Uncategorized

Lidt til hest…

4. september 2011

Godmorgen.

Først må jeg beklage, at her er lidt stille for tiden, men det skyldes, at jeg i den grad er helt helt drænet for energi for tiden.

Jeg har ikke fået ‘en eneste sammehængende nattesøvn i 6 uger, pigerne har været syge på kryds og tværs, og deres helt normale og fine soverytme, ja jeg ved simpelthen ikke hvor den er blevet af.

Samtidig har jeg vidst været lidt for meget alene mor, og lige pludselig, så synes kroppen bare at sige fra. Oven i det hele, så er der lige landet en go omgang forkølelse og lidt feber….. Men hvad dælen, hvorfor ikke gennemføre elendigheden nu man er igang.

Jeg håber dog det hele ændrer sig stille og roligt igen. Nu er Merle startet børnehaven, og vi håber det gør hende lidt mere træt, og hurtigere til at sove om aftenen. Og så håber vi bare Neel ikke lige skal ha tænder og snotnæse det næste stykke tid…. (når altså den nuværende omgang er ovre)

Men igår var jeg hos mine forældre det meste af dagen, dejligt man har to forældre der gider blive invaderet af elendigheden mens manden er til fodbold.

Min mor og jeg var så ude og gå tur, der var kommet nye heste et sted, og min mor synes Merle skulle hilse på dem. Og bedst som vi lander ude ved hestene, som kommer deres ejer forbi med frisk vand. Hun var bare helt vildt sød, og spurgte om ikke Merle skulle prøve at sidde  på en… Så hun hentede den roligste hest, og min mor fik placeret Merle på ryggen.

Hun var dog en anelse betuttet mens hun sad der oppe, men alligevel også PAVESTOLT… Det synes at ku anes:-)

Idag har jeg et lille projekt foran mig. Pigernes legehus skal males hvidt indvendigt, og i løbet af næste uge skal det rigtigt hygge-indrettes. Det kommer der indlæg af så snart jeg er færdig.

Håber i alle får en dejlig søndag.

 • Reply
  Malene
  4. september 2011 at 8:30

  Jeg glemmer aldrig en ufrivillig heste-tur på Bornholm, da jeg var barn, så jeg kan godt forstå, hvis hun var lidt forbeholden 😉

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  4. september 2011 at 11:15

  Det lyder da som en hård omgang.
  Håber pigerne snart finder rytmen igen.
  Uh… det med heste er ikke min stærke side.
  Som barn blev jeg sparket af en hest og har ikke turde nærme mig dem siden.
  Det jo et stort dyr:-))
  God Bedring.
  Knus Susi

 • Reply
  Malene
  4. september 2011 at 12:55

  Rigtig god bedring og masser af medvind i jeres retning!

 • Reply
  Christina
  4. september 2011 at 14:07

  så er det bare at få lagt sig til noget middagslur når de små gør det 🙂 go´ bedring til jer!

 • Reply
  Louise
  4. september 2011 at 14:09

  Tak allesammen, ja det er bare lidt hårdt at være småbørnsforældre nogen gange.

  og christina, Merle sover desværre ikke til middag mere, så den lille pause har vi ikke mere. Det er nok også det der gør at dagene virkelig er lange nogen gange…. Men hvis hun får sovet bare en halv time, så er sengetiden til aften næsten 10… Og det er altså ulideligt når man også skal op til Neel flere gange om natten…

  Æv, er bare inde i en ond cirkel for tiden… Forsøger dagligt at bryde ud af den. Må håbe det snart lykkedes.

 • Reply
  Christina
  4. september 2011 at 14:29

  ja, det er hårdt når den lille pause midt på dagen falder væk… så længe mine er små sover de hos mig, amning er en gude-sag :), ingen kede-af-det-børn og de sover længe… hvis du nu har Neel hos jer i soveværelset, så skal du ikke så langt og måske sover hun bedre (evt. ved siden af dig)?

 • Reply
  Louise
  4. september 2011 at 19:29

  Åh hun har somend allerede sovet hos os de sidste 3 nætter, korrekt vi ikke skal løbe så langt, men den lille pige vågner utrolig mange gange i timen pga snotten, og nok også lidt sult, hun får ik så meget grød når hun er sløj… Og jeg ammer ikke!!! Så der er vidst ik så meget andet at gøre, end at hænge i og holde ud…

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar