Uncategorized

Jeg ønsker mig ….

4. august 2011

Sådan denne smukke plakat af Jørn Viinblad

Jeg synes bare den er noget af det fineste, faktisk ku jeg ønske mig sådan en hel væg med sorte rammer hvor af denne godt måtte være en del af det, men det har vi slet slet ikke plads til….. Jeg burde dog ku finde en krog til sådan fin sag…. Nu må vi se, jeg ved ikke en gang hvor den kan findes, og hvad den skal koste….
Idag har jeg også besluttet, at mine små tøser må eje en elefant hver fra søde Mama Lola, ?jeg har længe kigget på de skønne kreationer der kommer fra hendes hånd… Og nu hvor det nærmest er op over med fødslen, så tænkte jeg det hellere måtte være nu, inden hun får noget helt andet at se til.
Glæder mig til at præsentere dem for jer:-) Og ligesom jeg læste et andet sted, så skal de selvfølgelig hedde Mama og Lola:-)
 • Reply
  Leizys Barslerier
  4. august 2011 at 21:10

  Meget lækker plakat og vel et godt match til dig med alle de fine blomster :o) Tror faktisk aldrig jeg er faldet over sådan en, men har også tit været lidt misundelig når man i diverse boligblade kan læse om folk der har arvet en el.lign, heldige asener :o)

 • Reply
  Helle Malene
  4. august 2011 at 21:28

  Hej

  Du kan købe den hos http://www.shop.plakatmuseum.dk.
  Og der er mange andre wiinblad plakater.

 • Reply
  Ditte
  4. august 2011 at 22:18

  Jeg fandt en lignende for at stykke tid siden på et okalt loppemarked. Fik den for 40 kr (hun ville kun havde haft 20, men jeg doblede op). Den er lidt skadet, men det gør ikke spor, så kan man bare se, at den har historie. Den er desværre ikke til salg, men du kan se den her, hvis du har lyst: http://farvelade-ballade.blogspot.com/search/label/Wiinblad

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar