Uncategorized

lidt nyt med posten

9. august 2011

Fik idag en lille fin ting med posten.

Jeg har købt det på trendsales af en sød pige, hun laver masser af fine udklip i diverse tapet og papir, denne faldt jeg pladask for. Hvis i kan li den, så kan den købes her .

Egentlig var min plan at jeg gerne ville have en stor tapet bambi til væggen, men kan ikke finde nogen der laver en, og jeg kan desværre ikke selv, men så fandt jeg denne, og lige pt må jeg så nøjes med at have en i ramme:-)

Men den er også ret sød synes jeg.

 • Reply
  Tine
  9. august 2011 at 21:42

  Sødt billede! Og meget fin blog du har, har netop meldt mig som fast læser.
  Faktisk er jeg opvokset i Hedensted – så det er da lidt sjovt at finde en blogger derfra! 🙂

  Kh. Tine

 • Reply
  Ævlebævle
  9. august 2011 at 23:37

  Rigtig sødt billed, godt du endelig fandt sådan et billed. jeg er helt vild med dit nye stofkøb, sikke mange fine farver, jeg har også lige købt stof i dag, men her var det mest brune farver. Ved ikke lige hvad det er med mig og brun, når jeg står og skal vælge noget mellem en masse farver vælger jeg ofte brun og orange. Jeg har lige sendt en rulle tapet retur til Retro villa, jeg ville lave et tapet billed men det blev altså for meget med store brune og gule blomster, så nu bytter jeg det til noget med farver på istedet. Jeg er nu stadig glad for mit stof køb for det skal bruges sammen med noget andet, og min nye vattæppe syntes jeg også er fin, så jeg må jo være lidt til brun, underlig med min farve forvirring

 • Reply
  Louise
  10. august 2011 at 7:40

  Tine – velkommen til:-) Hvor pudsigt med Hedensted, den er jo ikke så stor:-)

  Ævlebævle… Sådan har jeg det jo med pink… Jeg har svært ved at bevæge mig væk fra pink… Men det skaber bare lidt mere liv og hygge i huset hvis man blander lidt mere med farverne. Så tror det er godt du får det byttet.

  Jeg har selv lige købt to stykker tapet, dog på ts. De skal på pigernes legebord nede i stuen. Det står kedeligt og hvidt. Det gider jeg ikke kigge på mere:-)

  Men ja, sødt billede ik

 • Reply
  Pimp me up! ... on detour
  10. august 2011 at 9:52

  meget sød! 🙂

 • Reply
  Malene
  10. august 2011 at 16:56

  Enfuglihaanden laver de store tapetbambier….eller har i hvert fald gjort. Prøv at søg på hendes profil på trendsales eller på retro tapet, så dukker der nok noget op. Det er ikke så længe siden jeg så dem derinde sidst:)

 • Reply
  Louise
  10. august 2011 at 19:14

  Malene

  Ja jeg har godt set dem, men hun har udsolgt i præcis det papir jeg gerne ville ha, og hun laver vidst ikke flere. Desværre:-9

  Men tak for tippet.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar