Uncategorized

De små glæder

5. august 2011

Skal findes frem når det bare regner….. Faktisk må jeg indrømme, at jeg egentlig godt kan li regnvejr. Ikke sådan flere uger i træk. Men når man går hjemme på barsel, og ikke har noget som helst for i løbet af dagen, så er det egentlig dejligt afslappende og kigge på, det gir mulighed for bare at være.

Jeg ELSKER også sne i lange baner… Min mor blir så gal hver gang jeg siger det, men jeg har heller ikke skullet ud og på arbejde de sidste par år hvor der er kommet så meget sne i Danmark…. Så måske jeg vil se anderledes på det her til januar hvor jeg starter igen…. Det tager vi til den tid:-)

Men idag vil jeg nyde bare at være, og i aften kommer forældrene mine og hygger med os.

Neel blir også bedre og bedre til at styre balancen i siddestilling, man kan se hvor meget hun nyder at være mere med nu. Vi sidder også endelig 4 til bords til aftensmaden. Det er virkelig lykken.

            

Merle er også ved at lære det med balancen, bare på en lidt anden måde. Hun har fået sådan en skøn løbecykel for et par dage siden, og hun øver sig heftigt i at styre den. Det var vores skønne venner der anbefalede den, de mente det var tiden til sådan en sag for Merle, og hold nu op hvor havde de ret. Hun elsker den. Kan man se mere stolt ud???

Idag var det måske også ret passende at få sat de der små skyer med smukke tapetdråber op…. Men jeg har besluttet at jeg ikke skal lave en pind idag…. Så det tror jeg at jeg fastholder:-)

Go dag der ude.

 • Reply
  bare WUNDERBAR
  5. august 2011 at 15:54

  Indimellem er det virkeligt også bare rigtigt rigtigt dejligt ikke at lave noget som helst.. 🙂
  Idag har jeg besøg af min mor som havde en fridag, og vi har ryddet gevaldigt ud og jeg har fået flyttet om på nogle ting, det er dejligt.. 🙂

 • Reply
  Leizys Barslerier
  5. august 2011 at 17:15

  Hun ser MEGET glad ud, herligt billede :o) Og hvor er den lille Neel bare også sød, det er så skønt når de lærer noget nyt og bliver mere og mere sig selv, hvis man kan sige det sådan. Merle er lige begyndt at gå, så vi er helt oppe at køre når hun tager en tur henover gulvet :o) Rigtig god weekend til jer, knus

 • Reply
  fru klump
  5. august 2011 at 22:49

  Et heldigt tilfælde, at jeg fandt ind på denne blog! Og hvor bor I flot! 🙂

  Hvordan og hvorfor "valgte" du at skifte boligstil? Jeg har selv svært ved, at finde det helt rigtige, hvilket resultere i, at vi bor ganske kedeligt og upersonligt!

  Jeg vil følge din blog.
  Line

 • Reply
  Louise
  6. august 2011 at 13:17

  Hej Line, tak for din kommentar, er glad for du kan li det:-)

  Er også selv meget glad for det, kan føle det er det helt rigtige for mig.

  Grunden til hele starten på farver, var da jeg efter et Rice lagersalg havde en pink lædertaske og nogle krus stående nogle dage inden de fandt på plads… Jeg var ret vild med at ha dem stående fremme…. Og så tog det stille og roligt fart….. Nu har jeg syslet med farverne i et halvt års tid efterhånden, og begynder langsomt at finde min plads her i farverne, men det er meget forvirrende med alle de smukke blogs der findes, man har lyst til at bo i dem alle:-)

  Go fornøjelse med boligen, sig til hvis du skal bruge lidt fif eller noget.

  mvh Louise

 • Reply
  fru klump
  6. august 2011 at 20:33

  Ja, det er lige til at blive rundtosset af alle de skønne og forskellige blogs, som man bliver inspireret af :o)

 • Reply
  Marolle
  8. august 2011 at 18:24

  ja nogen gange skal man bare lave ingenting 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar