Uncategorized

Merles nye sengehjørne!!!

25. august 2011

Idag kom dagen, hvor de sidste af mine længe ventede, og MEGET ønskede ting kom til Merles sovehjørne. Totalt lækkert at modtage posten, når han havde disse ting med.

Endnu en smuk smuk sættekasse fra Mama Lola – hun er simpelthen knaldhamrende dygtig den pige, og så endda i absolut overtid i graviditeten, der formoder hun lige at lave denne til mig.

Og en sød læser på bloggen, hjalp mig til at finde den søde Mumi uro, den havde jeg bare SÅ svært ved selv at opspore, og sørme om hun så ikke lige fik sendt mig et link hvor den ku købes, og her 3 dage senere, hænger den lige der over Merles seng.

Hun hedder Britta hende der laver den søde uro, og hvis i går ind på hendes profil, så vil i ku se de fineste fineste uroer til børnenes værelser, jeg havde faktisk helt svært ved at vælge da jeg først så alle dem hun laver. Hun er rigtig dygtig.

Min mors smukke syede sengetøj skal også endelig indvies idag, og den fine sprayede lampe skal op og hænge.

Vi placerede tøserne på madrassen, og så skulle der ting op at hænge…. Og det var måske ikke det smarteste at gøre her en time før sovetid, for er der noget de to tøser kan, så er det at køre hinanden op. Merle hoppede og hoppede (billedet viser det vidst i fineste stil) Og lille Neel grinede mere end nogensinde før. En hyggelig stund, men svært at få dem til at falde til ro bagefter:-)

Men op kom tingene, og se så her hvor skøn en krog Merle nu har fået at sove i, jeg er bare SÅ glad for resultatet, og idag er hun faktisk faldet i søvn af sig selv, for første gang i 3½ uge. Mor & far er lettede og lykkelige. I næste uge venter en meget stor dag, børnehavestarten. Uha, men det vender vi tilbage til til den tid.

 • Reply
  Xo Ein Ding
  25. august 2011 at 21:30

  SÅ fint – jeg kan bare krydse fingre for, at vi snart finder noget større at bo i, så jeg kan komme rigtigt i gang med Frejas værelse. Det er som om det hele går lidt i stå, når man ved, at man ikke skal blive boende i evigheder. Og så ønsker jeg mig virkelig Merles seng. Vi har en Stokke til låns. Den er da ok, men slet ikke min stil, og når det er en låner, kan man jo ikke engang male den…
  Jeg skal dog også have mumier i vores sættekasser – dét er sikkert! 🙂
  Kh Line

 • Reply
  Maiken
  25. august 2011 at 21:40

  Så hyggeligt og tøset børnehjørne. Det kan jeg godt forstå hun er glad for. Sikke da en fest de har der på madrassen. 😉

  Held og lykke med børnehave starten. Ingrid starter også børnehave til den 1. Og jeg er helt ærligt også ved at være ret spændt! 🙂

 • Reply
  Pimp me up! ... on detour
  25. august 2011 at 21:40

  Hvis I får problemer igen med at hun ikke vil falde i søvn der, så kan du bare sig til hende at der er en meget træt tvillingemor i København, der gerne vil komme og sove i hendes seng… kæft det er hyggeligt!

 • Reply
  Louise
  25. august 2011 at 21:55

  Line: Ja, en juno stod også meget højt på vores ønskeliste da vi ventede Merle, og hvis ik det var fordi den har en ret fed patina, så havde jeg malet den lilla eller gul eller noget. Men nænner det ikke. Derfor må der syslet omkring sengen… Mumi er bare fantastisk, og så husker man dem jo fra sig selv. Nu søger jeg pt også efter lidt figurere til hende. Hun blir snart 3, så der skal hun gerne ha nogen.

  Mailen: ja det var noget af en fest… Håber så de sover HELE natten:-9
  Og puha, også held og lykke til dig og din lille Ingrid, det fylder godt nok meget inde i ens hoved efterhånden.

  Pimp me up: Åhhh er det hårdt for tiden, nu har jeg ikke tvillinger, så hvis det er dobbelt så hårdt med to som det er med en baby, jamen så forstår jeg faktisk slet ikke du kommer ud af sengen og går på job. HAtten af for dig.

  Men ja, det er blevet ret hyggeligt her i hjørnet ik, har også bestilt en flok elefanter som wallstickers, de skal lige gå på den nederste sengekant, når de kommer op føler jeg ligesom det blir helt rigtigt:-)

 • Reply
  Christina Ravn
  25. august 2011 at 22:04

  SIKKE et skønt hjørne, der gad jeg også godt sove 🙂

 • Reply
  Louise
  25. august 2011 at 22:19

  Ja helt ærlig, det gad jeg faktis også godt selv:-)

 • Reply
  Demselv
  25. august 2011 at 22:23

  Fantastisk hjørne, hvem der bare var en lille tøs'pige der skulle puttes der :o)
  Skønne billeder af dine 2 smukke prinsesser, jeg husker det selv som var det i går, når storesøster fik lov til at gå lidt amok, med lillebror ved sin side, den latter kan intet i hele Verden slå :o)men jo, det kan godt være svært at geare ned igen :o)

  kh. Jill

 • Reply
  Marie B
  25. august 2011 at 22:29

  Super sødt og inspirerende! :o) Tror jeg vil give mig i kast med en sættekasse til min lille prinsesse i morgen :o)

 • Reply
  Bebe
  25. august 2011 at 22:31

  Hvor ser det bare fantastisk hyggeligt ud! Hvis jeg var en lille tøs og havde sådan et hjørne, ville jeg aldrig bevæge mig ud i resten af hjemmet 😉 Det har du virkelig gjort godt!

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  25. august 2011 at 22:35

  Hvor er det sødt 🙂 Glæder mig til den dag, jeg selv får nogle små unger, så skal jeg os ud og finde alle de der super søde ting – MEEEN jeg venter dog lige lidt endnu ;D

 • Reply
  Leizys Barslerier
  25. august 2011 at 22:37

  Arj hvor er det bare fint – er vild med det hele! Og den sættekasse er altså fantastisk! Ligesom billedet af pigerne, der er bare ikke noget bedre end at høre sådan nogle små nogle kluk-grine :o)

 • Reply
  Henny
  25. august 2011 at 22:59

  Så flot du har lavet værelset. Flotte farver og nogle billeder fyldt med lækkert inspiration

 • Reply
  Ævlebævle
  25. august 2011 at 23:39

  Fine ting du har fået hjem der, mumi det vækker altså minder. super fint sengetøj og sætterkasse, og de to tøser, tror måske Merle har lige så meget krudt i numsen som Filippa, dog alligevel bedre til at sove for vi bruger ca. 2 timer hver aften på at få Filippa til at sove og det har været meget værre

 • Reply
  Christina
  25. august 2011 at 23:43

  du er altså bare ret go´ til det der 🙂

 • Reply
  Malene
  25. august 2011 at 23:44

  Forstår godt du er super glad for resultatet! Det er blevet et rigtig hyggeligt hjørne og jeg ville elske at sove i min egen seng, hvis jeg var Merle:)
  Pøj, pøj med børnehavestart i næste uge!

 • Reply
  Louise
  26. august 2011 at 7:16

  Hold da op, sikke mange dejlige svar at vågne op til.

  Hvor er i søde allesammen. Tusin Tusind tak for de søde kommentarer. De varmer rigtig meget:-)

  Og faktisk må jeg os indrømme jeg MEGET gerne selv ville sove i sådan noget fine sengetøj, men nu har jeg haft dobbeltdyne (alene – Jesper har alm. str.) og at skulle købe stof til sådan en, det er vidst nærmest umuligt, i hvert fald at få nogen til at lave til en…. Desværre 🙁

 • Reply
  Marolle
  26. august 2011 at 9:52

  hvor er det bare blevet fint!! super flot med sættekassen og den gule lampe, ja det hele passer bare sammen. Jeg er så vild med at komme på din blog at jeg kigger ind hver dag 😉

 • Reply
  ulla
  26. august 2011 at 10:26

  Super hyggelig sovekrog hun har fået;o)

 • Reply
  Carina
  26. august 2011 at 10:50

  hold da op et hyggeligt værelse dine tøser har… og ikke mindst den nye hyggekrog! Jeg er helt vild med det nye sengetøj og den fine gule lampe! Jeg elsker din blog og er fast læser her – Jeg har netop startet min egen blog som jeg håber du vil kigge forbi og evt blive fast læser??? 😉

  http://tilverdensendeogtilbageigen.blogspot.com/

 • Reply
  Louise
  26. august 2011 at 12:09

  Marolle – altid dejligt at høre fra dig, er glad for du synes bloggen er fin. Det er der bestemt os inde hos dig:-)

  Ulla – Ja ik, er ret misundelig på hende

  Carina – Jeg er også meget glad for krogen, sys der blev vældig hyggeligt der inde, og Merle virkede heldigvis tilfreds.

  Jeg kigger lige ind hos dig med det samme.

 • Reply
  Dolls and Darlings
  26. august 2011 at 20:03

  Hvor er det blevet fint!

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar