Uncategorized

Smukt og lækkert

31. august 2011

Igår aftes var jeg til Milk Copenhagen tøj party. Det var hos vores dejlige venner, som også står fadder til pigerne.

En sjov historie skal tilknyttes dem, det var faktisk dem vi købte vores hus af for 5½ år siden. Vi kendte dem overhovedet ikke den gang, men Camilla og jeg fandt hurtigt hinanden (først fordi vi boede meget meget ens den gang, så boligindretningen blev meget hurtigt snakkeemne), og inden vi fik set os om, så sås vi bare rigtig meget, mændende har en fælles passion for at sætte huse i stand. Morten kan bare selv, og manden min, han er jo tømrer, så også her var et ret godt match. Nogen gange er det lidt sjovt hvordan skæbnen binder os sammen.

Idag er de så vores tætteste venner, og de står, som nævnt, fadder til begge vores piger.

Det var et lille spidespring. For det jeg ville vise jer, var disse helt vildt lækre cupcakes, og så lidt af Camillas smukke opstillinger. Camilla og jeg boede begget meget hvidt da vi mødtes, men mens jeg har bevæget mig mod farverne, har Camilla bevæget sig mod fabric stylen. Jeg er også helt vild med hendes stil. Men personligt kan jeg bare mærke, at det med farvene, det passer bedst til mit sind.

Camilla er også FANTASTISK til at lave mad, hun laver stort set alt fra bunden, og hun kan ALTID smække noget lækkert sammen, ligegyldig hvad hun har i gemmerne. Det er skønt med sådan nogle mennesker, jeg beundrer dem meget. Og ville ønske jeg havde bare en lille snert af det selv:-)

Kagerne er blåbærmuffins med marengstopping af sukker, æggehvider og vaniliestang. MUMS siger jeg bare.

Men her er de smukke kager og lidt detaljer fra Camillas køkken og stue…. En hel boligreportage kan det være jeg får lov at lave en gang.

 • Reply
  Malene
  31. august 2011 at 9:26

  Det lyder da som om, at hun skal have sig en blog, hende Camilla:) Jeg vil i hvert fald gerne se mere til både boligindretning og kage/madopskrifter:)
  Og ja…sjovt som skæbnen er med til at binde os sammen nogen gange:)

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  31. august 2011 at 10:31

  Uhm… de ser lækre ud.
  Har først lige fundet din blog og er helt vild med den!!!
  Så jeg glæder mig til at følge dig.

  Knus Susi

 • Reply
  Annchen
  31. august 2011 at 12:33

  Sikke en dejlig venskabshistorie..:) Sjovt når de opstår ud af det blå og mindst ventet..
  Og dejlige billeder derfra – ser lækkert ud!
  KH Anne

 • Reply
  Louise
  31. august 2011 at 12:55

  Malene, ja det skal jeg prøve at foreslå hende:-)

  Susi: velkommen til 🙂 Jeg har længe fulgt med inde hos dig…. Levede og ånede også for green gate en gang… Men pludselig har jeg fået lyst på noget andet… Som du kan se:-)

  Anne: Ja det er en lidt sjov historie, hvor heldig har man lov at være at møde sine bedste venner på den måde.

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  31. august 2011 at 14:29

  Hej Louise.

  Den stil er helt sikkert lige så fed.
  Elsker den måde du sætter farverne sammen på.

  Knus Susi

 • Reply
  Louise
  31. august 2011 at 14:38

  Jamen tusind tak skal du ha:-)

  Kan også mærke det er helt rigtig for mig

 • Reply
  Pimp me up! ... on detour
  31. august 2011 at 16:47

  mums mums mums synes at være det jeg skriver allermest i mine forskellige kommentarer idag – måske jeg er sulten? Men MUMS hvor ser det godt ud 🙂

 • Reply
  Louise
  31. august 2011 at 19:45

  Du har ret, de var VIRKELIG mums…

 • Reply
  Marolle
  1. september 2011 at 18:16

  ej hvor ser det lækkert ud! både kager og indretning. Ja du må meget gerne tage flere billeder af hendes hjem og vise til os 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar