Uncategorized

Julies Kreahule har tryllet…….. Og lidt Legoland….

26. august 2011

Okay, har lige været i legoland. En absolut fantastisk oplevelse for lille Merle, vi havde deværre ikke helt så god tid som vi burde, men på de timer vi havde, der blev den udnyttet 100 % optimalt. Det var bare så hyggeligt at være familie med børnefokus og madpakker.

Prøv og se her hvor glad Merle var.

Og her er Merle nu……. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Nu er jeg landet i sofaen, godt træt og ør i hovedet. Men har absolut lige energi til at vise jer hvad jeg har modtaget idag.

Julie fra Julies kreahule har kreeret mig noget at det smukkeste jeg længe har set. Hun har syet det absolut smukkeste legetæppe/babytæppe….. Føler mig dog ret overbevist om, at det kommer til at ligge i sofaen, må kigge på det hele tiden. Og så har hun syet sengetøj til baby Neel. Jeg må sige, at de ting her, er bare HELT VILDT flotte. Jeg ved godt mange af jer selv er lige så dygtige til at lave disse fine tæpper, men når man som mig, ikke selv kan. Så blir man bare RIGTIG glad, når nogen laver SÅ SMUKT et stykke arbejde til en.

Julie, tusind tusind tak. Jeg er bare så glad for det.

 • Reply
  Mette Kathrine
  26. august 2011 at 21:36

  det er virkelig fint det tæppe!!

  og sikke træt din lille Merle er. Hun drømmer sikkert om legoklodser ;D

 • Reply
  Anonym
  26. august 2011 at 22:00

  Uha hvor er det bare flot 🙂 Gid jeg var den heldige ejer at tæppet 🙂 Der er virkelig nogle skønne farver allesammen – god smag du har 🙂 Kan godt forstå du er vildt glad for det. Jeg må strak ind på hendes blog og kigge… 🙂
  God fredag aften.
  Mange hilsner fra Lisa

 • Reply
  Leizys Barslerier
  26. august 2011 at 22:26

  Hvor er det bare fantastisk smukt! Og dejligt billede af glade Merle 🙂 Rigtig god weekend til jer, kram

 • Reply
  Christina Ravn
  26. august 2011 at 22:27

  Skønne skønne piger i Legoland altså!

  Og så kan jeg godt forstå du er forelsket i de fine sager fra Julie, de er vildt flotte!

 • Reply
  Binemor
  26. august 2011 at 23:13

  Vi har også en tur til Legoland tilgode, nåede det bare slet ikke i ungernes sommerferie så det må blive nu her engang….!
  Dejligt at I havde en go´ tur, men landet bygget af Lego er også fantastisk 🙂

  Super lækre ting fra Julie, wauw hende må jeg vist lige besøge!
  kh Libbie

 • Reply
  Louise
  27. august 2011 at 9:08

  ja er det da ikke bare et helt vildt flot tæppe, jeg har også næsten glædet mig til at stå op og kigge på det igen:-) 🙂

  Og ja, Legoland var bare et hit, Merle snakker meget om det idag:-)

 • Reply
  diy se her hvordan
  27. august 2011 at 17:13

  Kan godt forstå du er vild med det legetæppe. Skønne fraver og flotte motiver.

 • Reply
  Julie
  27. august 2011 at 23:08

  Taaaak for link 🙂

 • Reply
  Louise
  28. august 2011 at 9:04

  Var så lidt julie, en stor fornøjelse at modtage ting fra dig. Tak for det, og nu glæder jeg mig bare til det næste:-)

 • Reply
  Marolle
  29. august 2011 at 13:53

  kan godt forstå du er glad for det, det er altså også virkelig virkelig fint! og så smukt sat sammen i farverne, det hun god til 🙂

 • Reply
  Louise
  29. august 2011 at 14:02

  Ja ik, jeg var da os helt fortabt da jeg fik det…. SÅ SMUKT

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar