Uncategorized

Tusind tak til Mama Lola og Anita fra Trendsales

11. august 2011

Her hjemme er vi temlig sygdomsramt og trætte, og når man kigger ud på vejret, så blir man lige en smule mere forkølet…. Men inden jeg går helt ind i selvpineriet, så tænder jeg for varmen, ser desperate housewifes og hygger med Neel…. Og mens vi sidder her, så kom posten.

Og jeg skal da love for det var hyggelig post idag. 🙂

Der var to skønne skønne skønne elefanter fra søde Vicki, Og skulle der være nogen der ikke kender Vicki, så har hun bloggen Mama Lola, og selvom hun er temlig temlig højgravid, så havde hun alligevel overskud til at sy disse to skønne elefanter til tøserne mine, og så en hagesmæk i håb om at det der grød snart kommer på banen.

Tapet og stof kom også ind af døren, det er købt af Anita fra trendsales, hun har de skønneste tapetter og stoffer, jeg tjekker hendes profil dagligt… Faktisk temlig farligt at gøre. Men se lige de smukke tapeter hun har sendt mig her, og som en lille ekstra ting, så har hun givet mig et stykke af det skønne skønne stof jeg bare var helt vild med.

Hvis i har lyst til at se hvad Anita har at byde på, så kig HER – men pas på, det blir farligt.

Tapetten skal jeg bruge til projekt børnemøbler. Vi har det her hjørne i spisestuen hvor pigerne leger… Eller pt stadig kun Merle, og jeg synes længe det hvide sæt har kedet mig lidt, så nu skal det ha en omgang tapet… Har dog ikke helt besluttet endnu hvad der skal på hvor. Men der skal en slags på bordet og to forskellige på stolesæderne….. Hvad synes i???

Det blå grafiske har jeg længe været forelsket i, og ja, jeg ved godt det er set mange steder osv osv osv. Men jeg kan altså stadig godt li det, og nu måtte det altså indenfor hos mig. Tror det skal på nogle gamle tomatdåser til blyanter og andet hygge….. Det er nemlig ikke stort nok til bordpladen… Ellers var det nok kommet på der.

 • Reply
  Marolle
  11. august 2011 at 16:10

  så fine ting du har købt. Jeg har også tit handlet hos Anita, hun har læææækkert stof 🙂

 • Reply
  Leizys Barslerier
  11. august 2011 at 19:07

  Du har godt nok fundet mange lækre sager – igen :o) Glæder mig til at se møbelresultatet, skal selv igang med en bænk, men kan ikke helt komme ud af starthullerne :o)

 • Reply
  Ditte
  11. august 2011 at 19:47

  Jeg har masser af det blå grafiske, hvis du er interesseret i et større stykke til bordpladen. Kunne evt. bytte med et eller andet 🙂

 • Reply
  Louise
  11. august 2011 at 21:24

  Marolle, ja ik, hun er et farligt bekendskab.

  Leizy – ja jeg håber lige vi får det fikset her til aften:-) 🙂

  Ditte… Ej har du…. hvor meget vil du sælge?? Jeg har nok desværre ikke rigtig noget at bytte med, de tapeter du ser her er faktisk næsten mine første køb… Og der er mange mange planer for dem:-)

  Ku du gide sende mig en mail på ltjo79@hafnet.dk

 • Reply
  Ditte
  11. august 2011 at 21:38

  Hvor meget skal du bruge? 🙂 Vi kunne jo evt. bytte med noget stof el.lign, hvis du har noget, du vil af med?

 • Reply
  Louise
  11. august 2011 at 21:49

  Bordet og stolen får pt tapet på i disse sekunder. Min mand er igang mens jeg underholder to styks mystiske børn i sofaen….

  Men jeg har ikke noget specifikt projekt til det lige nu, måske en hel dør… Hvis jeg ku få overtalt manden…. Og kommer selvfølgelig os an på hvor meget du kan undværre og hvad du vil sælge til.

  Stof er også sat i produktion, den smule jeg har… Er desværre ikke så heldig at jeg har en masse på lager endnu… Så tror desværre ikke jeg har så spændende bytte muligheder.. ØV egentlig…. Men er ny i den her verden, så det tager lidt tid at skabe lager.

 • Reply
  Binemor
  11. august 2011 at 22:26

  Vicki er altså bare en ørn til de elefanter 🙂
  Kan godt forstå at du næsten havde lyst til at gi´ posten et knus i dag(!)

  Anita(?) hende kender jeg ikke, men må da ind og lure så jeg også kan "snakke" med om hende 🙂
  Fortsat go aften
  kh Libbie

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  11. august 2011 at 22:34

  WOW, sikke en fin pakke at få med posten 🙂 Held og lukke med dit projekt (vi glæder os til at se billeder)

 • Reply
  Mama Lola
  12. august 2011 at 7:57

  Hej Søde Louise
  Og tusinde tak for dine søde ord – de varmer helt herover på øen og ind til lille pigen:)
  Glad for at du kan lide elefanterne og hagesmækken – hvis du får bøvl med hagesmækken så send mig lige en mail. ( En af Noahs drillede i vaskemaskinen – har lavet 10 og det er kun den ene, men hvis nu så skriver du endelig bare)

  Så lækkert tapet…. ih jeg kunne også købe mig fattig… det er fra retro villa og elsker hendes tapet. Vi var derinde i mandags min veninde og jeg og det er så svært ikke at købe sig fattig… Måske en dag man skulle stå sig sammen, det kunne vi sparer noget på og få mere meter af.
  500 for 10 meter – Vi kan jo lide det samme:)

  Rigtig god dag:) og god bedring til huset dit:)

  Hilsner Vicki

 • Reply
  Louise
  12. august 2011 at 8:12

  Kære Vicki

  Dejligt du så mit indlæg:-) Så behøver jeg ikke skrive inde hos dig at det er nået frem:-)

  Vores unger var vågne til MEGET sent igår, læs 23.30… så jeg fik Jesper igang med at putte tapet på børnehjørne… kommer indlæg om lidt… det er blevet rigtig fint.

  Lyder som en go ide med det med at slå sig sammen om tapet… Det vil jeg faktisk gerne være med til…. Vi ku jo lige mailes ved om forslag….. Men er anitas tapet fra retro villa???

  Jeg siger til hvis der blir noget med hagesmækken. Lige nu hænger den faktisk til pynt på babystolen:-) 🙂

 • Reply
  Pimp me up! ... on detour
  12. august 2011 at 8:41

  Flere skønne sager i din indkøbskurv – hvor er du heldig!

 • Reply
  Mama Lola
  12. august 2011 at 10:29

  Ja puha det var sendt:) det er blevet rigtig fint – utroligt nogen gange hvor lidt der skal til ik:)
  Jeg er ret sikker på at hendes tapet er derfra – har det ene selv og det er købt í Retro butikken. Ja vi må lige finde ud af det en dag – måske efter fødsel. Vi kommer ind til byen snart igen og så kan jeg tage billeder eller vi kan kigge efter noget på nettet – vi finder ud af det:)

  Rigtig god dag og få sovet lidt måske:)

  Hilsner Vicki

 • Reply
  Betina
  12. august 2011 at 19:03

  Hejsa :O) Sikke en fed blog du har og hvor bor i bare kanon !!! KH Betina

 • Reply
  Louise
  13. august 2011 at 7:06

  Vicki, vi kigger bare på det efter fødsel, ingen hast her, og faktisk heller ingen penge:-) 🙂

  Betina, tusind tak og velkommen til.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar