Uncategorized

Lille badeværelse

8. august 2011

Når jeg skriver lille badeværelser, så mener jeg LILLE badeværelse, vi har ca. 3,5 kvm badeværelse, og her bader vi og børster tænder og skifter bleer og går på potten osv osv osv…. Det er ikke meget plads, men det fungere på mystisk vis alligevel.

Jeg lovede for lidt tid siden at lave et indlæg om små badeværelser, sagen er nemlig den, at vi på øverste etager har et lille bitte toilet, det er nok kun 1-1,5 kvm. Det er desværre så lille at jeg ikke kan tage billeder der inde. Det er kun jer der er udstyret med de lækre kameraer der kan tage de større vinkler.

Men her er i hvert fald et par billeder fra det lille badeværelse i stue etagen. Jeg håber det gir lidt mening at kigge på dem…. Det var lidt af en udfordring… Og ikke de her flotte detalje billeder osv. Det er ikke helt nemt på et lille proppet badeværelse.

Må jeg se jeres?????

 • Reply
  Pusler
  8. august 2011 at 14:56

  Fint lille badeværelse I har 🙂
  Og sikke fint og kreativt billede 🙂

 • Reply
  Julie
  8. august 2011 at 16:29

  Jeg synes du har formået at indrette det godt, selvom det er lille. Ser rigtigt hyggeligt ud med alle de farver:-)

 • Reply
  Fru Bach
  8. august 2011 at 17:34

  Ja du må 😉 http://frubachsunivers.blogspot.com/ Sikke fint jeres lille rum er indrettet, det kan jo godt være noget af en udfordring.

 • Reply
  Dolls and Darlings
  8. august 2011 at 20:32

  Hej Louise
  Fedt at se hvordan I har gjort. Vores badeværelse er også ret lille, så det er dejligt med lidt inspiration. Det ser ud til at du har udnyttet pladsen rigtig godt.
  Kh Louise

 • Reply
  Leizys Barslerier
  8. august 2011 at 20:50

  Imponerende udnyttelse af pladsen, det er super fint og hyggeligt :o)

 • Reply
  Louise
  9. august 2011 at 7:39

  Tak for jeres søde kommentarer.

  Vi synes faktisk også det fungerer ganske fint, selvom pladsen er trang… Er lidt spændt på når jeg en gang starter job og vi skal afsted på samme tid, hvordan det lige skal gå… Det tager vi til den tid:-)

 • Reply
  Marolle
  11. august 2011 at 16:45

  det er bare så fint jeres badeværelse. Rigtig godt indrettet på så lidt plads.
  Vi har også et lille badeværelse men det er i rigtig 60'er stil med gule og blå fliser, så det er ikke så meget jeg viser det frem 😉

 • Reply
  malene-louise
  26. september 2011 at 13:38

  Hej Louise.
  Hvor er det væghængte puslebord fra? Har du evt. et link til hvor jeg kan finde det?
  /Malene

 • Reply
  Louise
  26. september 2011 at 15:38

  Vi har bare købt det på dba i sin tid, kan ikke en gang huske hvad det hedder, så desværre 🙂

 • Reply
  malene-louise
  26. september 2011 at 19:11

  Tror jeg fik søgt mig frem til at det er et Brio 🙂

 • Reply
  Louise
  26. september 2011 at 19:36

  Ja det lyder vidst meget rigtigt. Det er i hvert fald super godt.

 • Reply
  Dorte
  18. oktober 2011 at 15:46

  Jeg tror, at uanset hvilke rum du ligger ind her, så vil jeg syns godt om det;) Du/I bor ualmindelig FEDT 😉
  Mit badeværelse er heller ikke stort – du velkommen til at ta et kig;) Det bærer præg af mig og min datter på 17 – rødt/lyserødt;)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar