg købte med hjem. Men de var simpelthen så flotte….
Men ang. denne DIY, så har jeg et temlig stort problem, og det er, at jeg simpelthen snart ikke kan finde flere ledige pletter på væggen. Og jeg tror slet ikke min mand ville sys om at ha sådan en sky hængende med forskelligtfarvede regndråber.

Er der nogen af jer famøse bloggere der har lavet denne skønne sky, og evt har den hængende et fint sted?? Jeg modtager MEGET gerne ideer og aller helst billeder:-)

Nu tror jeg, at jeg vil bruge dagen på at gå og overveje om noget skal ned, og noget nyt skal op.

 • Reply
  kirabo
  3. august 2011 at 10:05

  Jeg har godt nok ikke lavet en selv, men synes den er mægtig fin 🙂 umiddelbart tror jeg, at jeg ville hænge den på badeværelset eller måske i børneværelset?

  Og nu vi er ved skyer; så finder du måske den her interessant: http://www.vtwonen.nl/blog/kinderkamer-blog/in-de-wolken.html

  – Kira

 • Reply
  Louise
  3. august 2011 at 10:26

  Badeværelset er en RIGTIG go ide… men jeg burde forsøge at lave et indlæg om små badeværelser, for det har vi virkelig…. Og mig om mine ideer har allerede fyldt de få vægge godt ud…. Men jeg går lige ud og tjekker igen. 🙂

  Ser lige hvad dit link indebærer:-)

 • Reply
  Louise
  3. august 2011 at 10:28

  ahh ja, dem har jeg godt set…. de er FANTASTISKE… men synes måske de passer bedst ind hvis man bor en smule mere enkelt end mig. Ellers vil de nok bare forsvinde i mængden…. Men i vores stue ville den faktisk være fantastisk flot istedet for house doctor prismen…. Må nok begynde at overveje det mere kraftigt….

 • Reply
  Mama Lola
  3. august 2011 at 12:51

  Åh hvor er den fin Louise:) måske man skulle prøve at lave en over lille pigens seng…

  Den må jeg lige tjekke en af de kommende dage hvor jeg er alene – Vi har været lidt syge herhjemme og Noah er stadig hjemme, men tror han ryger afsted imorgen selvom han tigger og beder at han vil være hjemme ved mor… lidt svært, men han elsker nu også at være ved de andre børn.
  Men det kunne jeg sidde og hygge med:) Tak for det:)

  Hilsner Vicki

 • Reply
  Louise
  3. august 2011 at 13:56

  Hej Vicki

  Ja er den ikke bare bedårende, jeg sys det er SÅ fint…

  Jeg har dog også en lille syg baby disse dage, hun har haft noget omgangssyge siden fredag, betyder bare trælse bleer RIGTIG mange gange om dagen, og en baby der IKKE er tilfreds. Det er lidt hårdt når hun bare vil hænge og er utilfreds rigtig meget af tiden.

  Så jeg ved godt lidt om det der med syge børn lige for tiden.

  Hvis du begir dig ud i sky projektet, så ku det være jeg ku lokke dig til at lave en til mig?? altså mod betaling selvfølgelig….

  KH Louise

 • Reply
  Dolls and Darlings
  3. august 2011 at 19:29

  Louise, det der indlæg om optimering af små badeværelse det vil jeg rigtig gerne se 😉 Vores er nemlig også lille lille bitte 😉
  Kh Louise

 • Reply
  Louise
  3. august 2011 at 20:23

  Ja det ku være jeg sku få det lavet…. Problemet er bare, at jeg ikke har et kamera der er så god på små vinkler. Men jeg skal forsøge mig frem. Det kommer nok en af dagene….

 • Reply
  Leizys Barslerier
  3. august 2011 at 21:15

  Meget god idé, skyer er bare dejlige (indendørs altså). Hvad med vinduet, udsigt til skønne farver kunne jo skærme lidt for det grå efterårsvejr :o) Kh Lisbeth

 • Reply
  Louise
  3. august 2011 at 21:29

  ja det ku egentlig være fint, men vi har sprossede vinduer, så det blir nok lidt tængt i sådan et vindue… Ellers så skal det selvfølgelig laves ret lille:-)

 • Reply
  Marolle
  5. august 2011 at 18:34

  super inspirende billeder!! glæder mig til at se hvad du får lavet 🙂

 • Reply
  Louise
  6. august 2011 at 13:31

  Marolle, hmmm ja det er en ret så fin ide… Men jeg ved ik helt om jeg kommer igang.

  Jeg har så mange ideer, men knap så meget tid og energi lige for tiden…. Nu må vi se:-9

  Men skulle du selv få lyst at gå igang, så kan det jo være du skal lave et sæt til mig 🙂

  Go weekend

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar