Uncategorized

Jeg har puttet i rammer idag

31. august 2011

Jeg har længe haft nogle forskellige billeder og kort liggende på spisebordet. Det var som om de råbte lidt af mig til sidst – “KOM NU IGANG LOUISE”. Så idag, da jeg fik lidt rammer som Julie har lavet til mig, der kom jeg igang…. Kan ikke finde ud af, om jeg er helt tilfreds, men det er jo det gode ved rammer, så kan man bare skifte det ud:-)

Den store ramme er et billede Merle har lavet i dagplejen, jeg sys faktisk det er ret fin i farverne, så det SKULLE i hvert fald op og hænge. De andre er hvad jeg sådan lige havde liggende…. Vil jo egentlig ret gerne have sådan en stor væg med en masse rammer, Og meget gerne de der grafiske print, er bare ikke lykkedes mig at finde en dansk side hvor man kan købe dem endnu. Og her i huset har vi desværre ikke ret meget væg, tror derfor ikke det blir en mulighed så længe vi bor her.

Men hvis nogen kender et sted med fine billeder, til BILLIG penge, så sig lige til.

Nu starter jeg med at hænge dem op lidt hist og her, måske i soveværelset, det gir da lidt kulør i hvert fald….

Kan i li dem??

 • Reply
  Mette/DigogMig
  31. august 2011 at 15:11

  Hej Louise
  Prøv at kigge ind på min blog. Jeg lavede et indlæg for nogle dage siden om sådan nogle skønne illustrationer, som jeg faldt over da jeg sad og surfede lidt rundt. Måske er det noget for dig… De er også super til børneværelser. Jeg skal i hvert fald have fat i nogle 🙂
  Kh Mette

 • Reply
  Leizys Barslerier
  31. august 2011 at 17:17

  Hvor er det fint, jeg glæder mig også til at min Merle kan lave kunst til vores vægge :o)

 • Reply
  diy se her hvordan
  31. august 2011 at 17:39

  Det er rigtig fine billeder. Masser af farver som kan skabe liv og glæde.

 • Reply
  Louise
  31. august 2011 at 19:45

  Mette – det gør jeg lige om lidt. Spændende:-9

  Leizy – Ja det er SÅ hyggeligt, idag hvor Merle havde sidste dag i dp fik vi også en mappe med hjem med billeder og tegninger:-) Snøft, det var helt vemodigt.

  Diy – TAK:-)

 • Reply
  Stina Ballerina
  31. august 2011 at 21:42

  Skjønne farger på både rammer og bilder! Jeg har også fått avsluttet et par prosjekter i dag, det er jammen deilig å få ting gjort 😉

 • Reply
  Marolle
  1. september 2011 at 18:17

  ej hvor er de fine! får helt lyst til at putte noget i rammer nu, tak for inspiration 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar