Uncategorized

INSPIRATION…… kan være farligt

20. august 2011

Har haft en rigtig dejlig dag idag, har fået sovet længe for første gang i meeeeggggeeetttt lang tid, været på besøg hos mine forældre til frokost, ud og se Jesper spille bold sammen med Merle og min far, og hjem til dejlig hjemmelavet spinatlassagne til sidst. Nu er børnene puttet, og så er det tid til bloggen og om lidt går jeg om bord i den spændene Jussi Adler-Olsen bog nr. 2 jeg er igang med. Lækkert….. Solen har skinnet og jeg har hygget mig med familien.

Min mor er fast læser af alt for dullerne, så jeg arver dem gerne hvis der er noget i dem jeg blir fanget af… og det skal jeg da så lige love for der var. Har fået to stk. med hjem idag, og puha der var fine ting der i. Har prøvet at tage lidt billeder fra de to blade.

Bemærk de absolut smukkeste Liebe lamper EVER… Åh hvor ville jeg gerne ha dem i mit køkken, de er bare SÅ flotte. Med magasiner har jeg det ligesom blogland, jeg blir meget inspireret, men får samtidig også skabt nogle behov, som jeg faktisk ikke havde, hvis ikke jeg havde set eller læst det. Så nogen gange synes jeg det er lidt farligt med alle de lækre inspirationskilder man befinder sig iblandt…..

Men sådan er det jo, selv den dygtigste kreative person, hun henter jo også inspiration et eller andet sted fra. Der er vel ingen som bare henter den ene ide efter den anden ud af den blå luft!!! Så håber vi bare økonomien kan bære alle de fine ideer man går og får her i blogland:-)

Her er billederne — ENJOY!

Er det ikke bare fine billeder:-) Hvide vægge keder mig bare mere og mere, håber virkelig snart Jesper går med til at vi får noget tapet op i hytten. Vil bare SÅ gerne ha to vægge i stuen med tapet, og en i soveværelset. Det kunne skabe rigtig meget hygge tror jeg.

 • Reply
  Fru Bach
  20. august 2011 at 20:48

  Man kan da ikke undgå at blive inspireret af så skønne billeder. Du må lægge ekstra pres på manden for at få noget tapet op og ellers bare lige gøre det i nattens mulm og mørke 😉 så opdager han det nok slet ikke…eller noget

 • Reply
  Pia (mum22boys)
  20. august 2011 at 21:48

  Kender det alt, alt for godt…tror jeg er et let offer. Blogbehov har allerede kostet mig dyrt ;o). Ville ønske vi også kunne få tapet op…men fuldmuret vægge…øv!!! Specielt de to drengeværelser, kontoret, soveværelse og entre var oplagte emner herhjemme… Du får ham snart med på ideen, så stædige er mænd ikke i længden…pøj, pøj med det ;o)

 • Reply
  Anonym
  20. august 2011 at 21:52

  Lyder som en rigtig dejlig dag du har haft – det skinner ud af dine ord.

  Jeg har det fuldstændig som dig, med al den inspiration man kan hente her i blogland. Før var magasiner og bøger en stor inspirationskilde for mig – nu er blogland det samme bare i en meget mere dynamisk udgave.

  Maria /www.mereend.blogspot.com (kan ikke logge ind)

 • Reply
  Ævlebævle
  20. august 2011 at 22:37

  det ser rigtig hyggelig ud på de billeder, jeg er også vild med tapet og har været det altid. Da jeg var lille var jeg rigtig sur over jeg ikke måtte få børne tapet på vægene i mit værelse, jeg kan huske nogle af de tapeter jeg drømte om dengang i dag ser jeg dem rundt omkring i blogland som retro tapet (siger nok lidt for meget om min alder) Nå men da jeg flyttede hjemmefra begyndte jeg straks at tapetserer og noget af det første jeg satte op er allerede skiftet ud herhjemme.

 • Reply
  Christina
  20. august 2011 at 23:48

  faktisk er den der artikel en af grundene til at jeg startede med at samle retrostoffer og sy af dem og plakaten "man har ikke set sig om…" står højt på ønskesedlen til frans´ værelse 🙂 og ja, det er farligt i blogland, overalt ser man lækre ting man bare må eje…

 • Reply
  Louise
  21. august 2011 at 8:40

  Fru bach – der arbejdes stærkt på sagen 🙂

  pia – vi har også sådan nogle vægge nogen steder, også en af dem jeg vil have tapet på… os derfor jeg tror han tænker det blir ALT for stort arbejde…. men jeg vil jeg vil jeg vil 🙂

  Maria – ja blogland er dejligt, jeg er også ret vild med det nu:-)

  ævlebævle – ja det er en af goderne ved at blive voksen. Man kan få nogen af de ting til ens børn som man ikke selv fik. Jeg fik aldrig lov at få en gynge i haven, og dælme om Merle hun har en gynge i haven, det sku hun bare ha:-)

  Christina – Det gør man bare, det er virkelig noget værre noget… har ikke lige lagt mærke til plakaten, det tjekker jeg fluks ud:-)

 • Reply
  Lis Rylander Karlsson
  21. august 2011 at 11:00

  ALLE inspireres af de ting og sager, personer og oplevelser de møder. Også dem, der ikke vil indrømme det;) Som f.eks. Rasmus Larsson. Har tænkt på nogle gange, om han går igennem sin dag med lukkede øjne? Åbne øjne (og et åbent sind) er kilde # 1 til min inspiration, i hvert fald.

  Ha en dejlig søndag.

  KRAM
  Lis

 • Reply
  Mama Lola
  21. august 2011 at 15:28

  Hej Louise

  LÆkre lækre billeder og elsker simpelthen også de lamper….
  Ja inspiration er dejligt:)og hurra for blogland:)

  Sender dig lige en mail senere med et nyt billede:)

  Hilsner Vicki

 • Reply
  Louise
  21. august 2011 at 17:02

  Jamen ja, er de ikke fantastiske de lamper…. Ville ønske jeg ku få sparet sammen til dem…. Der er bare også så mange andre ting man gerne vil købe i løbet af måneden… øv:-) Måske en gave til jul:-) Har faktisk også tænkt mig at prøve og lave dem selv, bare med trækugler man ku spraye… Har allerede kuglerne liggende her hjemme, skal bare finde de perfekte lamper at sætte dem på…

  Glæder mig som altid til mail fra dig:-)

 • Reply
  Marolle
  22. august 2011 at 12:02

  kan godt forstå du blev inspireret af de billeder, de er virkelig fine! ihhh ville gerne se hele artiklen 😉

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar