Uncategorized

Skelletter i køkkenet eller NOT!!

23. august 2011

På opfordring af Anne vil jeg hermed vise mine køkkenhylder frem. Annes opfordring lyder godt nok på, at man skal vise skeletterne i køkkenskabene, men da vi rent faktisk næsten kun er udstyret med skuffer her i køkkenet… Og tro mig, de skuffer er ikke sådan lige helt vildt fine at vise frem. Ville faktisk kun udvise en hel masse fnullermænd og kedeligt rod…. Det holder jeg helst for mig selv!!

Ville dog ønkse jeg ku fremvise lige så lækre oprydelige køkkenskabe som Anne, hun bor så hyggeligt og fint, men det er simpelthen ikke noget jeg er skabt til. Kun det ydre emmer af oprydelighed her hos os, det indre rod…. Det blir hvor det er.

En enkelt skuffe har jeg dog rullet ud, og har forsøgt at fange det fine farvemekka der faktisk befandt sig der. Utroligt som man pludselig begynder at se hele sit liv gennem en fotolinse…. Drømmer i den grad om at kunne erhverve mig et kamera med større linse på et tidspunkt.

Det er måske lidt malplaceret, men på en eller anden måde også bare typisk mig. For jeg smider lige et billede af Neel fra mogenstunden…. Nu ser hende og jeg jo temlig meget til hinanden i denne tid, så hun fylder jo meget, og også derfor hun nok bare skal dukke op her og der og alle vegne. 🙂

 • Reply
  Anonym
  23. august 2011 at 14:03

  Jeg elsker at følge med hos dig. Jeg kigger forbi din blog mange gange i løbet af dagen. Jeg er vild med dit hjem – og også dine søde piger.

  Hilsner fra Lisa

 • Reply
  Binemor
  23. august 2011 at 14:05

  Hvor ser det bare super lækkert ud. Jeg styrter rundt og rydder ud i mine skabe og skuffer lige p.t. Holder garagesalg på lørdag (typisk mig) *griner*

 • Reply
  Marolle
  23. august 2011 at 14:45

  wauw hvor er det fint! elsker bare de farver!! og suk endnu mere til ønskesedlen 😉 ville ønske jeg havde et kæmpe køkken som dig, til at kunne have alle de fine ting.
  Og hvor er hun bare kær hende Neel, kan godt forstå hun skal med på bloggen hele tiden 🙂
  Den uro over hendes seng, har du lyst til at tage et helt billede af den ?

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  23. august 2011 at 14:50

  Sikke et fint indlæg, du fik lavet og dine hylder er jo bare så skønne 🙂 I modsætning til dig, har jeg INGEN skuffer i mit køkken, men jeg ville være henrykt, hvis jeg havde sådan en stor og dejlig skuffe, som den du viser her. Jeg er helt enig med dig i, at det er noget af et farvemekka, som befinder sig dernede – så smukt 🙂 Tak for synet 🙂

 • Reply
  Louise
  23. august 2011 at 15:15

  Lisa: Tak skal du ha, men hold da op, jeg får da helt præstationsangst:-) 🙂

  Kan man mon kigge ind hos dig også… smiler

  Binemor: Lyder da spændende, har du mon noget i gemmerne som man skal kigge på inden det ryger i garagen:-) 🙂

  Marolle: Tak for det, er også ret glad for den skønne farveklat der midt i vores køkken. Kan se den mange steder fra:-) Og ja, Neel er ret skøn, ligesom sin søster… Utroligt hun allerede snart er 8 måneder.

  Uroen er somend bare fra Sebra, den kan du finde mange steder, den er vildt sød… Men snart kommer der et indlæg om pigernes sovesteder, så der kan jeg da lige smække lige ekstra fokus på uroen…. Er på jagt efter en fra mumi troldene til Merle, men svært at finde.. ØV.

  Anne: Ja den skuffe er faktisk også ret hyggelig at finde ting nede i, og det er meget af børnenes melamin og bestik, så de blir åbnet 100 gange om dagen… ELsker den… Faktisk får jeg nogen gange samme følelse når jeg åbner en nyvaske opvaskemaskine og alle farverne bare kigger ud på mig… Så er det ikke helt så kedeligt at tømme den.

 • Reply
  Binemor
  23. august 2011 at 16:48

  Jeg har rigtig meget porcelæn, pynteting, bøger osv
  Men der er også en stak af min farmors gamle duge, sådan nogen med fine broderier på….

 • Reply
  Louise
  23. august 2011 at 17:54

  Ejjjj det er perfekt, det er præcis den jeg bare gerne ville ha.

  Tusind tak:-)

 • Reply
  Tine
  23. august 2011 at 18:41

  Hvor er Neel bare sød! Hvad er det mon hun "tygger" på? En Homer puslespilsbrik?

  Kender du til Sebra's lagersalg? Nu har jeg set flere Sebra ting på din blog efterhånden, så det var nok noget for dig… 😉

  KH Tine

 • Reply
  Louise
  23. august 2011 at 19:43

  Tak Tine:-9

  Det er sådan en homerdims man kan sætte på antennen på sin bil, min mand er temlig stor simpsonsfan, så da vi besøgte USA for et par år siden sammen med mine forældre, der erhvervede han sig de særeste ting:-9

  Jeg kender bestemt til Sebra lagersalg, var der sidste gang sammen med en veninde, vi sad i kø 3 timer for at være blandt de første:-) 🙂

 • Reply
  Tine
  23. august 2011 at 21:18

  Hehe… Min mand har også et eller andet med Simpsons, og jeg er meget, meget lidt Simpsonsfan.
  Han har nogle forfærdelige Simpsons-shotsglas, som jeg har prøvet at smide ud flere gange, men den går desværre ikke. Heldigvis har de aldrig været i brug, men kun optaget plads bagerst i et lukket skab. 🙂

  Haha, super! 🙂 Da jeg var lige knap halvvejs i graviditeten, var jeg også afsted. Stod i kø i 2,5 time, for at få noget fint til Fleur. Fik lige hvad jeg gik efter, og selvfølgelig mere til. 😉

  Skal du til Rice lagersalg? Det er jo også lige din stil…

  KH Tine

 • Reply
  Fru klump
  23. august 2011 at 21:19

  Uhf – en gentagelse af mig selv, men åhh hvor bor I flot. Misundelse er en grim ting.. 🙂
  Hvor er hylderne fra? Hmm lidt praktisk, men bliver sagerne ikke hurtigt støvet, når de står fremme? Det er måske ikke slemt, hvis man bruger kopperne ofte. Alt andet lige, ser det super godt ud.
  Jeg følger også din blog (flere gange)dagligt.

  Kh Fru Klump

 • Reply
  Louise
  23. august 2011 at 21:29

  Hej Tine

  Ja jeg har da lige kigget ind hos dig, og har fluks meldt mig som fast læser, hvor er der hyggeligt. og stort tillykke men nyligt bryllup og barnedåb.

  Jeg har i den grad overvejet RIce, men jeg ved bare det er småt med penge i september, og både mand og ælste datter har fødselsdag i oktober… puha, det blir noget værre noget… Men overvejer det stadig… har bare ik rigtig fundet nogen jeg ku lokke med:-)

  Og fru Klump

  Jamen jeg siger mange tak, hvor er i søde:-)

  Og jo, det blir tit støvet og fedtet af stegeos, så jeg har det nede et par gange om måneden og tørre det af… Vi har så meget plastik halløj efterhånden så dette mest står til pynt, og også derfor det er nødvenigt at støve af….. Man ku os bare købe et skab med glaslåger og smække det op, det gir bare ik helt samme stemning, vel???

  Hylderne er somend bare billige ikea hylder, de hang her da vi købte huset.

  Kram

 • Reply
  Tine
  23. august 2011 at 21:42

  Tak for de søde ord!

  Det er knap så sjovt at tage på lagersalg selv, men kan godt forstå du stadig overvejer det. 🙂

  Jeg overvejede det et kort øjeblik, men har valgt ikke at tage afsted… Synes ikke lige det er en tur for Fleur, og kommer bare til at bruge alt for mange penge. Har jo egentlig også masser af deres plastik. 🙂

 • Reply
  Mirjam Theresa
  23. august 2011 at 23:19

  Ha ha, kan godt lide din ærlighed omkring skuffernes orden – eller mangel på samme. Det er også meget sjovere at se de fine sager ;D

  Og skønt billede af din søde datter. Kender godt det der med at der lige smutter et billede af baby med i indlæggene. Man er jo så optaget af det her lille væsen og andre må da lige nyde synet også 🙂

  Må læse med på bloggen din – den er rigtigt fin 🙂

  Kh. Mirjam

 • Reply
  Louise
  24. august 2011 at 12:45

  Kære Mirjam

  Velkommen til, hyggeligt du vil følge med:-9

  og ja, de små fylder jo temlig meget, så de dukker altså bare op alle vegne:-)

  ha en dejlig dag

 • Reply
  E.R.R.Y
  24. august 2011 at 23:09

  Härliga kökshyllor, säger bara WOW vad mycket färgglatt och fint! 🙂

 • Reply
  Louise
  25. august 2011 at 8:30

  TUSIND TAK 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar